Koti Uutisia Kuvia EU-vastaisesta mielenosoituksesta

Kuvia EU-vastaisesta mielenosoituksesta

6

Helsingissä järjestettiin lauantaina EU-vastainen mielenosoitus. Myös Vastarintaliikkeen aktivisteja ja tukijoita otti osaa tapahtumaan, johon sisältyi marssi Säätytalolta Narinkkatorille sekä puheita. Mielenosoitus ei edustanut mitään tiettyä ideologiaa vaan siihen osallistui EU:n vastustajia erilaisista taustoista.

Alla kuvia tapahtumasta.

UK_EU-mielenosoitus_1

UK_EU-mielenosoitus_2

UK_EU-mielenosoitus_3

UK_EU-mielenosoitus_4

UK_EU-mielenosoitus_5

UK_EU-mielenosoitus_6

UK_EU-mielenosoitus_7

6 KOMMENTIT

 1. Hyvältä näyttää. Paljon kyseiseen tapahtumaan osallistui henkilöitä?

  • Oma arvioni on sadan jommalla kummalla puolella. Osallistujat muodostivat todella sekalaisen seurakunnan, jota yhdisti ainoastaan EU-vastaisuus.

 2. Hienoa, että saatiin näin lyhyellä varoitusajalla yli kahdenkymmenen ihmisen Kansallissosialistien oma blokki!

  Kommunistien puheet nyt oli naurettavaa menneisyyden ja Venäjän karhun ihannointia, mutta löytyi onneksi myös pari rehtiä puhujaa, jotka avoimesti uskalsivat puhua esim. juutalaisten Rothschildien ylivallasta pankkitoiminnassa!

  Irti EU:sta!
  Kansojen Eurooppa!

  • Siistiä! Toivottavasti tällaisia KS-blokkeja on jatkossakin. Suomessa kuitenkin on runsaasti kansallismielistä porukkaa, jotka eivät syystä tai toisesta osallistu tällä hetkellä katutoimintaan. Ehkäpä tämän kaltaiset esimerkit rohkaisevat myös muita lähtemään kaduille.

 3. PAikalla marssijoita n. 300-400 koska matkalla tuli porukkaa lisää letkan perälle ! Porukkaa tosiaan laidasta laitaan joita kaikkia yhdisti EU vastaisuus! Narinkka torin puhujina mm. Antti Pesonen ja Jari Leino …IPU , Muutos 11..tämä oli vasta alkua ja jatkossa lisää porukkaa mukaan näihin ja kun kaikki on yhden asian takana niin siitä seuraa muutos kaikkeen politiikkaan pikkuhiljaa ! Kiitos mukan olleille ! Erotaan EUsta kansaliikkeen puolesta!

Comments are closed.