Koti Uutisia Kotimaa Lapin vedet erinomaisia Euroopan tasolla – tehomaatalous ei kestävää

Lapin vedet erinomaisia Euroopan tasolla – tehomaatalous ei kestävää

3


Yhteensä vain 40 prosenttia Euroopan pintavesistä on Euroopan ympäristökeskuksen mukaan hyvässä kunnossa. EEA:n raportissa oli mukana yli 130 000 jokea, järveä, kosteikkoa ja merten rannikkovettä sekä pohjavesialueita. Raportti koostui vuosien 2010–2015 tiedoista.

Paras veden laatu löytyi Pohjoismaiden pohjoisosista, Virosta, Skotlannista, Slovakiasta, Romaniasta ja joidenkin Välimeren maiden jokialueilta. Erityisen huonoja vesistöjä löytyi tehomaataloutta harjoittavista Keski-Euroopan maista ja osasta Ruotsia. Keski-Eurooppa ja Ruotsi hyötyisivät kansallissosialistisesta järjestelmällisestä ympäristönsuojelusta, joka yksin kykenee eettisesti pysäyttämään kapitalismin ja globalistikulttuurin tehomaatalouden.

Euroopan vesistöjen kunto.

Suomen vesistä lounaasta ja Pohjanlahden rannikolta löytyy huonokuntoisia vesialueita. Niiden syyksi epäillään maatalouden kuormitusta mutta myös Pohjanmaan luontaista sulfaattimaata. Maahanmuutto- ja väestöpolitiikan täytyy tukea kestäviä maatalouden ratkaisuja eli Pohjoismaiden tulisi ottaa mallia omasta Lapista eikä Merkelin Saksan maahanmuutolla laajenevista megalopoleista.

EU:n vesipuitedirektiivin perusteella EU:n kaikkien vesien ekologinen tila olisi pitänyt olla kunnossa vuonna 2017. Poikkeuksista on kuitenkin tullut normi, kun maat yrittävät valmistautua ehdottomaan yhdeksän vuoden päässä häämöttävään takarajaan. Ilman todellista kulttuurillista ja kansallissosialistista vallankumousta tuo yritys jäänee haaveeksi ahneuden ja humanitarismin kumotessa kaikki yritykset harjoittaa kestävää elinkeinoa.

Lähde: Yle

Lisätietoa lähivesien tilasta: Suomen vesikartta

3 KOMMENTIT

  1. Siksipä suomen maa-ja metsätalousministeriötä ollaan laittamassa kaikessa hiljaisuudessa myyyntikuntoon, jotta voidaan netota suomen luontovaroilla sievoinen summa, kun globalistinen firma päättä ostaa koko roskan. Silloin ei ole enää omaa pohjavettä saati järveä ilman tuntuvaa maksua käytöstä, omistajana kun tulee olemaan jokin sionistien omistamista kansainvälisistä yhtiöistä esim. Nestle.
    Kuinka kauan lapin vedet ovat puhatita, kun malmiteollisuus laajenee ilman vastuita pitkin lappia, se on varma ettei yksikään dragon mining tule paskojaan korjaamaan ikinä kun toiminta loppuu.

  2. Tehomaatalous on asia, joka ei ole yksistään maanviljelijä -pahisten syytä. Jokainen kuluttaja, joka kirmaa kauppaan “halpuutettujen” perässä siunaa täten tehomaatalouden äänestämällä lompakollaan. EU vaatii tehomaatalaoutta, joka onkin itse asiassa maatalousteollisuutta eikä maanviljelyä, jolla pienetkin tilat kykenivät itsenäisessä Suomessa elättämään perheensä pienimuotoisella maanviljelyksellä ja karjataloudella. Ruokaa ja eläimiä ei voi tuottaa kuin rautanauloja rautanaulatehtaassa, koska kyse ei ole elottomien tuotannotekijöiden eikä raaka-aineiden kanssa toimimisesta vaan elävillä eläimillä ja kasveilla, jotka vaatisivat erilaista lähestymistapaa tuotannossa kuin Fordin autotehtaan liukuhihnatuotannolla toimiva yksikköhintoja huimasti laskeva tuotantotapa, joka heijastuu suoraan autojen hintaan sen halpuutena, jolloin karvalakki -kansa myös pystyy ostamaan itselleen yksinkertaisen kulkupelin jolla pääsee pisteestä A. pisteeseen B.
    EU on kaiken syy ja sen byrokraatit, jotka eivät tiedä lehmän tuoretta paskaakaan maataloudesta ja siihen liittyvistä muuttumattomista muuttujista kuten ei tämä valopää -syöttiläsporukka tiedä mistään muustakaan elämän alueesta, joka koskettaa EU-kansalaisten jokapäiväistä elämää ja selviämisestä siitä.

    • EU on ainakin yksi niistä hirviön päistä. Jos se saataisiin ensin pois pelistä niin kulttuurisodan käyminen helpottuisi huomattavasti… ja se taas alkaisi vaikuttamaan myös ostoskäyttäytymisiin.

Comments are closed.