Koti Uutisia Kotimaa Lähes 70 prosenttia papeista valmiita siunaamaan homoja

Lähes 70 prosenttia papeista valmiita siunaamaan homoja

16

Suomen evankelis-luterilainen kirkko jatkaa rappioitumistaan. Jopa 69 prosenttia papeista ilmoittaa olevansa valmiita siunaamaan homopareja. Muutos on huomattava, sillä vielä vuonna 2002 ainoastaan 38 prosenttia papeista oli halukkaita samaan. Lukujen takana on Kirkon akateemisten vuoden 2018 jäsentutkimus, johon osallistui kaiken kaikkiaan 858 pappia.

Jopa 55 prosenttia papeista sanoo myös olevansa valmiita vihkimään homopareja kirkossa. Myös tämä osoittaa kasvua siinä, mitä tulee homosuvaitsevaisuuteen pappien keskuudessa. Kun samaa tutkittiin vuonna 2014, homojen kirkkovihkimistä kannatti 35 prosenttia.

Lähde: Uusi Suomi

16 KOMMENTIT

 1. Luterilainen kirkko ei ole Raamatun mukainen seurakunta järjestys. Seurakuntaan, joka tulee Raamatun sanasta Ekklesia tarkoittaa uloskutsuttujen joukkoa. Ne jotka on kutsutut maailmasta Jumalan luokse ja jotka ovat uudestisyntyneitä Jeesuksen seuraajia.
  Kannattaa katsoa YouTubesta Torben Sondergaard Protest is not over!!

 2. On itseasiassa pienimuotoinen ihme että edes se 30% on vielä hinttejä vastaan.

  • Juuri näin! Itse olen eronnut kirkosta, ja tekisin sen uudelleen jos voisin. Vaikka olenkin pakana, niin ei minulla ole “koti – uskonto – isänmaa” tyylistä Kristinuskoa mitään vastaan, mitä oli esim. 30-luvun Suomessa. Suomen Luterilainen kirkko on nykyään Saatanan esikartano, joka harrastaa mädätystä, pedofiiliaa, siunaa hinttareita, hyysää pakolaisia, nykyään kirkon touhu sotii kaikkea Raamatussa olevaa vastaan ja vääntelee sen sanomaa. No tuollaiset mädättäjäpapit joutuu takuulla sinne helvettiin.

 3. Kansallismieliset Kristityt, erotkaa Luterilaisesta kirkosta ja liittykää Ortodoxiseen kirkkoon. Nykyajan (((protestantit))) ovat joko harhaanjohdettuja hölmöjä tai Molochia palvovia juutalaisia. Ortodoxinen kirkko vastustaa (((globalismia))) ja Ortodoxiset maat tukevat Bashar al-Assadia. Erotkaa Saatanan synagoogasta ja tulkaa Kristuksen kirkkoon. Jumala siunatkoon Vastarintaliikettä!

  • Ei kannata liittyä harhaoppisten joukkoon.

   Ortodoksinen kirkko (eli kreikkalais-katolinen kirkko) opettaa roomalaiskatolisen tapaan väärää evankeliumia lisätessään “sakramenttien” suorittamisen eli “työt” pelastumisen ehdoksi. He eivät usko pelastumiseen Jumalan armosta Jeesukseen Kristukseen uskonkautta. He uskovat että “pelastuminen” on prosessi jossa tarvitaan omia tekoja.

   God’s Word vs Vain Tradition – Orthodox & Roman Catholic Church Exposed
   https://www.youtube.com/watch?v=JL6dwfJ60es&t=

 4. Itse olen pakana, enkä kuulu kirkkoon, mutta mikäli olisin pappi, tai minulla olisi sananvaltaa asiassa, niin gay-kansalle soisin yhden kirkollisen toimituksen. Hautaan siunaaminen olisi ainoa, jonka soisin ja mahdollisimman monelle

  • kyllä mielestäni vihkimenen sopii jos asialla on kanta suomalainen pari. homoja tai ei. kai sinäkin lähimmäisestä huolen pidät ja yhtä koko kansan kesken. ei vihalla pidä vastata veljelle,,, jos samaaverta?

