Koti Uutisia Lapsia joukkoraiskanneet afrikkalaiset vankilaan Helsingissä

Lapsia joukkoraiskanneet afrikkalaiset vankilaan Helsingissä

17

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi keskiviikkona kolme afrikkalaista vankilaan suomalaislasten huumaamisesta ja raiskaamisesta. He saivat tuomion kahdesta eri rikoksesta, mutta kaksi heistä on jo aiemmin tuomittu vastaavanlaisista teoista.

Helsingin käräjäoikeus langetti afrikkalaiskolmikolle vankeutta 15-vuotiaan raiskauksesta. Miehet saivat tuomiot myös törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Oikeuden mukaan miehet olivat polttaneet uhrin kanssa kannabista, minkä jälkeen kaikki kolme tekijää työntyivät uhriin vuorotellen väkisin.

Kenny Atoki-Embambe tuomittiin vuodeksi ja kuukaudeksi vankeuteen ja Yves Kimuete kahdeksi vuodeksi ja kolmeksi kuukaudeksi vankeuteen. Anzabi Jordan Mokango tuomittiin yhdeksän kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Atoki-Embambe ja Mokango ovat jo aiemmin saaneet kahden vuoden sekä kahden vuoden ja kolmen kuukauden vankeustuomiot törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Heidän uhrinsa olivat 12- ja 13-vuotiaita tyttöjä.

Valtamediasta ainoastaan oululainen Kaleva-lehti kertoi uutisessaan tekijöiden nimet. Muut lehdet jättivät nimet kertomatta ja osa valtamediasta ei uutisoinut tapauksesta lainkaan. Alla kyseisten pedofiilien valokuvat:

 

UK_Kenny_Atoki
Kenny Atoki-Embambe.
UK_Yves_Kimuete
Yves Kimuete.
UK_Anzabi_Jordan_Mokango
Anzabi Jordan Mokango.

Lähteet: Kaleva, MV-lehti, Hommaforum.org

Aiheeseen liittyen:

Media haluaa vaientaa maahanmuuttaja- ja pedofiiliuutisoinnin
Musta raiskaaja vankilaan Joensuussa
Ei afrikkalaista raiskauskulttuuria Suomeen!

17 KOMMENTIT

  • Suvaitsevaiset puhuu vielä yksittäistapauksista.
   Jokapäiväistä kauraa nämä raiskaukset on.

   IS ja jopa nimen kera:

   “Helsingin käräjäoikeus tuomitsi 13-vuotiaan tytön raiskanneen miehen yli kolmen vuoden vankeuteen.

   Oikeuden mukaan uhri ja mies olivat juoneet alkoholia, minkä jälkeen mies oli tunkeutunut tytön sisään vastusteluista huolimatta.

   Mies oli yrittänyt raiskata myös 14-vuotiasta tyttöä. Vanhempi tytöistä oli onnistunut kuitenkin poistumaan tilanteesta kaatamalla lattialla olleen olutpullon, minkä jälkeen raiskausta yrittänyt oli alkanut siivota jälkiä.

   Uhrit olivat tutustuneet jo aiemmin mieheen ja tämän kaveriin ja käyneet asunnolla juhlimassa.

   Oikeuden mukaan teot ovat loukanneet varhaisessa teini-iässä olevien seksuaalista itsemääräämisoikeutta ja ovat siten omiaan häiritsemän kehitystä.

   Huseen Roble Adow, 26, sai kolmen vuoden ja kuuden kuukauden vankeustuomion raiskauksesta, kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksen yrityksestä. ”

   Ja tytöt / naiset; miksi lähette tai haette näiden apinoiden seuraa?.

    • Hyvä kirjoitus / inhottava kokemus. Lähde IS ja HS.
     Näissä lehdissä toimittajien päät “nyrjähtänyt”, koska sallivat tällaisen kirjoituksen?.
     Noh, hyvä.

     “Raiskauksen uhrin mielipide HS:ssä: ”Jos ei saa rangaistusta, onko rikoksen tekijällä mitään syytä muuttua”

 1. Tässä toinen kuva tästä Anzabi Jordan Mokangosta: http://kuvapilvi.fi/k/y1yn.jpg

  Kuva on otettu kuvakaappauksena tuon raiskaajan “musiikki”videolta.

