Koti Uutisia Lahdessa spontaani mielenilmaus pakolaiskeskusta vastaan

Lahdessa spontaani mielenilmaus pakolaiskeskusta vastaan

13

Ennennäkemätön pakolaisvyöry on kuumentanut tunteita ympäri Suomea viime viikkoina. Pakolaiskeskuksia perustetaan kansalaisten vastustuksesta huolimatta, mikä on ajanut monia spontaaneihin mielenilmauksiin sekä laittomaan suoraan toimintaan.

Lahden protestista uutisoitiin myös Ruotsissa.
Lahden protestista uutisoitiin myös Ruotsissa.

Tieto suuren pakolaiskeskuksen perustamisesta Lahteen herätti runsaasti keskustelua paikallisten keskuudessa. Monet ovat vastustaneet Hennalan entiseen varuskuntaan tullutta 450-paikkaista keskusta.

Torstai-iltana varuskunnan edustalla järjestettiin spontaani mielenosoitus vastalauseena maahanmuuttoviraston ja Suomen Punaisen Ristin avaamalle keskukselle. Helsingin Sanomien mukaan paikalle oli kerääntynyt 40–50 mielenosoittajaa, joista osa heitteli pakolaisbusseja ilotulitteilla.

“Poliisin yöllä kertoman arvion mukaan turvapaikanhakijoihin ei kuitenkaan olisi kohdistunut väkivallan uhkaa. Perjantaiaamuna poliisi tiedotti ottaneensa kiinni kaksi ilotulitteita käyttänyttä henkilöä”, kirjoittaa Helsingin Sanomat.

Yksi mielenosoittaja oli pukeutunut Ku Klux Klan -asuun, mikä nosti mielenilmaisun myös kansainvälisiin otsikoihin. Suomen hallitus kiirehti tuomitsemaan Lahden mielenosoituksen.

Kouvolassa sen sijaan heitettiin polttopullo vastaanottokeskuksen ovelle. Paikalla olleet vartijat ottivat tekijäksi epäillyn miehen kiinni. Poliisin mukaan hän oli humalassa.

Suomalaisia on suututtanut hallituksen saamattomuus pakolaisongelman ratkaisemiseksi. Kansalaiset vaativat rajoja kiinni, mutta poliitikot keskittyvät ainoastaan selittelemään ongelmaa. Alla on esillä video, jolla sisäministeri Petteri Orpo nolaa itsensä maahanmuuttopoliittisessa haastattelussa.

 

 

Lähde: Helsingin Sanomat

13 KOMMENTIT

 1. Säälittävä takinkääntäjä ja pelkuri Soini ei jaksanut antaa tukeaan mielenosoittajille. Kutsui asiaa valitettavaksi. Jos tuolla inhottavalla levantin pappia kumartavalla huutelijalla olisi selkärankaa, olisi hän voinut sanoa medialle ja hallitukselle, että ehkäpä kannattaisi kuunnella kansan syvien rivien ääntä ja laittaa tälle maahantunkeutumiselle stoppi. Mutta ei.

 2. Tää oli kyllä hemmetin hieno juttu! Vielä riittää suomalaisilla taistelutahtoa. Lisää pökköä pesään vaan, ei antauduta!

 3. Nyt sitten kaikki huppuja ja kaapuja värkkäämään. Ministerit uutisissa ilmoittivat että mikään ei ole vastenmielisempää kuin Ku Klux Klan. Sitä saavat mitä tilaavat.

 4. On liian hyvä tietsikkamonitori iskeä nyrkillä sisään tuon pelle-orpon pärstän kohdalta! Mistä noita oikein sikiää? Täytyy mennä saunakaljalle jäähtymään…

 5. Milloin tämä roskasakin paapominen loppuu? Neekereitä kuljetetaan ympäri Suomea ja poliisit toimii turvamiehinä vartijoiden ohella. Nyt kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla Hennalan alueella loisii mutiaisia, eikä valkoisilla ole enää alueelle asiaa ilman kulkulupaa! Kuka tämän pelleilyn maksaa? No suomalainen veronmaksaja tietenkin. Tuo KKK-mies toi kiitettävästi julkisuutta ympäri maailman. Nyt ainakin leviää tieto, että pakolaiset ei oo tavallisen kansan haluamia naapureita. Pysykää kamelikuskit ja banaaninpopsijat poissa Suomesta. Voimia taistelutovereille Lahteen!

