Lapsen raiskannut turvapaikanhakija tutustui uhriinsa netissä

Julkaistu: 8.1.2017

8.1.2017 by

 

Pirkanmaalla aikuisen turvapaikanhakijan epäillään raiskanneen 10-vuotiaan tytön kerrostalon pihalla. Poliisi ei ole paljastanut, missä kunnassa teko on tapahtunut.

Rikoskomisario Hannu Kallioniemi Sisä-Suomen poliisista suostuu kuitenkin kertomaan, että 10-vuotias tyttö tutustui 23-vuotiaaseen turvapaikanhakijaan netissä. Tekijä ja uhri olivat sopineet tapaamisen kerrostalon pihalle, missä teko oli tapahtunut.

Todennäköisesti opettajat ovat koulussa uskotelleet tytölle, että turvapaikanhakijoihin kannattaa tutustua. Eri puolilla Suomea koulut ja viranomaiset ovat kannustaneet lapsia ja nuoria olemaan tekemisissä turvapaikanhakijoiden kanssa, jotta ”nämä tuntisivat itsensä tervetulleiksi”.

Lähde: Iltalehti

Aiheeseen liittyen:

Jälleen turvapaikanhakija epäiltynä lapsen raiskauksesta
Sisäministeri haluaa järjestää juhlia ”uusille kansalaisille”

Aiheeseen liittyen

Asiasanat

1 Kommentti

  1. juha.

    ”Todennäköisesti opettajat ovat koulussa uskotelleet tytölle, että turvapaikanhakijoihin kannattaa tutustua.”! Olisin valmis lyömään aika paljosta vetoa, ettei tuo ollut suora lainaus iltapaskasta.
    Sanoisinko, että paska alkaa osumaan tuulettimeen.

    Äärimmäisen surullinen ja vastenmielinen rikos. Pahempi kuin kuolema. Kuolemaa voisin pahoitella osan otolla, mutta tässä tapauksessa kaikki sanat ovat turhia. Se,´ainoa, joka tämän kykenisi korjaamaan. On Taivaan Jumala. Ja tämän voin sanoa täydellä syyllä mädätys kirkosta eronneenakin ihmisenä. Suvakki EI ole IHMINEN!!!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 merkkiä jäljellä