Koti Uutisia Ulkomaat Lapsi ei herroitellut – Ranskan presidentti suuttui

Lapsi ei herroitellut – Ranskan presidentti suuttui

10

Ranskan presidentti Emmanuel Macron suuttui, kun häntä puhuttanut lapsi ei kutsunut häntä herraksi. Ranskan kansasta etäinen poliittiseen eliittiin kuuluva kansanpetturipresidentti onnistui osoittamaan kansalle hyvinkin selvästi, että häntä eivät tavalliset ihmiset kiinnosta, vaikka hän kovin väittää edustavansa ranskalaisia.

Macronin viha maan lapsia kohtaan tuli ilmi maanantaina Pariisissa Mont-Valérienissä pidetyssä tapahtumassa, jossa juhlittiin toisen maailmansodan Ranskan vastarinnan alkamista. Propagandakuvia lasten kanssa ottanut Macron keskeytti kameroille esitetyn teatterinäytöksen, kun yksi yleisön lapsista esitti hänelle kysymyksen häntä herroittelematta:

– Miten menee, Manu?, sanoi yksi yleisössä olleista teinipojista.

Tämä sai Macronin ärsyyntymään, minkä johdosta hän alkoi paasata pojalle:

– Ei, tuota et voi tehdä, ei, ei, ei, sanoi Macron ja jatkoi:

– Olet virallisessa seremoniassa. Sinun pitää käyttäytyä kunnolla. Voit esittää älykääpiötä, mutta tänään lauletaan Marseljeesia ja Partisaanien laulua, joten sinun täytyy kutsua minua “herra tasavallan presidentiksi” tai “herraksi”. Ymmärsitkö?

Tapahtunut ei ole ensimmäinen kerta, jolloin presidentin kansanviha pulppuaa pinnalle. Hän on muun muassa aikaisemmin kehottanut lakkoilevia menemään “takaisin töihin” ja lopettamaan yhteiskunnan jumiuttamisen.

Lähde: Yle

10 KOMMENTIT

 1. Salen kunniaksi on sanottava, ettei ole julkisesti saanut kilareita epävirallisesta puhuttelusta, mutta voi johtua osin siitä, että energia on keskitetty: vieraan vallan joukkojen kutsumiseen Suomen maaperälle, luontoiltaan soitteluun, sekä globalistijutkujen perseennuolemiseen. Jos nämä tasavallan presidentin tehtävät, eivät sitoisi Scholomoa, niin kovasti, ehkä hänkin vaatisi herroittelua

 2. Macron vihaa lapsia niin paljon että ei onneksi tuota niitä itse maailmaan. Ja tulee se naru vetävän käteen aikanaan.

  • Mistäs tuollaista olet saanut päähäsi? Esim. Lapsettomalla ihmisellä on helpompi ottaa suurempia riskejä kun ei ole pahemmin mitään menetettävää.

   • Marconia mitenkään puolustelematta (mätä mikä mätä sammakonsyöjä), niin tuo on kyllä totta. Pojan syntymän jälkeen tuli vähennettyä nk. tarpeetonta riskinottoa aikalailla.

  • Kenen kanssa se lapsia voisi tehdäkään kun on aina vaan äiti käsipuolessa

 3. Ei ole ansainnut kunnioitusta, joten ei missään nimessä pidä herroitella noita pettureita ja kansojen tuhoajia.

 4. Macron on täysi merge (paska).
  Poika oli nuori, jos olisi ollut aikuinen ja Ranskan todellisesta tilanteesta selvillä arkielämänsä kautta, niin olisi sanotut Macronille: Haista paska!
  Ei taida Macronin esihistoriallisessa iässä oleva ämmä enää “leikkiä” sänkykamarissa, joten ilta toisensa jäkeen etanoiden ja sammakon koipien syöminen kyrsii ainaisen samppanjan kanssa.
  Ranskalaiset ovat tärkeileviä pikku paskiaisia, jotka pillahtavat itkuun kun näkevät saksalaisen sotilaan, joka vie kaikki naiset, jotka sitten sodan päätyttyä ajellaan muliksi. Olisivat äijät tehneet sen mikä miehelle kuuluu niin ei olisi tarvinnut nöyryyttää naisiaan vain siksi, että evoluutio saa naaraan mielistymään menestyjiin eikä luuserehin.

Comments are closed.