Koti Uutisia Pohjoismaat Lähes sata autoa sytytettiin palamaan Göteborgissa

Lähes sata autoa sytytettiin palamaan Göteborgissa

5

Göteborgin monikulttuurisessa Frölundan lähiössä Ruotsissa kymmeniä autoja sytytettiin palamaan maanantai-iltana. Poliisin mukaan tekijät olivat “tummiin pukeutuneita” miehiä. Palokunta sai taltutettua palon tunnissa, mutta vahinko oli jo sattunut. Tekijät pakenivat paikalta ennen kuin poliisi ehti paikalle.

Samaan aikaan kun autot olivat liekeissä Frölundassa, myös Göteborgin muissa monikulttuurisissa lähiöissä autoja sytytettiin tuleen. Hjällbon ja Eriksbon kaupunginosissa paloi kymmeniä autoja samaan aikaan. Poliisi epäilee teon olevan järjestäytynyttä.

Kaiken kaikkiaan noin 80 autoa tuhoutui. Göteborgin lisäksi autoja sytytettiin palamaan lähellä sijaitsevissa Trollhättanin ja Alaforsin kaupungeissa. Trollhättanissa nuoret miehet kivittivät myös poliisia ja palokuntaa, kun he saapuivat paikalle. Myös Malmössä ja Helsingborgissa paloi maanantaina autoja.

Suomalaiset mediat ovat raportoineet asiasta eri sävyin. Kulttuurimarxistinen Yle poisti uutisen kommenttikentän heti, kun lukijat alkoivat viitata maahanmuuttoon. Helsingin Sanomat sanoi aluksi autoja palaneen vain 20, kunnes lukijat korjasivat numeroa lehden kommenttikentissä.

Lähteet: Yle, Helsingin Sanomat

5 KOMMENTIT

 1. Ruotsalainen ilmiö; Viikinkipäälliköt polttohaudattiin heidän laivoissaan tehdyissä rovioissa, joidenka jäänteet sitten haudattiin, kun sielu oli savuna lähtenyt Valhallaan. Nyt tätä wanhaa kansanperinnettä vain yritetään herättää henkiin harjoittelemalla ensin tyhjillä autoilla.

  Lappeenrannassahan taannoin tehtiin ihan aito asia paikallisin voimin. Ei tosin tainnut siellä olla auton omistaja, jonka ranko takakontista löytyi.

 2. Nyt on taas “rikastettu” kerrakseen. Se joka kehtaa väittää, että etnisyys värisee niin on “fasisti rasisti natsi”. 🙂

  • Eihän moista väitä kuin ne sateenkaariviittaiset ja pellenenäiset, kipeältä vitulta kuulostavat, sukupuolettomat sosiaalipummit.

 3. Koko Ruotsi on ollut terrorismin kourissa viisi vuotta ja politikot ovat vain sitä mieltä että kansallismieliset ovat se kaikkein pahin uhka Ruotsin yhteiskunnalle. Ja että se pitää lopetaa/vaientaa maksoi mitä maksoi ja vaikka Ruotsin- sekä kainsainvälisiä lakeja ja/tai julistuksia rikkoen.

  Mutta se mihin -70 luvulta alkanut haittamaahanmuutto ja -90 luvulta alkanut monikulttuurillisuus on maan johtanut, sitä ei haluta nähdä. Se kielletään eikä siitä kirjoiteta. Se halutaan vaieta kuoliaaksi vaikka sen seurauksena raiskattaisiin, pahoinpideltäisiin, ryöstettäisii ja murhattaisiin kuinka monta ruotsalaista tahansa. Ja vaikka sen lieveilmiönä on tullut ampuma-asein harrastettu välienselvittely sekä poliiseihin kohdistuneet käsikranaatti-iskut, niin sen kansallismielisyys on kaiken pahan alku ja juuri.

  Nyt kun haittamaahanmuuton seuraava sukupolvi ottaa maata väkivalloin ja sodalla itselleen, ei siitä tule enää loppua. Nykynuoret ovat oppineet sen että ruotsalaisten on oalveltava heitä ja alistuttava heidän tahtoonsa. Ja maksettava heidän elämisensä ja taskurahansa. Sen seurauksena ne eivät pelkää enää edes virnaomaisia. Ja tästä on nyt kyse.

  Kun tämä järjestäytynyt polttopulloisku sekä ryöstelyäälto tuli valemediankin kautta julkisuuteen (vissiin ei voitu enää peitellä tapahtunutta) niin se kertoo että avoin sota ruotsalaisia kohtaan on alkanut. Mietin heti että tämä ei jää tähän ja niinhän siinä kävi että viime yönä tilanne toistui. Ja nyt kun muslimit ovat hoksanneet että viranomaiset eivät mahda enää mitään, niin tilanne tulee uusiutumaan todella tiheään ja se tulee kasvamaan sellaisiinkin kaupunkeihin joissa aikaisemmin on ollut suhteellisen rauhallista.

  Kun autojen polttelusta ei enää saada kiksejä siirrytään rakennusten poltteluun. Eikä se ole enää kovinkaan kaukana. Muutama kuukausi ja omakotitalot rupeavat palamaan. Ja ensimmäisenä ne jotka arvostelevat muslimeita.

  Ja mitä seuraavaksi? Siirrytäänko raiskaamaan ihmiset koteihinsa, joihin ensin on murtauduttu? Ruotsalainen yhteiskunta on romahtanut vieraan valloittajan toimesta. Nyt vieras valloittaja hallitsee Ruotsia ja yhteiskunnalla ei ole enää keinoja invaasion/valloituksen pysäyttämiseen.

  Ruotsi on kalifaatti

Comments are closed.