 5. En ole koskaan kirkkoon tms. uskomukseen kuulunut, kiitos vanhempieni että olen saanut valinnanvapauden tässä suhteessa.
  Kirkot ja uskonnot ovat yksiä suurimpia riidankylväjiä maan päällä, ei tarvitse katsoa kun historian lehtiä taaksepäin, sieltä löytyy.
  Sotaan ja muuhun ollaan siunailemassa ihmisiä ja kalustoa, kunhan itse saadaan makiaa mahan täydeltä ja nauttia etuoikeuksista pelkäämättä riviin joutumista. Ensimmäisenä ollaan kyllä pasuunaan puhaltamassa.
  Ollaan suuna päänä sanomassa mikä on oikein ja väärin, mutta samalla itse harjoitetaan kiellettyjä asioita täysin rinnoin, samalla kun asetutaan lain ja moraalin yläpuolelle.
  Uskonto ja uskomukset ovat jokaisen yksilön oma asia, ne eivät kuulu muille niin kauaa, kun niitä ei käytetä oman/ryhmän edun tavoitteluun, kontrollointiin ja toisten vahingoittamiseen (kuten 90% uskonnoista tekee), taloudellisen voiton tavoitteluun.
  Uskonto ja kirkko pitää erottaa valtiosta ja näin suoda uskonvapaus kaikille tasavertaisesti, jokaisella on oikeus harjoittaa sitä kotonaan tai samanmielisten kanssa, mutta ei tuoda sitä julki esim. julkisella kokoontumisella, painotuottteiden muodossa propagandana tai mediassa, rikkomalla kotirauhaa häiritsemällä. Myöskään politiikkaan ei pidä uskoa sekoittaman.
  Omasta puolestani jokainen saa itsenäisesti uskoa ja harjoittaa uskomuksiaan/uskontoaan rauhassa, jos se jotenkin edesauttaa hänen omaa hyvinvointiaan jollain tasolla, kun siitä ei muille koidu haittaa tai ole vastoin vallitsevaa lakia.
  Kummasti on aina pompsahtanut esille sellainen ilmiö, että kun puhutaan uskoville jostain “likaisesta”, “epäpyhästä” seksuaalisesta asiasta, ovat he kärkkäänä tätä tuomitsemassa, samalla kun heidän omissa riveissään vapaasti harjoitetaan em. asioita (tietty vaieten mutta tiedettynä).
  Kirkon ja uskovien kannattaisi ensin katso peiliin, perata omat rivinsä ja sitten vasta tulla muita neuvomaan vain hengellisissä asioissa, eli niitä ketä kiinnostaa.
  Todellisia hurskaita arvostan, he eivät pidä meteliä uskostaan mutta saavat siitä itselleen tiettyä tyydytystä ja ovat kiitollisia itselleen. He eivät myöskään ala tyrkyttämään asiaansa, mutta kysyttäessä kertovat käsityksensä/ näkemyksensä asiasta ilman propagoimista asian puolesta saati vastaan.
  Jos uskonnot ja uskontokunnat toimisivat niin kuin ne usein esittävät, niin ei mitään sotia, nälkää, asunnottomia, hyväksikäytettyjä lapsia olisi ensinkään ja kaikki olisivat yhtä suurta halia, mutta kun realiteetit eivät ole näin vaan juuri päinvastoin.

  • “jokaisella on oikeus harjoittaa sitä kotonaan tai samanmielisten kanssa, mutta ei tuoda sitä julki esim. julkisella kokoontumisella, painotuottteiden muodossa propagandana tai mediassa, rikkomalla kotirauhaa häiritsemällä”

   Ei pidä vajota Venäjän ja Neuvostoliiton tasolle ja ruveta rajoittamaan ihmisten sanan ja uskonvapautta. Siellähän on kielletty käännyttää ihmisiä Kristinuskoon ilman vation lupaa. Tietenkin pitää säilyttää oikeus levittää uskontoaan julkisuudessa.

   Russia Bans Soul-winning! (Evangelism now illegal)

   https://www.youtube.com/watch?v=UZ1dUt0yypI

   • Kun katsoo venäjää, niin huomaa kuinka sekaisin siellä porukka on ja sitä juuri tällä hetkellä käyttävät esim.Ortodoksit hyväkseen heitämällä vettä myllyyn.
    Tosen maailmansodan aikana, myös ennen ja jälkeenkin, juutalaiset hämmensivät soppaa ja uhrilukuja katsellessa onnistuivat mielestään hyvin.
    En tiedä kenen muun kuin uskonnollisten johtajien asiaa ajaa tuo käännytys, se että he saavat yksinkertaisia ihmisiä peloteltua/harhautettua uskon alle ja sitä myötä myös tuloja, mutta auta armias jos koittaa vaikka nälänhätä, niin eipä niistä maksetuista/ lahjoitetuista rovoista enää riitäkkään sitten apuja kun on papisto itselleen hankkinut Datsat ja limusiinit.
    Sanan ja uskonvapaus ovat kaksi eri asiaa; sananvapaus on sitä että saat esittää julkisesti mielipiteesi asiasta kuin asiasta pelkäämättä joutuvasi tästä edesvastuuseen tai vainotuksi (näin myös saa uskonnollisia puheita pitää jos haluaa).
    Uskonvapaus tarkoittaa sitä, että jokaisella tulee olla mahdollisuus harjoittaa uskoaan, se ei edellytä temppelien rakentamisia, meluamista tai tehtaiden tms. tuotannon pysähdyksiä, julkistä häiriötä.
    Ei pidä myöskään mennä USA:n malliin, jossa et saa rauhaa missään etteikö joku tai jokin tule koko ajan iholle joko konkreettisesti tai median kautta uskonnollisella agendallaan.
    Kommunismihan on jo lähtökohtaisesti teokraattinen luonnos, ei tarvitse katso kuin klaania joka senkin ajatussuunnan keksi ja toteutti.

Comments are closed.