Koti Uutisia Lapsen kanssa naimisissa oleville aikuisille suunnattu lehtinen saa kritiikkiä Ruotsissa

Lapsen kanssa naimisissa oleville aikuisille suunnattu lehtinen saa kritiikkiä Ruotsissa

3

Ruotsin sosiaaliviranomaiset ovat saaneet osakseen suurta kritiikkiä sen jälkeen kun he julkaisivat informaatiopaketin, joka sisältää tietoa aikuisille, jotka ovat naimisissa lapsen kanssa. Sosiaaliviranomaisen päätös julkaista paketti perustuu siihen, että Ruotsissa on entistä enemmän rotuvieraita, jotka ovat aviossa lapsen kanssa.

Sosiaaliviranomaiset saivat heti informaatiopaketin tultua julkiseen tietoon suurta kritiikkiä muun muassa sosiaalisessa mediassa. Kansalaiset ihmettelivät myös sitä, miksi tällaista tietoa edes jaetaan, koska avioliitto lapsen kanssa on laitonta. Kansalaiset myös ihmettelivät sosiaaliviranomaisten sivulla ollutta kuvausta informaatiopaketista, koska siinä vihjataan siihen, että viranomaiset ovat tietoisia laittomista lapsiavioliittotapauksista.

“Tämä lehtinen on tarkoitettu aikuisille, jotka ovat naimisissa lapsen kanssa. Se sisältää tietoa Ruotsin säännöistä koskien lapsiavioliittoa ja lasten oikeuksia. Tämän lehtisen antaa sosiaaliviranomainen tai muut ammattilaiset aviomiehelle tai vaimolle tavatessaan lapsen.”

Kohu kasvoi nopeasti niin suureksi, että Ruotsin sosiaaliviranomaiset ovat nyt poistaneet tiedot paketista sivuiltaan. On toistaiseksi epäselvää, onko informaatiopaketti kokonaan poistunut käytöstä.


Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Siis voi hevosen p*rse… Eihän tuollaista kestä kukaan täyspäinen. V*ttu siis vankilaanhan pedofiilit kuuluvat tai suljetulle osastolle eikä yhteiskunnan lelliteltäviksi kera ohjekirjasten! Kai niille kohta perustetaan oma ilmainen kylpylähotelli kera honeymoonsviittien…

    • Olen aiemminkin sanonut, että kohta myös pedofilia on “normaalia” ja “hyväksyttävää”. Tämän puolesta jo äärivasemmisto ja media lobbaavat, myös Hölmölässä. Ensin homoudesta tehtiin “normaalia”, sitten rotujenväliset seksisuhteet, nyt on intersukupuoliset ja transut ihan “normaalia”. Ei ole vaikeaa päätellä, että mitä seuraavaksi. Kaikki on varmaan huomannut myös sen, että pedofiilit ja raiskaajat saavat ehdollisia “tuomioita” Hölmölässä, mikä on aivan käsittämätöntä, kun vaikka USA:ssa samoista seksuaalirikoksista saa yli 10 vuoden tuomioita.

  2. Tuo tietää sitä, että humaanilla ja ihmisystävällisellä Ruotsin poliisilla riittää pamputtamista poliittisin perustein. Enää puuttuu vain keskitysleirit ja “toisinajattelijoiden” sulkeminen mielisairaaloihin.

Comments are closed.