Koti Aktivismiraportit Lappeenranta, viikko 15

Lappeenranta, viikko 15

1

Viikko 15 Lappeenrannan ryhmä kävi pääsiäisenä siivoamassa kaupungin hylkäämän leikkipuiston. Leikkipuisto on kovassa käytössä, mutta kaupungin leikattua on yhä useampi puisto jätetty heitteille. Tämä saattaa olla pienin ongelma nyky-yhteiskunnassamme, mutta silti pienellä panostuksella voidaan parantaa ihmisten ja eteenkin lasten viihtyvyyttä omassa kaupungissa.

Kaupunkimme sijoittaa mieluummin rahansa aikuisiin armeijaa pakeneviin eritrealaisiin miehiin ja muihin muukalaisiin kuin oman kaupungin lasten viihtyvyyteen. Halusimme tällä tempauksella osoittaa muille poliittisesti aktiivisille ryhmille, että tällainen pieni teko on hyvin helppo suorittaa pienellä budjetilla talkoohengessä.

Halusimme myös tuoda esille, kuinka huonosti kaupunginvaltuutettumme ovat asiansa hoitaneet viimeiset neljä vuotta, ei vain puistoasioissa vaan monessa muussakin asiassa lasten ja nuorten suhteen. Muuttuvatko asiat nyt vaalien jälkeen SDP:n ollessa taas valtuuston enemmistönä? Tuskin.

Jaoimme myös Vastamedia-lehteä ja tarroja Lappeenrannan kotitalouksiin. Kuntoilua tehtiin tällä kertaa ulkona jumpaten.

1 KOMMENTTI

  1. Kummallista on touhu, kun kaupunki maksaa tunkeutujien elämisen ja hylkää suomalaiset lapset ja lapsiperheet oman onnensa nojaan. No, kansallissosialismi on kansanyhtenäisyyttä ja Vastarintaliike pitää kansastaan huolen! 🙂

Comments are closed.