Koti Artikkelit Kuvia Turun Eläköön vastarinta! -mielenosoituksesta

Kuvia Turun Eläköön vastarinta! -mielenosoituksesta

34

Turussa järjestettiin viime lauantaina kaksi menestyksekästä kansallismielistä mielenilmausta. Päivän käynnisti Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tapahtuma Eläköön vastarinta!, jonka jälkeen oli vuorossa Kansallismielisten liittouman järjestämä kukkavirta terrori-iskun uhrien muistolle.

Järjestäjien ja viranomaisten mukaan Vastarintaliikkeen marssille osallistui noin 300 ihmistä. Vaikka valtapuolueiden ja Turun Sanomien tukema vastamielenosoitus uhosi tuovansa kaupunkiin vähintään kymmenkertaisen määrän äärivasemmistolaisia, saapui näitä lopulta paikalle muutamia satoja.

Pieniä välikohtauksia lukuun ottamatta lauantai sujui rauhallisesti ja suunnitelmien mukaisesti. Vastarintaliike marssi Akatemiatalon edustalle, sillä hovioikeus käsittelee järjestön kieltoa samassa rakennuksessa 28.–30.8.2018.

Alla kuvia Vastarintaliikkeen tilaisuudesta. Kiitämme lämpimästi kaikkia tapahtumaan osallistuneita!

Liity Vastarintaliikkeeseen jo tänään ja taistele turvallisen Suomen puolesta. Liittymislomakkeen löydät TÄÄLTÄ ja tukijäsenyyslomakkeen TÄÄLTÄ.

34 KOMMENTIT

 1. Järjestäytynyt..kurinalainen ja käytöstavat omaava joukko. Ilo silmälle!
  Ei voi edes verrata anarkojen retkueisiin 🙂

  Jos tietää ja uskoo seisovansa oikean aatteen riveissä, ei tarvitse kasvojaan peittää, kuten Li A:n “tavalliset turkulaiset” 😀 😀 😀

  • Kyllä, hieno ja onnistunut tapahtuma jälleen Vastarintaliikkeeltä! Tyylikästä ja suoraselkäistä porukkaa. Hyvännäköisiä mimmejä oli mukana kanssa.😍 Itse näköjään onnistuin välttään kameran, mutta siellä joukossa olin kyllä. 😎

   • Ilo oli olla mukana hienosti organisoidussa tapahtumassa. Rivit ei rönsyillyt vaan oli hienosti ryhdissä! Kiitos hyvistä puheista.

 2. “Kansainvälinen toimintakutsu natsimarssia vastaan Turussa 18.8.2018”, näin ölisivät antifa-pellet ennen tapahtumaa. No, oli siellä se yksi iPhone huutelemassa meille “menke takaisin Venäjelle!” — mitä vittua sitten mahtoikaan hiekka-apina tarkoittaa. Tuo oli siis se fatta-all-starsin terävin kärki sekä kansainvälisen yhteistoiminnan resultaatti.

  “Pohjoisamainen Vastarintaliike -nimellä kulkeva natsijärjestö” — Mikseivät vain vassaripellet sano että Pohjoismainen Vastarintaliike. Tuo on samaa juutalaista dialektiikkaa, jota esim. YLEkin käyttää: “NTV:n toimittajana ESIINTYNYT Vastarintaliikkeen jäsen”. Ei hän mitään esiintynyt, hän oli toimittaja. Pienillä sanavalinnoilla yritetään kääntää juttu omia tarkoitusperiä ajamaan.

  Uutisoiko mikään isoista valemedioista sitä, että poliisi pysäytti hieman ennen Turkua bussillisen bolšuja?

  • Haha, hyvä huomio kielestä. Oikein viha tihkuu noiden vähättelevistä sanavalinnoista; aika huvittavaa että yritys on noin kova, mutta lopputulos on silti pelkkää passiivisaggressiivisuutta.

