Koti Uutisia Lana Lokteff: mitä pro-eurooppalainen tarkoittaa

Lana Lokteff: mitä pro-eurooppalainen tarkoittaa

8

Red Ice Radion Lana Lokteff kertoo tässä videossa, mitä tarkoittaa, kun joku on pro-eurooppalainen. Video on erittäin informatiivinen ja se kykenee tiivistämään pro-eurooppalaisuuden hyvin lyhyessä muodossa niin, että myös ei-poliittisesti perehtyneet ihmiset voivat ymmärtää, mistä on kyse.

8 KOMMENTIT

 1. Lana Lokteff voisi tehdä seuraavaksi videon miksi ei ole tehnyt valkoisia lapsia tähän maailmaan.

  PS. Miksei Vastarinta koskaan uutisoinut että Lauren Southern on jutku?

   • Hmm… Rupesi asia pikkuisen mietityttämään ja otinkin internetin käyttööni.

    Ensin katselin valokuvia mistä löytyisi sopivia profiilikuvia kallonmuodosta, nenästä, korvista ja poskipäivä. Ja löytyihän niitä. Yksi oli ylitse muiden mutta kun jatkoin katselemistä niin sitä kuvaa ei siten ikinä enää löytynytkään. Toiseksi paras kuva on tässä:

    https://www.famousbirthdays.com/headshots/lauren-southern-4.jpg

    Kuvasta näkee miten neästä on leikattu “koukkunokka” pois. Normaalisti sieraimen reiät ovat isot ja menevät lähelle nenän kärkeä. Mutta kuvasta näkee “tasaisen alueen” joka muodostuu leikkauksesta. Sirainreiät ovat kaukana nenän kärjestä.

    Kuvasta näkyy, ei niin selvästi, suippokorvat, mutta näkyy kumminkin. Ja ainakin se ettei sillä ole poskipäitä. Joka osaltaan viittaa tietyyn rotuun.

    Paljon oli myös ihmetelty hänen ikäänsä, 22v. Kun kuuntelin videota niin heti tuli mieleen ettei noin matala ääni oli 22v ääni. Se on paljon heleämpi. Ääni laskee tuolle tasolle yli 30 ikävuoden jälkeen, normaalisti.

    Mutta paras tuli esille kun Amerikkalaiseen tapaan kilpaa hudettiin kadulla ja Lauren sanoi olevansa mies: Transu. Se selittäisi sen miksi hän väittää iäkseen 22v (transuna oloikä) ja miksi ääni on tuollainen kuin on.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=157&v=x7vHvclMgYI

    Eniten minua kuitenkin häiritsee se että hänellä on pitkät hiukset aina korvien peitossa. Jos kuka katselee kuvia tai videoita, niin huomaa saman asian. Persujen Laurallakin on enemmän “ponnarikuvia”.

    Mikähän totuus tässäkin asiassa on?

  • Lana sai viime vuonna ensimmäisen lapsensa ja on tästä videoilla maininnut.

   Ja mitä tulee Laureniin, hän on kosher-nationalisti, mutta tuskin itse sentään juutalainen.

   • Onhan se jutku, onhan siitä uutisoinut mm. Dailystormer. Lisäksi Lauren on ainakin aikanaan ollut mamupatja, seurusteli jonkun ählämin tai vastaavan kanssa.

    • Vanhempiaan on vaikea vaihtaa. Eli jos on syntynyt juutalaisten vanhempien lapseksi voi silti olla kunnon ihminen. Jotkut muuttuu ja oppii virheistään ja löytää uusia asioita ja ulottuvuuksia.

     • Ja millä tavoin Lauren Southern on muuttunut, oppinut virheistään ja löytänyt uusia asioita ja ulottuvuuksia? Levittämällä islamofobiaa ja samalla 100% vaieten juutalaisten osuudesta tässä kaikessa?

     • Se on sinun ihan itse häneltä kysyttävä jos osaat Englantia. Oikein tarkkaan jos luet tuon mun ekan viestini niin siellä on “jotkut” eikä “Lauren Southern” mutta sellainen pikkuseikka jää helposti huomaamatta. Verstehen?

Comments are closed.