Koti Uutisia Lahden “KKK-miehelle” ei syytettä

Lahden “KKK-miehelle” ei syytettä

1
Lahden protestista uutisoitiin myös Ruotsissa.
Lahden protestista uutisoitiin myös Ruotsissa.

Syyttäjä tuli siihen tulokseen, että jo vuoden verran uutisotsikoissa ollut niin sanottu Lahden KKK-mies ei ollut syyllistynyt mihinkään rikokseen. Vuosi sitten poliisi käynnisti median myötävaikutuksella ihmisjahdin löytääkseen maahanmuuttovastaisen mielenosoittajan, joka oli hetkellisesti pukeutunut valkoiseen kaapuun.

Valtamedia nosti varsin mitättömän teon suureksi asiaksi, millä pyrittiin ohjaamaan maahanmuuttokeskustelua “suomalaisten rasismiin”. KKK-mies oli myös kantavana teemana monissa keskusteluohjelmissa, ja hän niin ikään ylitti kansainvälisen uutiskynnyksen. Häntä myös syytettiin julkisesti useista rikoksista.

Nyt syyttäjä on kuitenkin todennut, ettei mies ole alun perinkään syyllistynyt mihinkään rikokseen. Koko julkinen keskustelu “Lahden KKK-miehestä” osoittautui käytännössä median ylilyönniksi, jolla haluttiin ohjata keskustelua pois monikulttuurisuuden ongelmista.

1 KOMMENTTI

  1. Suvakkien “hätäpaska”. “Tyhjästä on paha nyhjäistä”. Pääsääntöisesti. Toisaalta kyseinen sananlasku on menettämässä ja menettänyt merkityksensä nykyajan “tiedostavan uutistoiminnan” tiimellyksessä, jossa uutiset “tehdään” sitävastoin kuin niistä kerrottaisiin sellaisena kuin ne ovat.
    “Tiedonvälitys” on kuollut valtamedioitten toimesta. Se on muuttunut kuluttajan “keräilytaloudeksi”, jossa ITSE on otettava asioista selvää. Ts. kansalaisista on tehty “toimittajia”, koska toimittajista on tullut “politrukkeja”, jotka ampuvat omiaan selkään.

Comments are closed.