  • Matkalla Vastarinnan marssille näin Turun motarin varressa yhden pysäytetyn bussin, jonka oli poliisipartiot ja ilmeisesti poliisin erikoisryhmä (käytössä oli mattamustia vahvistettuja henkilöautoja/maastureita muistuttavia virka-autoja, joita en nopealla vilkaisulla tunnistanut) pysäyttänyt yhdelle dösärille parikyt kilsaa ennen keskustaa. Siellä oli kommareita rivissä poliisin komennettavana.

  • Se on yhdentekevää, mitä tuo sionistiakka päästää suustaan tai mitä mieltä tämä on. Islam on vain uskonto ja poliittisesti ja sosiaalisesti turvallinen kritiikin kohde näille populistisille kosher-nationalisteille.

   • Jep. Mutta näitä PS:n parantumiseen ynnä Jutkusaareen/Halla-ahoon uskovia on paljon. Panu Huuhtanen & Co. ainakin näin alkuun. Lienee MV-porukoissa kovaa valuuttaa Perussionistit edelleen. No, tuskinpa hirveästi mediavaikutusvaltaa enää noilla porukoilla on tai kiinnostusta heihin meidän porukoista. Huvittavasti YLE kirjoitti että MV-lehti on virallinen Vastarinnan pää-äänenkannattaja. Tuo oli minulle todellakin uutinen! Kummallisia taktiikoita YLEläisillä. Ilmeisesti tahtovat valemedia-kultin maineen meille aidosti isänmaallisille kansallissosialisteille ja liittää Janitskinin rikosepäilyt ynnä kaiken muun aiheeseen liittyvän loan meihin.

 3. Todella hieno kuvakollaasi tapahtumasta.
  En voinut olla bongaamatta itseäni sikaniskaa rivistöstä, hih.

  • Kuvia katsellessa alkoi ihan oikeasti v*tuttamaan, ettei päässyt mukaan… 🤬

   • Do or die. Tekosyitä kyllä aina löytyy mutta kansanrakkauden ja isänmaan suojelemisen kohdalla pitää pystyä tekemään uhrauksia…

    • Ja mikään ei ole mukavampaa kuin tuntemattoman syyttely tietämättä pätkääkään syistä ja taustoista. Siinä varmaan tuntee itsensä suureksi sankariksi?

     • Tunnetko itsesi sankariksi? Keinot ja aikaa löytyy kyllä jos sitä itse todella haluaa. En tiedä taustoistasi, enkä pyydä sinulta mitään selityksiä, mutta en myöskään pidä siitä että mäkätät miten vituttaa kun et päässyt mukaan… jos olisit todella halunnut olisit päässyt. Itse olisin sinuna vain hiljaa asiasta ja järkkäisin itseni seuraavalle marssille mukaan.

     • Minä taas olisin sinuna hiljaa asiasta, josta et todellakaan tiedä yhtään mitään. Tuollainen peitelty itsekehu ja besserwisserasenne sopii paremmin punarkkipuolen “mielipide”foorumeille.

    • Tämähän alkaa jo näyttämään “rajat kiinni..eipäs kun SKE…ei kun me,me, me” Ollaanko nyt vastarannan sivuilla, vai ex-hautausurakoitsijan masinoimassa “kansanliikkeessä” Jumalauta….vittuillaan vaan toisillemme, niin punikki kiittää

     • Turha mulle on vittuilla; mä oon sen verta pässi, etten hiffaa sitä kuitenkaan… 😀

 4. Mahtavia valokuvia joista välittyy tapahtuman henki täydellisesti! Äärimmäisen hieno tapahtuma muutenkin, suoraselkäiset miehet sekä kauniit kansallismieliset naiset. Mahtava tunnelma ja yhteishenki. Samalla sai uusia tuttuja sekä tapasi vanhoja. Hauskaa oli!

  KIITOS!

