Koti Uutisia Sionismi Lännen pakolaiskriisiä lietsovasta pankkiirista juutalaisen sotalobbyn johtaja

Lännen pakolaiskriisiä lietsovasta pankkiirista juutalaisen sotalobbyn johtaja

4
Dianne Lob.

Maailman tärkeimpiin juutalaisiin lobbausjärjestöihin lukeutuva Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations (CPMAJO) on saanut uuden johtajan. Kyseessä on länsimaihin suuntautuvaa vapaata maahanmuuttoa fanaattisesti kannattava juutalainen pankkiiri.

Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency kuvaa CPMAJO-järjestöä “Amerikan juutalaisten ulkopoliittiseksi kattojärjestöksi”. Toisin sanoen se on sionistisen sotapolitiikan tärkein työkalu länsimaissa. Järjestö on lobannut suoraan Amerikan presidenttejä vuosikymmenten ajan varmistaakseen, että länsi tuhlaa mahdollisimman paljon veronmaksajiensa rahoja ja sotilaidensa henkiä Israelin ylivallan turvaamiseksi.

CPMAJO:n uudeksi johtajaksi valittiin juutalaisen kulttuurimarxistijärjestö HIAS:n Dianne Lob. Lobilla on politiikassa kaksi päätavoitetta: HIAS:n kautta hän tekee länsimaista sekarotuisia monikulttuurisia tilkkutäkkejä ja CPMAJO:n kautta hän takaa Israelin aseman rotupuhdistettuna juutalaisvaltiona.

Jotta karikatyyri olisi täydellinen, on Lob lisäksi ammatiltaan pankkiiri. Hän työskenteli 22 vuotta lännen suurimmassa pankissa JPMorganissa yritysrahoituksen parissa. Nykyään hän kiskoo korkoa juutalaisessa Alliance Bernstein -finanssitalossa.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency, Alliance Bernstein

4 KOMMENTIT

 1. Kun Korona-hoax alkoi, joka ikinen maa maailmassa aloitti täsmälleen samat “terveysviranomaisten” ohjeet. Pese käsiä, pysy kotona, kaikki järjestyy… Tätä on harjoiteltu jo pitkään. Jokainen valtamedian kuva on osa esitystä. Emme ole nähteet yhtäkään aitoa kuvaa kaoottisista sairaaloista ja ruumiskasoista. Ihmiset, jotka ovat uskaltaneet kertoa, ettei sairaaloissa ole kaaosta, on sensuroitu kommenteista, sillä se kyseenalaistaisi valmiin käsikirjoituksen. En yllättyisi, vaikka tauti olisi kehitetty tahallisesti (en mene tässä varsinaisiin bioaseisiin, joita myös on olemassa), testauksilla nähdään vasta-aineet sairauksille. Miksi näin? Jotta voidaan kehittää Covid 19 virusta tappavampi versio, johon sitten taas tarjotaan rokotetta. BUSINESS AS USUAL. Sikainfluenssa oli edellinen ihmiskoe. Ja kun tiedetään immuunivaste massatestejä tehden, voidaan kehittää sen ohittava virus. Tämä toki on spekulaatioita, mutta keskellä DDR tasoista diktatuuria, on hyvä pohtia sitä mahdollisuutta, että pieni ja äärimmäisten pahojen ihmisten piiri voi hallita koko planeettaa totalitaristisin ottein ja hyvin helposti.

  Paras kontrollikeino on ihmisten kuolemanpelko. Se nimissä saadaan vaikka miljardit ihmiset lukittua koteihinsa. Bill Gates, YK, WHO ja Elon Musk ovat pelkkiä “kultin” nukkeja, eivät muuta, vaikka toki rahaa heillä on. Sen, kuka vetelee naruista, on kenties se tekoäly, josta em. teknokraatit kohkaavat. Jumalaan he eivät nimittäin usko. Heillä ei ole moraalia eikä inhimillisyyttä. Joka tapauksessa, tätä maailmaa eivät hyvät voimat ole enää aikoihin johtaneet. Musta magia saa voimansa ihmisten pelosta. Näin he itse vakaasti uskovat.

  Se, mikä voi jäädä huomaamatta on Korona-hoaxin ohella poikkeuslain turvin runnotut päätökset: kuten ihmisten massavalvonta, sukupuolettomat henkilötodistukset, homojen adoptio-oikeus, siirtolaisten ja pakolaisten tuominen Eurooppaan (eli pakkomonikulttuurisuus) . Onko seuraavana vuorossa SETA:lle lupa ajaa alle 18 vuotiaiden sukupuolen silpomista? Hyviäkin päätöksiä on tehty, mutta myös huonoja.

  Jos joku ihmettelee, mistä tulee tämä androgyynin ihmisen trendi niin katsokaa kuvaa Baphometista eli Saatanasta, jota kuolemankulttilaiset palvovat. Koska näiden “jumala” on androgyyni, täytyy myös ihmisestä tehdä sellainen, muista heidän kannattamistaan perversioista, ihmisten uhraamisista ja pedofiliasta nyt puhumattakaan.

  Kuinka kauan tämän annetaan jatkua? Missä ovat hyvä ihmiset, jotka sanovat: GAME OVER sellaisella paikalla, jossa sillä on oikeasti vaikutusta? Maailma tarvitsee muutosta ja se muutos on tehtävä nyt, vaikka osa ihmisistä (ns. normot) kulkevat yhä virallisen propagandan tahdissa kuin lampaat.

  Onneksi heitä on yhä vähemmän.

  • Telkkarista eli juutalaisesta nurkkajumalasta tulee yhä urheilua ja hömppää, kaupasta saa kaljaa, viinaa & tupakkaa jne. Eli kaikki on hyvin.

   Kohta saa taas lentää Turkkiin ja Thaimaahan, joten asiat ovat hyvin. Pankista saa lainaa tätä varten.

Comments are closed.