Koti Uutisia Lastentapahtumaksi naamioidun mielenosoituksen järjestäjä on tapahtumien “Meillä on unelma” ja “Peli poikki”...

Lastentapahtumaksi naamioidun mielenosoituksen järjestäjä on tapahtumien “Meillä on unelma” ja “Peli poikki” takana

8
Kulttuurimarxistien tavoite oli estää 612-kulkueen kokoontuminen Töölössä.

Suomi 100 vee -“lastentapahtumasta” paljastuu koko ajan selvempiä merkkejä siitä, että vasemmistolaisten oli tarkoitus käyttää lapsia raukkamaisesti ihmiskilpinä 612-kulkuetta vastaan. Aiempina vuosina 612 on yritetty estää väkivaltauhkauksilla, mutta tänä vuonna kulttuurimarxistien taktiikat ovat entistä epätoivoisempia.

Tapahtuman yksi järjestäjistä, Aleksi Pahkala, on Ylen mukaan ollut mukana järjestämässä myös “rasisminvastaisia” mielenosoituksia “Meillä on unelma” sekä “Peli poikki”. Nyt hän “sattumalta” on mukana myös tässä tapahtumassa.

Jalkapallojoukkue HJK tarjosi omaa Töölössä sijaitsevaa stadioniaan “lastentapahtuman” käyttöön. Stadionilla olisi valaistus, suuri tekonurmikenttä, sisätilat sekä vessat, minkä lisäksi paikka olisi muutenkin enemmän lasten mieleen kuin kylmä Töölön tori. Järjestäjät ilmoittivat Twitterissä “miettivänsä asiaa”, vaikka tapahtumaan oli tässä vaiheessa alle kaksi vuorokautta aikaa.

Itse tapahtumaa ollaan järjestämässä kello 16–19, jolloin on tähän vuodenaikaan jo pimeää. Lastenjuhlat kylmässä illassa pimeän tultua kuulostaa monien vanhempien korviin vähintään erikoiselta ratkaisulta. Myös Töölön tori on outo ratkaisu, sillä alueella olisi myös tilaisuuteen paremmin sopivia leikkipuistoja.

Tapahtuman yhteyteen oltiin järjestämässä myös diskoa. Tapahtumasivulla on viralliseksi diskokappaleeksi äänestetty kovaääninen Sandstorm-kappale Darudelta. Monet ovat epäilleet sen tarkoituksena olleen vain peittää 612-tapahtuman puheet.

Itse tapahtumakutsu on levinnyt lähinnä vasemmistolaisten keskuudessa. Vaikka tapahtuma olisikin ollut vilpitön – mitä se ei näytä todisteiden valossa olevan – olisivat viime vuosien itsenäisyyspäivien katkeroittamat vasemmistolaiset häiriköt tulleet paikalle käyttäen töölöläisvanhempien lapsia ihmiskilpinään.

Tapahtuman järjestäjät ovat poliisin siirtopäätöksen jälkeen julkaisseet virallisen tiedotteen, jossa he itsepintaisesti vaativat saada pitää kiinni Töölön torista. Järjestäjät tietävät paikalle olevan tulossa äärivasemmistolaisia, radikaaleja kansallismielisiä ja mellakkavarusteisia poliiseja.

Järjestäjille on tarjottu ilmaiseksi loistavaa tilaa, mikä ei heille kuitenkaan kelpaa. Alpakoita ja kaneja vuokraamassa ollut henkilökin perui jo mahdollisuuden vuokrata eläimiään. Tästä huolimatta Pahkala ystävineen kirjoittaa äärimmäisen läpinäkyvän vaateen päästä pitämään tapahtumansa nimenomaan Töölön torille.

Lasten käyttäminen ihmiskilpinä omien tavoitteiden saavuttamiseksi on alhaista jopa vasemmistolaisella mittapuulla. On kuitenkin kaikille poliittisesti valveutuneille ollut jo pitkään täysin selvää, etteivät kulttuurimarxisteja kiinnosta lapset tai näiden hyvinvointi. Tämä näkyy esimerkiksi siinä jälkipolvia halveksuvassa politiikassa, jota he ajavat.