  • Ei se lopu sen voin taata. Millään maamme sisäisellä toiminnalla tai toimimattomuudella ei ole yhtään mitään väliä, mutta ulospäin homman pitää näyttää toimivalta ja siltä että Suomi kantaa kortensa kekoon potenssiin kolme. Soini Sipilä Stubb paskahousut yrittävät luoda ulospäin globaalin monikulttuurisen suomikuvan. Soini pahin maan petturi joka ensin antaa Ilta-Sanomille haastattelun että kyllä nyt pitäis hieman rajoittaa tätä maahanmuuttoa tietäen ettei uutisella ole mitään arvoa. Toisaalla viesti on sitten ihan toinen. Luulin aluksi että Soini olis maamme asialla mutta se on pahin peluri joukosta.

 6. Hatunnosto heille jotka olivat mieltään osoittamassa Lahdessa, Torniossa ja missä näitä mielenilmauksia on ollut.
  Siis jos joku on vastenmielistä ja inhottavaa se on näiden Suomen päättäjien teennäinen esiintyminen tv:ssä. Kyllä nyt on ollaan niin humaania ja kannetaan vastuuta ynnä muuta paskaa. Kunhan hoitaisivat homman sitten loppuun asti.
  Kukaan ei tiedä mitä tuleman pitää, en minä ei Soini ei Sipilä. Tosin jokainen maalaisjärjellä ajatteleva ymmärtää ettei tällainen yhtälö jonka nykyinen tilanne aiheuttaa ole mahdollinen missään, saatika sitten Suomessa joka muutenkin on tällä hetkellä Euroopan nopeimmin velkaantuvien ja muutenkin suurimmissa vaikeuksissa ponnisteleva maa.

  Tällä menolla Suomessa on 12 kuukauden kuluttua 200 000 uutta asukasta jotka eivät työllisty eivätkä integroidu millään tavalla tänne. Uutisissa sanottiin että työttömiä on 220 000, siihen sitten lisäämme vuodessa tulevat uudisasukkaat… Voi taivas varjele miten meidän lopulta käy..

  Ruotsalaiset paskahousut kirjoittelevat että onko Suomi unohtanut oman historiansa ja muistuttavat sotalapsista. Kyllä mutta paino sanalla lapsi. Uutisten irakilaiset olivat 20-30-vuotiaita miehiä. Ja pitääkö Suomen vielä 70 vuoden jälkeen olla hurreille kiitollisuudenvelassa? Otetaanko venäläisiä vastaan usein Stalin-kortti esiin tai saksalaisia vastaan natsikortti? En tiedä.. Ei kai sitä historiaa voi loputtomiin kaivaa esiin silloin kun se syyllistäjälle sopii.

 7. Pakko todeta että tuo KKK-puku oli nerokas veto saada julkisuutta sillekin että
  kaikki ei Suomeen pakolaisia halua.Ulkomaillakin kun lehdissä juttua aiheesta saattaa jokunen ns”pakolainen” tulla toisiin ajatuksiin kannattaako Suomeen asti loiseksi lähteä..Jos ruotsalaiset kauhistelee suomalaisia jotka haluaa pitää maansa suomalaisilla jatkossakin ei hävetä tippaakaan mua,päinvastoin hienoa kun vastareaktioita jotka huomioidaan ulkomaita myöten!

 8. Oikein hyvä vaan, vastarinta nousee. Se taitaa olla enää ainoa jäljellä oleva keino.

Comments are closed.