Koti Uutisia Kysely: puolet tanskalaisista rajoittaisi maahanmuuttoa

Kysely: puolet tanskalaisista rajoittaisi maahanmuuttoa

4

UK_muslimit_ja_tanskan_lippu

Tanskalaisjulkaisu Metroxpressenin teettämän kyselyn mukaan joka toinen vastaaja rajoittaisi maahanmuuttoa. Kysely oli tarkennettu koskemaan nimenomaan maahanmuuttoa, joka on lähtöisin muista kuin länsimaista. Samassa yhteydessä tuli myös julki, että joka neljäs vastaaja ei haluaisi maan muslimipopulaation olevan viittä prosenttia suurempi.

Jyrkästä maahaanmuuttolinjastaan tunnetun Tanskan kansanpuolueen (DF) edustaja Martin Henriksen kommentoi kyselyn tulosta seuraavasti: “Näen tuloksen merkkinä siitä, että tanskalaisilla on järkeviä näkemyksiä ja suuria huolia siitä, mitä maallemme on tapahtumassa ja millaisia seurauksia joukkomaahanmuutolla on.”

Lähde: International Business Times

Aiheeseen liittyen: Suomalaiset leikkaisivat mieluiten maahanmuutosta

4 KOMMENTIT

 1. Suomessakin voisi tehdä laajan tutkimuksen, missä eroteltaisiin mielipiteet erilaisista maahanmuuton muodoista. Saisi hyysärit ja muut suomenviholliset varmasti ison näpäytyksen.

  • Aina kannattaa tutkia ja taistella vastaan, mutta ihan sama mimmonen tutkimustulos saataisiin, niin silti nämä tietyt ihmiset jatkaisivat monikulttuurisuus propagandaa. Täytys perkele tehä semmonen tutkimus jossa selvitetään, että mikä saa suomalaisen vihaamaan omaa kansaansa niin paljon, että uhrataan tämä maa ja sen ihmiset toisen kansan ja kulttuurin edessä.

   • 6 TRILJOONAA! Se saa valkoiset vihaamaan itseään. Myös neekereiden orjuutus on meidän kaikkien valkoisten kontolla.
    Mutta muista 6 ZILJOONAA!
    Syyt laitetaan aina meidän niskaan. Vaikka taustalla häärää juutalaiset, megakorporaatiot ja BIS-pankki.

    Ihmisistä on tehty arvottomia järjestelmän kulutushyödykkeitä, resurssia ja polttoainetta

  • Ja siksi sellaista kyselyä ei järjestetä, tai ainakaan tuloksia julkaista tuloksia manipuloimatta posiitivisen syrjinnän nimissä.

Comments are closed.