Koti Uutisia Kotimaa Lähes puolet Suomen asuntomurroista on ulkomaalaisten tekemiä

Lähes puolet Suomen asuntomurroista on ulkomaalaisten tekemiä

7

Poliisihallituksen mukaan lähes puolet Suomessa tehdyistä murroista on ulkomaalaisten tekemiä. Poliisin tietoon on myös tullut entistä enemmän asuntomurtoja. Pelkästään tammi- ja toukokuun aikana poliisin tietoon tuli 770 törkeää varkautta. Luku on yli sata enemmän kuin vuotta aikaisemmin.

– Suomeen tullaan rikoksentekotarkoituksessa. Etenkin omaisuusrikoksia tehdään nopeasti suuria määriä, ja tekojen jälkeen maasta poistutaan eri reittejä ja eri kulkuvälineillä, sanoo poliisitarkastaja Jyrki Aho ja jatkaa:

– Pääkaupunkiseudulla ja etenkin Helsingin sekä Länsi-Uudenmaan alueella kahdeksan kymmenestä asuntomurtorikoksesta epäillystä on tullut tai lähtöisin ulkomailta.

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

  1. Kuuntelen duunissa Radio Classic musiikki kanavaa kun eilen töksähti sieltä korvaani erään naisjuontajan kommentointi nimenomaan tätä kyseistä uutisointia “yllättävää että poliisi on nyt sitten sitä mieltä” Missä helvetin suvakki vaahtokuplissa nämä muka elitisti tyhjäpäät oikein elävät kun rikostutkijatkaan ei näiden mielestä näe totuutta päivänselvässä asiassa.

  2. Siinä sitä korjataan “vapaan liikkuvuuden” (etelän) hedelmiä. Joku rajakontrolli sentään pitäisi itsenäisellä valtiolla olla. Ai niin, mutta Suomihan ei olekaan enää itsenäinen valtio, ei ole ollut pitkään aikaan…

  3. Kun ulkomailta tulevien varkaiden lisäksi otetaan huomioon oleskelulupalaiset, kansalaisuuden saanet matut ja täällä syntyneet tunkeutujapopulaatioihin kuuluvat (myös mannet), tämä tarkoittaa oikeiden eurooppalaisten suomalaisten tekevän asuntomurtoja häviävän vähän.

  4. Kaiholla muistelen aikaa, jollon valtiovalta palkitsi tapporahalla, kun likvidoi haittalajeja, jotka olivat uhka alkuperäiselle faunalle…..

  5. Baltteja tai romaneja. Ei venäläisiä, vaikka mediahan tahtoisi venäläisiä syyllistää. Helsingin metsissä on taas telttailevaa Romania useita. Jos suomalaiset leiriytyisi niin heti olisi poliisi häätämässä. Mutta romanirikolliset ovat Helsingin kaupungin SUOJELUKSESSA.

    • Venäläiset harjoittavat eri tason hommia Suomessa kuten huumekauppaa ja prostituutiota. Nämä romanit taas ympäri Euroopan väittävät olevansa Bulgariasta vaan kun heiltä kysyy jotain bulgariaksi (osaan kieltä auttavasti) niin eivät ymmärrä sanaakaan. Vaan kun tokaiset jotta “Du-te dracu, scorpie” (painu helvettiin, narttu) niin johan nousee kauniin terve puna poskille ja sana-arkku avautuu… 😀

  6. “Tavaroiden ja ihmisten vapaa liikkuvuus” ja toisaalta valkoisen lihaa syövän heteromiehen “huono liikkuvuus”. (kassit) -toim.huom.
    EU:n värisuora!

Comments are closed.