  • Tulee mieleen Mauri Pekkarinen ja KMS:n “taulukaupat”. Tämä vitun rotta on sanonut käyttävänsä peruukkia, sillä “hänellä on sairaus, jonka vuoksi hänellä ei ole hiuksia.” Jep, tällä sairaudella on nimikin: KALJUUS. Paksupohjaisia kenkiä ja piilokorkojakin käyttää taatusti sairauden (lyhytkasvuisuus) takia. Todella luotettava “mies”, eikö? Asiaan: mitään taulujahan ei ollut edes olemassa, mutta peruukkipaska sanoi heti taulujen tulleen palautetuiksi hänelle ja hän palautti sitten 10 000 € ripi-rapi KMS:lle. Yeah, right…

   Peruukkirotta on myös sanonut “nauttivansa ylämäkeen hiihtämisestä.” Se on ihme että meillä voi ylipäätään olla näin vakavasti muistisairaita ihmisiä päättämässä asioistamme: Pekkarinen antoi 842 490 € ministeriön ominaisuudessa “yritystukea” Suomi-Soffalle ja sai kolmen kuukauden päästä itse näiltä puhtaana käteen 5000 €. Ei muisteta mitä on tehty tai mitä osakkeita sitä olikaan itsellään…

  • “Hassan Zubier oli mukana Turku ilman natseja -mielenosoituksessa Turussa”

   Luulevatko paskansyöjä-vasemmistolaiset että nimeämällä jonkin tapahtuman X:ksi, tulee myös täten tapahtumaan asia X tuon välittömänä seurauksena? Vittu että on vajaata sakkia. Myös “kansainvälisen toimintakutsun” olivat suorittaneet. Tämän tulokseksi laskettaneen se yksi iPhone joka määki jotakin käsittämätöntä paskaa marssijoille.

   Tahtooko Hassan Zubier myöskin lisää puukotuksia Turkuun? Kyllä! Hän on samoilla linjoilla Turun kaupungin kanssa. Saattaa jopa olla yksi terrori-iskun tekijöistä. Vai mitäköhän mahtoi em. “herra” olla toimittamassa Turussa puukotuksen aikana?

   • Hassan Zubier on ihan perus ählämi. Tämä “sankari” seisoi tumput suorana kattelemassa vieressä kun Suomalaiset auttoivat uhreja eikä itse tehnyt mitään. Tämähän on todistettavissa videoilta ja kuvista. Sitten tämä “sankari” kehtaa vielä mennä vastaanottamaan kukkia ja mitalin. Ja mitäs nyt kävi ilmi? “Sankari” Zubier yritti törkeällä tavalla huijata JÄLLEEN, tällä kertaa valtiolta korvauksia. Kyllä on “suoraselkäinen” ja “rohkea” mies, “pyyteetön” ja “rehellinen” auttaja. Tämä uutinen oli varmasti kova isku eliitille ja vihervasemmistolle.🙂

    • Hassanin voisi niitata pois päiviltä, niin säästämme me veronmaksajat pitkän pennin. Jep, videoiltahan näkee miten se kaikki meni. Thor Steinar -paitainen, valkoinen, SUOMALAINEN mies ei kelvannutkaan sankariksi!

     Noita perkeleen kuraturpia ei pitäisi olla Suomessa lainkaan. Jokainen on liikaa. Pelkkää ongelmaa ja harmia tuovat. Nyt kirkkovaltuusto ja muut viranomaiset taivastelevat somaliapinoiden vitunsilvontaa ja Somaliassa solmittuja lapsiavioliittoja, jotka PANNAAN täytäntöön Suomessa. Yhtäkään täysijärkistä finskiä ei kiinnosta apinoiden ongelmat. Minulle jokainen somppu-loinen on samanarvoinen: pentu, uros, naaras, tiine, porsinut, vanhus — kaikki pelkkää poltettua lietettä. Mielestäni on vain hienoa että silpovat toistensa vittuja ja nussivat pikkupoikasiaan. Voisivat vain tehdä sen kotimaissaan. Meillä ei ole kiinnostusta eikä resursseja apinatarhan pyörittämiseen täällä. On tämän Suomi-nimisen vuotavan laivan pelastustalkoiden kanssa kädet täynnä ilman importoidun saastankin paapomista.

  • Samalla sivulla on “uutinen” egyptiläisestä toimittajasta (tyhjän?) joka joutui pakenemaaan uusnatseja koska hänen ihonvärinsä oli tumma.
   Paskapuhetta sanon suoraan, edelläni marssi kaveri joka oli samaa tumuusluokkaa, kuvakollaasissakin on samasta kaverista kuva.

