Koti Uutisia Lataa Adolf Hitlerin Taisteluni-äänikirja ilmaiseksi täältä!

Lataa Adolf Hitlerin Taisteluni-äänikirja ilmaiseksi täältä!

6

Julkaisimme Taisteluni-äänikirjan 20.4.2017 Adolf Hitlerin 128-vuotispäivän kunniaksi. Äänikirjana kansallissosialistinen klassikkoteos on saanut hyvin positiivista palautetta ja se on saatavilla YouTubesta ja Mixcloudista.

Tällä hetkellä YouTube-palvelussa äänikirjan ensimmäinen luku on kerännyt yli 15 000 näyttökertaa ja äänikirjan Taisteluni-kanavaa on tilannut yli 200 henkilöä. Positiivisena ilmiönä olemme lisäksi huomanneet, että äänikirjaa on ladattu myös muille kanaville. Kiitos heille, jotka ovat näin tehneet, sillä toivomme, että äänikirja leviää mahdollisimman laajalle. Taisteluni-äänikirjan 2. ja 3. lukua on myös yritetty sensuroida YouTubessa. Palvelun ylläpitäjät ovat muun muassa poistaneet mahdollisuuden kommentoida videoita:

“Tietyt ominaisuudet on poistettu käytöstä tässä videossa. Tästä videosta on poistettu käytöstä tiettyjä toimintoja käyttäjäraporttien perusteella. Kommentit, jakaminen ja videoehdotukset eivät ole käytettävissä, koska tämän videon sisältö voi olla sopimatonta tai loukkaavaa osalle käyttäjistä.”

Nyt Taisteluni-äänikirja on suositussa Spreaker-palvelussa ja Twitterissä. Spreaker-palvelussa pystyt kuuntelemaan ja lataamaan Taisteluni-äänikirjan. Lataaminen onnistuu painamalla “Download”-painiketta, joka on jokaisessa ladatussa kappaleessa.

Riimuradio toivottaa antoisia kuunteluhetkiä!

 

Lue myös: Hitlerin Taisteluni-kirja suomeksi Kadulle.comissa!

6 KOMMENTIT

  1. saako vielä jostain ladattuna kokonaan? Spreakerissä on vain 11 ja 12 luku ja mixcloudsta ei pysty lataamaan.

Comments are closed.