Koti Uutisia Lana Lokteffin puhe: kuinka vasemmisto pettää naiset

Lana Lokteffin puhe: kuinka vasemmisto pettää naiset

1

Lana Lokteff Red Ice TV:stä piti viime viikonloppuna Tukholmassa järjestetyssä Identitarian ideas -konferenssissa inspiroivan puheen naisten roolista kansallismielisessä taistelussa. Myös monien eurooppalaisten nationalistijärjestöjen sekä amerikkalaisen Alt-right-liikkeen edustajia oli paikalla pitämässä puheita.

Konferenssissa pidettyjä puheita voi kuunnella Red Ice TV:n omalta YouTube-kanavalta. Lokteffin puheen voit kuunnella alta:

Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. “Vasemmisto” on täynnä tuuliviiri -poliitikkoja, jotka myivät vaikka wanhan äitinsä, kunhan se tuo heille ääniä ja johtavan hallituspaikan. Vasemmistolaisuus on “muokkautunut” niin alkuaikojen työläispohjaisesta etujärjestöstä kuin olla voi vain. Euroopan vasemmistopuolueet ovat ottaneet lemmikikseen ns. “maahanmuuttajat” kannattamalla noiden elättien rajatonta vastaanottoa vain siksi, että he ovat halunneet tuon hyödyttömän ja vahingollisen väestöryhmän uudeksi äänestäjäkunnakseen Läntisten yhteiskuntien modernisoituessa niin, ettei rasvanahka -työläisiä ei juuri enää ole. Ja tästä johtuen vasemmiston “luonnollinen” kannatuspohja on supistunut olemattomiin aikaisemmista ajoista.
    Kuten Suomessakin vasemmisto on kaikkien “Omituisten otusten kerho” (Rölli), jossa ei törmään ns. tavalliseen ihmiseen. Jotkut wanhakantaiset rautakouraiset työläiset (eläkkeellä) vielä äänestävät Sosiaalidemokraatteja ja Vasemmistoliittoa, mutta viime Eduskuntavaaleissa ennen Soinin takinkääntöä perinteiseltä vasemmistolta valui ääniä huomattava määrä persuille.
    Vasemmisto on valmis tuhoamaan valkoisen rodun ja kieltämään kulttuurinsa sekä tämän kansakunnan suuret saavutukset ilman katumuksen häivää vain siksi, että he ovat niin perusteellisesti “koukussa” juovuttavaan valtaan sekä äärimmäiseen patologiseen itseinhoon kaikkea länsimaista elämänmuotoa vastaan.

Comments are closed.