Koti Uutisia Kotimaa Lasten seksualisointi yhä näkyvämpää Helsinki Pridessa

Lasten seksualisointi yhä näkyvämpää Helsinki Pridessa

12

Kansallinen Vastarinta on uutisoinut monen vuoden ajan lasten seksualisoinnista Helsinki Pride -homokulkueissa. Olemme julkaisseet kuvamateriaalia, joka osoittaa Pride-väen pakottavan lapsia itsensäpaljastajien ja seksiasuihin pukeutuvien homojen läheisyyteen. Aiemmin valtamedia on sensuroinut vastaavan kuvamateriaalin.

Tänä vuonna valtamedia otti kuitenkin uuden askeleen rappiokehityksessä ja julkaisi positiivisessa sävyssä kuvia lapsista itsensäpaljastajien seurassa. Lisäksi kulkue oli asettanut etulinjaansa homoasuihin puettuja pieniä lapsia.

Marssia edeltäneellä viikolla Helsingin Kansallismuseo järjesti myös transusatuhetken, joka oli suunnattu lapsille. Kuten myös uutisoimme hiljattain, yksi Pohjoismaiden Pride-johtajista jäi tänä kesänä kiinni pedofiliasta.

Jo 1992 julkaistu tutkimus ”The proportions of heterosexual and homosexual pedophiles among sex offenders against children: an exploratory study” osoitti, että pedofilia on yleisempää homojen kuin heteroiden keskuudessa. Tästä huolimatta homolobby on pyrkinyt väittämään, että homojen yliedustus pedofiilien joukossa on ”myytti”.

12 KOMMENTIT

  1. Missä ovat sosiaalityöntekijät? Lapset pitää ottaa huostaan!

  2. Pride on paljon enemmän kun pelkkää homotusta sillä sehän edistää kaikkia mahdollisia perversioita, kieroutumia ja mielisairauksia.

  3. Helsinkiläiset! Soittakaa poliisi paikalle, jos näette sukupuolisiveellisyyttä rikkovaa toimintaa, kun nämä sairaat marssit alkavat. Itsensäpaljastaminen on rikos tässä maassa! Lasten edessä sen suorittaminen on mielestäni erityisen vastenmielistä. Kuvottavasta porukasta on muutoinkin jo kyse.

    Tai sitten laitatte itse asiat järjestykseen. Mutta näissä isoissa tapahtumissa siellä on poliisia paikalla jo marssijoinakin, joten pervoilu on taatusti turvattu lainvalvojien paikallaololla vahvasti.

    • Ihankuin PolPo tekisi asialle yhtään mitään.

  4. Kohti sairauksien ja riettauksien mullistamaa littovaltiota edetään, step by step, hand by hand….

Comments are closed.