Koti Uutisia Kotimaa Kynäpistooli laukesi Raision K-Supermarketissa

Kynäpistooli laukesi Raision K-Supermarketissa

6

Raisiossa sijaitsevassa K-Supermarketissa laukesi tiistaina kynäpistooli. Kynäpistooli laukesi vahingossa, kun mies oli käsitellyt tätä kauppaliikkeen pöydässä.

Luoti meni kauppaliikkeen mainostaulujen läpi ja haavoitti sivummalla seisonutta henkilöä lievästi. Myös pistoolia käsitellyt mies loukkaantui. Poliisin mukaan vakavimmilta vammoilta säästyttiin “satumaisen onnen johdosta”.

Kynäpistooli on poliisin mukaan luokiteltu erityisen vaaralliseksi ampuma-aseeksi. Poliisi tutkii asiaa törkeänä ampuma-aserikoksena, vaaran aiheuttamisena sekä vammantuottamuksena.

Lähde: Ilta-Sanomat

6 KOMMENTIT

 1. Siinä taas ollut joku arjen sankari vauhdissa, rupeaa räplään asetta keskellä supermarkettia. 🙂 No, eipä nuo nistit niitä terävimpiä kyniä ole koskaan ollutkaan.

 2. Kauppias syytteeseen ja kiven sisään, samoin kuin pistoolin käsittelijäkin.
  On kummallista että tällaista voi tapahtua, koska yleinen käytäntö on että asetta ei saa ladata edes kaupassa oikeilla ammuksilla, siksi on dumit olemassa.
  Myyjän vastuulla on valvoa asiakasta ja hänen toimiaan aseen kanssa.
  Ei ole olemassa vahinkoja, vain välinpitämättömyyttä ja tahallista toimintaa, tässä täyttyy kumpikin kriteeri näiden idioottien kohdalla.

  • Epäilen kyllä vahvasti, ettei K-Supermarketeissa myydä kynäpistooleja. Kun ei niitä ole kaikissa asekaupoissakaan.

   • Vai onko marketin yhteydessä jokin eräliike, kuten usein on tapana että ison marketin sisällä on pienempiä liikkeitä.
    Tietty voi olla sitten tätä harmaampaa kauppaa, jossa ei lupia kysellä.

Comments are closed.