  Mokango aka Molotova tekee/teki suomalaisvastaista räppiä, jota löytyy youtubesta hakusanalla “molotova”.

  • Todella iljettävä ihmislapsi tämä Molotova kyllä, mutta perustelisitko silti kuinka hän tekee “suomalaisvastaista” räppiä?

 2. Kulttuuri on rikastettu. Tätä tarja halonen ja kumppanit haluavat. Varmaan kiihottuvat lukiessaan kuinka kulttuurinrikastaja on raiskannut taas?

 3. Väärinhän tämä taas meni kun ihmisen irvikuvatukset olis pitäny lähettää vankilaan Afrikkaan. Nyt loisivat pari vuotta verorahoilla. Palaavat sitten kaduillemme rikoksia tehtailemaan. Huono homma.

 4. jumalauta sentään, ammutaan noi heti rajalla ennenkun ehtivät niitä saatanan litrahuuliaan avata. kyllä pistää niin vihaks !!

 5. hyi vittu! sairaita apinoita.ja mitä toi kolmen vuoden tuomio auttaa??? tyttö sai varmaan ikuiset traummat..munista hirteen pitäis pistää!!

 6. Ei yllätä tämä uutinen yhtään. Joka päivä saa lukea samanlaisia tarinoita, eikä asioille siltikään tehdä mitään. Miksi tälläisistä oksettavista, iljettävistä,kamalista rikoksista ei ole saatu kovempia rangaistuksia voimaan? Onko niin ristuksen vaikea käyttää maalaisjärkeä, jota ei näillä meidän “päättäjillä” näytä olevan pienintäkään vertaa. On se saatana kummallista, että talousrikoksista, huumerikoksista, ynnä muista pienimmistä asioista joutuu istumaan kauemmin, kuin, että tuolla afrikkalaiset paskiaiset raiskaa nuoria tyttöjä, jonka jälkeen tyttö menettää omanarvontuntonsa, tuntee häpeää, syyllisyyttä, kuvotusta, eli kaikkea sitä mitä näiden afrikkalaisten pitäisi tuntea ITSESSÄÄN kun on helvetti tänne edes syntynyt. Ja sitten kaiken lisäksi, näitä V*tun pakolaisia otetaan tänne suomeen roppakaupalla ja tehdään niille omat asuinolot, laitetaan asumaan suomalaisten keskuuteen, jotka saavat pelätä lapsiensa, ja turvallisuutensa puolesta. Afrikkalaisilla/somaleilla, mitä lie, samaa paskaa kaikki, on aivan TÄYSIN eri kulttuuri kun meillä täälä suomessa. Ei heitä voi ihmisiksi sanoa, he ovat kuin karanneita villieläimiä suoraa jostain afrikan safarilta, mutta nyt on pakko sanoa, että jopa villieläimet käyttäytyy paremmin kun nämä afrikan ihmeet. Oksettaa edes ajatella, minkälaisia sairaita idiootteja nämä on. Olen oppinut, että ei saa edes vilkaista näiden päälle, koska he kuvittelevat heti, että olet kiinnostunut. Parempi pitää nokka suoraan eteenpäin, eikä edes kusta näiden suuntaan. Ottaa niin lujaa tuonne otsalohkoon, kun ei täällä s*atanan suomessa osata tehdä asoioille mitään, eikä näitä pakolaisia saada ruotuun täällä! Mielestäni kuula keskelle ottaa, taikka kaula katki, ihan sama , kunhan näistä loisista, ja meidän verorahoilla elelevät iljetykset saataisiin pois täältä. Huhhuh kyllä ristus v*tuttaa.

 7. Näistä paskoista saa saman kun ihmisistä jos joku hoitelis, oikeudenmukaista olis karkotus samointein omalla kumiveneellä kohti auringonlaskua.

 8. – Toivottavasti näiden seksikokemukset linnassa saavat samalla mitalla ,mitä itse tekivät lapsille..Alimpaan kastiin lastenraiskaajat on jo sivoitettu linnoissa..

 9. Kaikki tuommoiset lastenraiskaajat ja pedofiilit jotka jää kiinni,joutavat pakkotyöleirile. Ketjurenkgas nilkassa kuten Amerikassa ja kovaa työtä. Parakkimajoitus ja hommatkoot itse elintarvikkeensa työtä vastaan. Rangaistuksen kesto 5-10v. Ei armahdusta ja kova kuri.

Comments are closed.