Koti Uutisia Laivaraiskauksesta lisää kiinniottoja

Laivaraiskauksesta lisää kiinniottoja

2
(Kuvituskuva)
(Kuvituskuva)

Viime viikolla Silja Galaxyn opiskelijaristeilyllä tapahtuneen raiskauksen osalta on tehty lisää kiinniottoja. Poliisi on ottanut kiinni kaksi 18–19-vuotiasta henkilöä kuultaviksi epäiltyinä törkeästä raiskauksesta ja avunannosta törkeään raiskaukseen. Henkilöt etsintäkuulutettiin maanantaina, ja heidät otettiin eilen aamulla kiinni Västeråsista. Kiinniotetuista yksi on Balkanilta ja toiset kaksi ovat afrikkalaisia.

Näin ollen tapauksesta on ennestään kaksi henkilöä vangittu, ja kaiken kaikkiaan kahdeksaa henkilöä on epäilty. Mainitsemisen arvoista on, että luultavasti kyseessä oli löyhä kaveriporukka, sillä kaikki epäillyt asuvat Västeråsissa.

Kysyä voi, olivatko miehet tietoisesti mukana laivalla raiskausmielessä. Tämä on mahdollista, sillä yksikään heistä ei ole opiskelija, ja kaikilla on lisäksi huomattava rikostausta.

Lähde: PaavoTajukangas.com

2 KOMMENTIT

  1. Eikös ne kehuneet lähtevänsä panohommiin? Melkoisia keppostelijoita velikullat.

  2. Olisi kastroitava eli kuohittava (penis poikki, kivekset pois!) tuollaiset miehenkuvatukset! Eihän noita voi miehiksi edes sanoa. Kastraatio ja 25 vuotta pakkotyötä. Luulen, että raiskaushalut loppuisivat siellä lapionvarressa heiluessa. Ja saisivat Suomen ja Ruotsin tytöt, neidot, naiset kulkea rauhassa noilta kuvatuksilta ainakin ne seuraavat 25 vuotta. Ja 2 cm pituisella pippelillä on vaikea raiskata !

Comments are closed.