Koti Uutisia Kymmenettuhannet puolalaiset tekivät ihmisketjun muslimi-invaasiota vastaan

Kymmenettuhannet puolalaiset tekivät ihmisketjun muslimi-invaasiota vastaan

3

Lauantaina kymmenettuhannet puolalaiset katolilaiset muodostivat ihmisketjun, joka kulki pitkin maan rajoja. He rukoilivat Jumalan pelastavan Puolan, maailman ja muun Euroopan niitä koskevalta uhalta.

Ihmisiä kuljetettiin bussilla sadoista maan kirkoista eri päätepisteisiin pitkin Puolan rajaa, muun muassa Itämeren rannalle, kaupunkeihin ja maaseudulle. Päätepaikoissa oli jo valmiiksi seisomassa riveittäin ihmisiä rakentamassa ihmisketjua osoittaakseen mieltään joukkomaahanmuuttoa vastaan.

“Olemme tulleet Puolan rajoille rukoilemaan puolalaisten ja koko maailman puolesta”, kommentoi eräs nainen BBC:lle.

Krakovan kaupungissa arkkipiispa Marek Jędraszewski järjesti messun, jossa hän kehotti uskovaisia rukoilemaan yhdessä. Messussa rukoiltiin muun muassa Euroopan tulevan järkiinsä ja palaavan jälleen kristillisille juurilleen, jotta Eurooppa pysyisi Eurooppana.

7. lokakuuta maassa järjestettiin myös suuri mielenosoitus päivänä, jolloin katolilaiset juhlivat Ruusukon Pyhää Mariaa (ruusukko = rukous, rukousnauha). Pyhäpäivällä juhlistetaan kristittyjen voittoa ottomaanien valtakunnasta Lepanton taistelussa Kreikassa vuonna 1571. Taistelu oli tuolloin ratkaiseva islamin ja kristinuskon välillä.

Puola on yksi niistä maista, jotka ovat asettuneet vastustamaan jyrkästi EU:n vaatimuksia maansa rajojen avaamisesta. Maa on ilmoittanut, ettei se halua osallistua Euroopassa tapahtuvaan väestönvaihtoon.

Video ihmisketjusta:

 

Lähteet: Nordfront.se, Creepingsharia.wordpress.com, BBC

3 KOMMENTIT

  1. Uskalsiko sionisti mediat Suomessa uutisoida tästä? Ei varmaan, ettei vaan suomalaiset saa pahoja vaikutteita rasisteilta polakeilta.

    Suomen sionistimedian kun täytyy antaa se kuva että ainoastaan suomalaiset ovat rasisteja ja muu Eurooppa niiiiiiin suvaitsevaisia…

  2. Siellä osataan olla oikeasti yhteisöllisiä, eivätkä asiat jää puheen tasolle.
    Hienoa katsottavaa täältä Sipilän kansanmurha -hallituksen Suomesta, jossa pelkkä väärä puolipiste saa polpon takajaloilleen silmät nurinpäin päässä.

  3. Puolakaiset on kyllä hieno kansa, jolla on vielä oma ylpeys tallella. Maan avoimen poliittiseen itenäisyyspäivän marssiinkin ottaa osaa kymmeniä tuhansia ihmisiä pelkästään pääkaupungissa – tämän lisäksi tapahtumia järjestetään muissakin maan kaupungeissa, joissa on tuhansista ihmistä jopa kymmeneen tuhanteen silmäparia. Tapahtumien poliittisuudesta kertoo jotain se, että pari vuotta sitten siellä soitti myös Suomessakin vieraillut radikaaliyhtye Obled.

Comments are closed.