Koti Uutisia Kymmeniä monikulttuurisia ryöstöjä Tikkurilassa

Kymmeniä monikulttuurisia ryöstöjä Tikkurilassa

11

Lauantai-iltana Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan tiedekeskus Heurekan puistossa sattui kymmeniä ryöstöjä, joissa maahanmuuttajista ja suomalaisista koostunut joukko ryösti pesäpallomailalla uhaten ja reiluun ylivoimaan turvautuen kymmeniä teinejä.

Puhelimet sekä lompakot lähtivät ryöstäjien matkaan ja ainakin osaa uhreista on myös pahoinpidelty. Poliisin mukaan henkilövahinkoja on tapahtunut.

Ryöstöt tapahtuivat iltayhdeksän ja -kymmenen välillä. Ryöstäjäjengi koostui noin kymmenestä hengestä.

Lähde: Ilta-Sanomat

11 KOMMENTIT

  • Tämä olisi hyvä. Seuraavaksi samainen ryöstelyjengi laittaa uutisvinkkiä, kuinka natsit häiritsee niiden työtä.

   Pitää olla suvaitsevainen hei! Valkoisten vika, ettei ymmärretä antaa lompakkoa ja luuria pyydettäessä. Vai mites se menikään? Toivottavasti kyseiseen jengiin kuuluvat saa paskaa niskaan.

 1. Tätäkään ei olisi tapahtunut jos kansalaisilla olisi oikeus puolustautua samalla voimalla kun suomen viranomaiset eivät siihen ole kykeneväisiä

 2. Nyt nämä mamujen touhut menevät jo reilusti yli ymmärryksen. Ollaan menossa samaan suuntaan kuin Ruotsi. Jos tämä jatkuu, niin tähän on ehdottomasti puututtava!

 3. En missään tapauksessa yllytä laittomuuteen, mutta itse kannan varalta bajonettia repussa noilla nurkilla (harvoin) liikuessani. Miksi muukalaisten annetaan nöyryyttää meitä? En halua todellakaan leikkiä sankaria, mutta armeijan käyneenä velvollisuuteni on tehdä jotain, mikäli virkavalta on voimaton puolustamaan minua ja puolustuskyvytöntä lähimmäistäni. (Luonnollisesti olen itse vastuussa mahd. seurauksistakin. Minulla ei ole enää mitään menetettävää…)

 4. Työmies

  Tikkurilan menoa seuranneena olen huomannut varsinkin kauppakeskus Tikkurin ja asemanseudun olevan somaleitten ja mustalaisten etupiiriä. Rähinöidään ja tapellaan muitten kuin omien kanssa. Aina haetaan joku viaton uhri jota ainakin 4-5 mutukkia ja mannea piirittää. Rahat ja puhelin viedään armotta, oli tyttö tai poika. Kannatan katupartiota Tikkurilaan ja kovat keinot käyttöön. Näihin mamuihin ja mustalaisiin pätee vain viidakon lait. Varmasti saadaan noin 20 hengen aikuisen ryhmä pitämään omien puolta omalla kylällä, että nuoriso pääsee juna-ja bussiasemalta turvallisesti harrastuksista kotiin.
  Tässä käy vielä niin, että joku lapsen vanhempi oikeasti hermostuu ja tulee säästöä sosiaalivirastolle. Ja paljon.

 5. Kyllä pistää kunnolla vituttaan, kun suomalaisten lasten täytyy kärsiä idealististen maailmanhalaajien aiheuttamista ongelmista! Tekis mieli antaa kunnon selkäsauna muutamalle hyysäriviranomaiselle…

 6. Huomio!! Kyseessä ei ollut maahanmuuttajat, eikä myöskään kantasuomalaiset. Kyseiset henkilöt olivat romaneja, eli mustalaista, manneja tai kaaleja miksä niitä nyt ikinä kutsuukaan. Aseena heillä oli pesäpallomailojen lisäksi puukkoja. Tieto on varmalta pohjalta, sillä luokkakaveri oli myös joutua kyseisen porukan ryöstettäväksi.

 7. On tullut aika yhteisöllistyä ja tapella vastaan. Poliisi ei meitä suojele.

 8. Poliisilla ei ole resursseja puolustaa meitä. Harmi ettei edes skinejä esiinny enää.. Suomalaisten on alettava heräämään ja taisteltava noita vitun mamuja vastaan jos ne alkaa ryttyilee!!!!! Tai nehän ryttyilee jo niinkuin otsikossa näkyy…

 9. Jotain pitää alkaa tehdä! Ja vaihtoehtoja ei tarvinne selittää.

Comments are closed.