Koti Uutisia Kotimaa Länsi-Suomen merivartiosto poisti homolobby-julkaisunsa somesta

Länsi-Suomen merivartiosto poisti homolobby-julkaisunsa somesta

4

Uutisoimme tällä viikolla Länsi-Suomen merivartioston homorappiokulttuuria juhlivasta julkaisusta, jossa sateenkaarilippu oli esitetty virkamerkin kanssa kiinnitettynä virkavaatteeseen.

Nyt julkaisu on poistettu vedoten virkavaateohjesääntöjen rikkomiseen. Sääntöjen mukaan virkavaatteita käytetään ainoastaan virantoimituksessa eikä asuun saa kiinnittää siihen kuulumattomia merkkejä. Länsi-Suomen merivartioston apulaiskomentaja Kalle Osola kertoo julkaisun olevan “lievästi harkitsematon” ja huomauttaa jatkossa, että virkavaatteiden tulee olla määräysten mukaiset.

Osola kuitenkin muistuttaa yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon olevan rajavartiolaitokselle ja Länsi-Suomen merivartiostolle huomioitava periaate:

– Meille kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia lain ja viranomaisten edessä. Toivottavasti olemme sitä osanneet tuoda positiivisella tavalla aikaisemmin esiin.

Lähde: Yle

4 KOMMENTIT

    • Ei, kyllä se SA-hint on se perinteinen “miesten” koulu. Sieltä kaikenmaailman pylvänäiset, sirénit ja osolat sikiävät.

    • Kulttuurimarxismin nimissä, juutalaisella rahalla saa tehdä mitä tahansa. Siinä eivät lait ole esteenä, kuin valkoisen eurooppalaisen kansanmurhaa ajetaan.

Comments are closed.