Koti Uutisia Sionismi Lännen tukema Syyrian siviilipuolustus auttaa lavastamaan kemiallisia hyökkäyksiä

Lännen tukema Syyrian siviilipuolustus auttaa lavastamaan kemiallisia hyökkäyksiä

2

Valkoiset kypärät eli Syyrian siviilipuolustus on tuonut kemikaaleja, suojavarusteita ja kameroita militanttien kontrolloimaan Idlibin kaupunkiin Syyrian luoteisosassa. Kuuden auton saattue saapui Idlibiin viikonloppuna ja siirtyi sieltä pienempään kaupunkiin Idlibin eteläpuolella.

Valkoiset kypärät on useaan otteeseen ollut ensimmäisenä paikalla, kun väitettyjä kemiallisia iskuja on tehty Syyriassa. Heidän valokuvansa ja videonsa ovat olleet riittäviä todisteita Yhdysvalloille ja sen liittolaisille. Niiden perusteella Syyrian hallitusta vastaan hyökättiin huhtikuussa 2017 ja 2018.

Vapaaehtoiset pelastustyöntekijät ovat myös olleet erinäisten kohujen keskellä, kun heistä on löytynyt kytköksiä al-Qaidaan ja kun he ovat viettäneet vapaa-aikaa jihadistien kanssa. Valkoiset kypärät toimii vain militanttien vallassa olevilla alueilla Syyriassa.

Kaikesta epäselvyydestä huolimatta lännen valtiot ovat esittäneet Valkoiset kypärät sankarillisessa valossa. Washingtonista on muun muassa tuettu ryhmää 6,6 miljoonalla dollarilla. Britannian pääministeri Theresa May on luvannut lisätä maansa rahoitusta Valkoisille kypärille.

Lähde: RT

2 KOMMENTIT

  1. Länsi on täynnä roistovaltiota, jotka osoittavat komella sormella itseään samalla kuin osoittavat yhdellä sormella muiden valtioiden olevan “roistovaltioita”.
    Lännen kaikki korviaan myöten veloissa ja täten juutalaisten ylikansallisten pankkiirien talutusnuorassa olevat johtajat tekevät kaiken mitä heitä Israelin valtio ja George Soroksen kaltaisen roistot vaativat peukaloruuvia kiristämällä tai muutamalla palkkioksi annetulla lasihelmellä. Sika-Soinille & kumpp. riittää Soroksen käytetyt alushousut.

Comments are closed.