Koti Uutisia Rikos Lakiuudistus pakottaa pedofiilit maksamaan oman kastraation Alabamassa

Lakiuudistus pakottaa pedofiilit maksamaan oman kastraation Alabamassa

1

Yhdysvalloissa Alabaman osavaltioissa on saatu läpi lakiuudistus, jota tavallinen kansa on kauan toivonut ja josta pedofiilit sekä kulttuurimarxistit ovat kauhuissaan. Uuden lain nojalla tuomittujen lapsenraiskaajien on maksettava oma kemiallinen kastraatio ennen kuin nämä voivat vapautua vankilasta.

Kastraatiovaatimus koskee alle 13-vuotiaisiin lapsiin kajonneita seksuaalirikollisia. Lakiuudistuksen takana on republikaanien Steve Hurst, jota kulttuurimarxistit ovat syyttäneet “epäinhimillisestä” asenteesta pedofiileja kohtaan.

Kemiallisen kastraation yhteydessä vankilasta vapautuville pedofiileille annetaan lääkkeitä, jotka vievät näiltä seksuaaliset halut. Mikäli pedofiili ei suostu kastraatioon, joutuu hän takaisin vankilaan.

Hurst kertoo saaneensa jonkin verran negatiivista palautetta ihmisiltä, joiden mielestä myös pedofiileilla on “oikeuksia”. Hurstin mukaan kastraatio on kuitenkin tärkeä osa rangaistusta, sillä pedofiilien seksuaalivietin poistaminen voi ennaltaehkäistä merkittävästi tulevaisuuden raiskauksia.

Lähde: Metro

1 KOMMENTTI

  1. Tulee mieleen lause “Rikoksentekoväline tuomitaan menetetyksi valtiolle”, jotain samaa ajatusta tässä on. Kannatan kerrotunkaltaista menettelyä, jolla suojataan normaaleja kansalaisia.

Comments are closed.