 

Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

 1. HJK on luvannut stadioninsa käyttöön tälle alpakka/pupu tapahtumalle. Itseasiassa stadioni sopii varmasti paljon paremmin tällaisen lasten juhlan järjestämiseen kuin Töölöntori, jonka vieressä on vilkas liikenteinen tie. Tosin järjestäjä on ilmoittannut että todennäköisesti heidän resurssinsa eivät riitä tapahtuman järjestämiseen stadionilla, hieman ihmetyttää miten he olivat suunnitelleet huolehtivansa lasten turvallisuudesta Töölöntorilla jos resurssit eivät riitä edes liikenteeltä suljetulle stadionille.

 2. Todella säälittävä ja läpinäkyvä yritys, eipä ole ensimmäinen kerta, kun vassarit ottavat lapsia “eturintamaan” aiheuttaessaan väkivaltaisuuksia kansallismielisiä vastaan. Viattomia lapsia ja tässä tapauksessa myös eläimiä ei pidä suojata “vaarallisilta kansallismielisiltä”, vaan näiltä äärivasemmistolaisilta lasten hyväkskäyttäjiltä. Aikoivat tuoda vielä omat lapsensakin kilvikseen. Ylen juttuja tästä lukiessa oli näiden marxistien selitykset todella naurettavia, “etkot lapsille ennen linnanjuhlia”… mitä?? Tällaisia lastentapahtumia järjestetään puolen päivän aikaan puhumattakaan järjestämisen valmistelusta ajoissa.

 3. Miksi lapset olisivat kiinnostuneita Daruden Sandstormista? Miksi alpakat mieluummin kävelisivät nupulakivellä kuin nurmella? Entäs puput sitten? Eikö niiden luontainen asuinympäristö sisällä nurmea?

  Jos kerran tapahtumaa mainostetaan lasten tapahtumana niin sellainen sen pitäisikin olla. Joku raja sentään häpeälläkin. Minä niin häpeän näitä pellejä jotka pettävät kaikki ja ovat olevinaan oikeinkin näppäriä. Alkoholi on surkastuttanut aivot ja mielisairaudet piinaavat niin että joka paikassa näkyy natseja ja vihollisia.

  Eikö yliopistoissa voisi olla pistokokeita huumeiden käyttäjille? Tai voisiko opiskelun edellytyksenä olla yhteiskuntakelpoinen yksilö? Jokainen koulutuspaikka maksaa paljon veronmaksajille (11 000/lukukausi). Joten jos sinne mennään heikossa henkisessä tasapainossa, voi tulos olla nyt nähdyn kaltainen.

  No, Suomen itsenäisyyspäivän marssi lähtee ajallaan.

  • Huumeita tehokkaampi aivojen surkastuttaja on kulttuurimarxismi.

 4. Oho, wow. Daruden “Sandstorm” oli vuoden 2000 myydyin 12″:n vinyylilevy maailmassa yli 200 000 kopiolla.

  Vasureiden keinot käyvät vähiin ja muuttuvat vain entistäkin mielisairaammiksi, kun vääjäämätön tappio heille ikävästi häämöttää.

  Kaikki huomenna Vastarinnan marssille ja jos paukkuja riittää, niin 612-kulkueeseen myös. Meidän porukka taitaa tänä vuonna osallistua myös tuolle myöhemmin starttaavalle.

 5. Tuli tässä napsautettua päälle hetkeksi TV – tuo juutalainen nurkkajumala – niin huomasimme tyttöystävän kanssa kiintoisan faktan: viime vuoden “vastamielenosoituksen” “ei natseja Helsinkiin” -vinkumista lavalla esi-“laulanut” blondi naarasihminen näytti olevan YLEn uutisissa haastateltavana alpakkatapahtuman vierailijan ominaisuudessa. Tämä henkilö oli siinä perheensä(?) kanssa “ihan sattumalta” haastateltavana. Ja juuri YLE rummutti valeuutisista ja niiden vaaroista samaan hengenvetoon. Sanoi tuo nainen meidän isänmaallisten olevan vaarallisia ihmisiä naisille ja lapsiperheille. Mihinköhän perustaa faktansa?

  Olikohan J. Lokan tjmv. ‘tube-videossa viime itsenäisyyspäivältä aivan lopussa tuo em. vinkuna. Keppihevoset ja klovnit jorasivat lavan edessä vessaharjoineen.

  Suvi “Mä en saa henkee!” Auvinen on vakavasta kehitysvammaisuudesta kärsivä ihmisreppana. Jätettäköön se tältä osin siihen.

Comments are closed.