   • Oli sekin pökäle oikein meidän verovaroilla tänne tuotu arvostelemaan meitä.

 5. Valkeassa laumassa on susia, eli luonnosta, jotka vielä tietävät mitä Vapaus on. Ja nämä susit eivät ole pelkästään vahva itsessään, mutta se on myös vaara koska heillä on omaisuuttaan massa lähetettiin kun huono aamu kynnys, niin että karja tulee pakkaus.
  Se on hallitsijoiden painajainen! Ernst Jünger
  Kyse on Euroopan valkoisten sivistyneiden kansojen lopullisesta eloonjäämisestä tai lopettamisesta. Sinun taskulasi on nähtävissä kaikkialla Euroopassa. Me lopetamme taistelun voitokkaasti, koska toivotamme hänet tervetulleeksi. Tervehdys Saksasta, Furor Teutonicus.

  • Entschuldigung, aber deine Übersetzung ist teilweise unverständlich. Finnisch ist keine Sprache, die korrekt von Google kommt. Sie können Englisch verwenden, wie es die meisten Finnen in einem bestimmten Level können. Sieg, Heil Sieg!

 6. Hienoja kuvia upeasta tapahtumasta!
  ps. Tuo harmaapartainen ukko muistuttaa vähän ulkoisesti Dailystormerista tuttua Azzmadoria 🙂

 7. Ruskeat, keltaiset ja mustat parasiitit ulos Suomesta. Pois juutalaisesta eurosta ja sionistisesta EU:sta.

  Jokainen tietää jo että tämä (((median))) leipoma kakku ei ole suklaata, vaan paskaa. Mahtaa olla nihkeät paikat kaikilla maanpettureilla, sillä heidän pelinsä on vääjäämättä pelattu. Nyt pitää vain varautua enää siihen viimeiseen hulluuden rutistukseen ja amokiin: luvassa on vielä nk. “finaalihylly” eli yksi iso, lopullinen pamaus, jolla yritetään kääntää asioiden kulkua. Se tulee olemaan mielettömyydessään jotakin ennennäkemätöntä. Siinä ei piitata mistään senkään vertaa kuin tähän asti. Viimeinen keino, jolla yritetään maalata heidän (((agendansa))) kannatettavaksi ja “normaaliksi” kehityksen kuluksi. Olkaa siis varuillanne. Mitä vain voi tapahtua, jolla valkoinen Suomi saataisiin kiinni kahleisiin, totuus käännettyä 180° sekä isänmaalliset/kansallissosialistit tehtyä rikollisiksi ja syyllisiksi kaikkeen.

  Leikitään nyt että tuo huijarirottapaska Hassan/Hossein hiekka-aavikolta oli sankari (mitä hän ei todellakaan ole, vaan rikollinen huijari joka tulisi välittömästi karkoittaa). Hänen lajitoverinsa tappoi kaksi ihmistä. Eikö tässä olla vähän plus-miinus-nolla-tilanteessa? Pärjättäisiin siis ilman tätä vierasta faunaakin Suomessa aivan hyvin? Ei olisi sattunut Turun tragediaakaan.

  No, järkevät ratkaisut eivät kuulu vassareiden ja muiden mätäaivojen keinovalikoimaan. Järkeä heissä, katsos, ei ole.

  Älkää edes vaivautuko unvisit-sivun avustuksella lukemaan mitä YLE, IS, HS tai muut pökäleet kirjoittelevat tästä Hassanista ja Hosseinista. He ovat sankareita ja ihmettelvät miksi Vastarintaliike marssii Turussa. Melkein naurataa. ¦D

  Ja kun katsoo noita fatta all-starsin kovimpia sotureita eli antifaa, muita mieliheikkoja, hiekkaneekereitä pillihousuissaan ja iPhoneissaan, tulee vain mieleen yksi asia: me tulemme voittamaan tämän taistelun NIIN helposti.

Comments are closed.