Koti Uutisia Ulkomaat Lähes joka neljäs britti ei halua juutalaista perheenjäsentä

Lähes joka neljäs britti ei halua juutalaista perheenjäsentä

3

The Pew Research Centerin raportti julkistettiin keskiviikkona perustuen 24 000:n satunnaisesti valitun henkilön haastatteluun 15:stä eri maasta. Britanniassa 23 %, Italiassa 25 %, Itävallassa 21 % ja Saksassa 19 % vastaajista ei halunnut omaan perheeseensä juutalaista jäsentä. Kaikkein suvaitsevimmin maahanmuuttajiin ja uskonnollisiin vähemmistöihin suhtautuivat kyselyyn osallistuneet kristityt vastaajat.

Toteamuksesta “juutalaiset aina ajavat omaa etuaan eivätkä sen maan etua, jossa he asuvat” samaa mieltä oli 36 % portugalilaisista, 31 % espanjalaisista ja italialaisista, 28 % belgialaisista sekä 25 % norjalaisista vastaajista.

Laaja kyselytutkimus osoittaa kriittisen suhtautumisen juutalaisuuteen olevan huomattavasti yleisempää kuin mitä julkisuudessa on annettu ymmärtää.

Lähde: Breitbart

3 KOMMENTIT

  1. Onko pakko asua saman katon alla. Eikö se mene niin, että kun lapset aikuistuvat, niin he vastaavat itsestään ja valinnoistaan omassa elämässään, siihen ei juuri muilla ole nokan koputtamista (silloin kun asuvat omillaan).
    Tuossa on kyllä lueteltu pitkälti ne maat, jossa nuoret aikuiset asuvat vielä kotonaan, joten hyvin voi käsittää prosentit ja tosiaan kukapa haluaisi parasiittia ruokkia saati katsella.

  2. Itse olen lähinnä yllättynyt että noinkin suri prosentti huolisi vastemielisisä rotuja perheeseensä. Todella yllättynyt.

    Tämän asian kääntöpuoli on se että sekaparien jälkeläisistä tehdään aina juutalaisia. Niistä ei koskaan tule toisen uskontokunnan edustajia, vaan aina juutalaisia. Ja se on pelottava totuus se. Koska valtaapitävien- ja varakkaiden sukujen lapset ovat vaarassa näiden harrastamien naimakauppojen vuoksi. Ja siten ne levittäytyvät kuin syöpä avioliitto avioliitolta.

Comments are closed.