Koti Uutisia Lammilla yritettiin polttaa vastaanottokeskus

Lammilla yritettiin polttaa vastaanottokeskus

4

UK_Lammin_vaakuna.svgLammilla sijaitseva vastaanottokeskus oli keskiviikkoyönä tuhopolton yrityksen kohteena. Tuntematon tekijä yritti sytyttää palamaan kerrostaloa, jossa toimii SPR:n vastaanottokeskus. Talo on kokonaan vastaanottokeskuksen käytössä.

Rakennuksessa majailee pysyvästi useita kymmeniä turvapaikanhakijoita, mutta Hämeen poliisin mukaan kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut tapahtuneessa.

Pääministeri Juha Sipilä kiirehti tuomitsemaan teon. Viime aikoina monet suomalaiset ovat turvautuneet laittomaan suoraan toimintaan protestoidakseen hallituksen väestönvaihtopolitiikka vastaan.

Lähteet: Iltalehti, Keskisuomalainen

Aiheeseen liittyen:

Turvapaikanhakijoille suunniteltu hätämajoitustila ilkivallan kohteena Tampereella
Lahdessa spontaani mielenilmaus pakolaiskeskusta vastaan
Vastaanottokeskukseksi suunniteltua rakennusta yritettiin polttaa
Ikkunat helisivät – Kuusamossa protestoitiin pakolaiskeskusta vastaan

4 KOMMENTIT

  1. Ja kasvattaakseen lisää vihaa, jättää Sipilä kommentoimatta tai paheksumatta mitenkään näiden antirasistien väkivaltaisia laittomia mielenosoituksia tai luontoaktivistien aika hurjilta näyttäviä metsäkoneiden kimppuun käymisiä. Ilmeisestikkin viesti ylhäältäpäin on suunnitellusti että väkivalta on hyväksyttyä kunhan on omasta mielestään oikealla asialla…

  2. Yritetty valtavirtamedian mukaan isohko kivinen kerrostalo polttaa pienellä polttopullolla – onnistumisen todennäköisyys siis niin heikko että laittaa miettimään että ettei vaan kyseessä ole Anderssonilaisten äärisuvakkien false flag-isku: Hyvin pieni oikea vaara mutta näyttävät lööpit.

    • Sitäpä katselin itsekin. Ei kukaan oikeasti tuhopoltto mielessä lähde tuollaista kohdetta iskemään. Varsinkaan noin pienellä satsilla, tuohon tarvitaan enemmän nestettä ja tekijämiehiä sekä muuta tukea onnistuakseen. Trust me, I have done this before 🙂

  3. Todennäköisesti kuranaamat ovat itse tehneet nuotion sisälle ja rikkoneet ikkunan siksi että savu hälvenee:)

Comments are closed.