Koti Uutisia Kysely: vapunpäivän mielenosoitus keräämässä massiivisen määrän osallistujia

Kysely: vapunpäivän mielenosoitus keräämässä massiivisen määrän osallistujia

6

Nordfront kysyi viime kuussa moniko lukijoista on osallistumassa tulevaan vapunpäivän mielenosoitukseen Falunissa Ruotsin Taalainmaalla. Tulos oli, että noin 640 ihmistä olisi tulossa, 478 takuuvarmasti. Tämän mukaan tulevasta mielenosoituksesta Falunissa tulisi siis merkittävästi suurempi kooltaan kuin Borlängessä viime vuonna, mutta jonkin verran pienempi kuin 700 osallistujaa kerännyt Tukholman mielenosoitus viime marraskuussa.

Nordfront teetti kuitenkin aivan vastikään uuden tutkimuksen osallistujamäärästä ja syistä, miksi mielenosoitukseen ollaan tulossa. Tämän mukaan Faluniin olisi tulossa jopa 738 ihmistä. 45 vastasi, etteivät he ole varmoja tulostaan. Mielenosoitukseen kyselyn mukaan varmasti osallistuvista useimmat olivat vastanneet tulonsa syyksi sen näyttämisen, että kansallismielinen vastarinta kasvaa. Lähes yhtä suuri osa varmasti tulevista vastasi syyksi mielenosoituksen kansankokonaisuussanoman ja/tai sen, että kyse on Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielenosoituksesta. On huomionarvoista, että 53 tulevaa osallistujaa vastasi saaneensa tarpeeksi nykykehityksestä Tukholman terrori-iskun jälkeen.

On hyvin todennäköistä, etteivät kyselyssä näy kaikki varmasti tulevat tai vielä tulostaan epävarmat ihmiset; Borlängeen tulijoita oli 38 prosenttia enemmän kuin mitä tutkimusten tulokset osoittivat varmuudella osallistuvien määrästä. Tukholmassa kasvu oli 30 prosenttia.

 

Lähde: Nordfront.se

6 KOMMENTIT

 1. Sinne siis!

  Toivottavasti poliisit ottavat oppia Berkeleystä, Kaliforniasta. Ei tarvitsisi kommunistienkaan valittaa, että “kytät suojelee natseja”, kun poliisi jättäisi saapumatta. 😉

  • Saksassa kävi pari vuotta takaperin niin, että punikit päätyivät itkemään kuinka poliisi ei suojellut heitä kurinpalautusta antaneilta kansallismielisiltä.

   Olisikohan siistiä olla kommari kun voisi vaihtaa mielipidettä aina sen mukaan mikä nyt sattuu olemaan eniten pisteitä antava näkemys tai toimintamuoto.

 2. Ihme jos ei rupea Ruotsistakin marssijoita löytymään, kun terrori-iskua pukkaa ja no-go-zonea. Hatunnosto kaikille osallistujille!

 3. Hauska kuulla raportti Falunista mitä poliisi ja huppu-naamat ovat saaneet aikaan. Ja aivan ilmaiseksi.

  • Viime vuonna huppunaamat piti vastamiekkarinsa Tukholmassa enkä usko tänäkään vuonna nähtävän paljoa sen tyylikkäämpää suoritusta.

Comments are closed.