Koti Artikkelit Kuvia äärivasemmiston “vastamielenosoitukseen” osallistuneista

Kuvia äärivasemmiston “vastamielenosoitukseen” osallistuneista

33

Suomen äärivasemmisto on viime vuosina menettänyt merkittävästi kykyään toimia kaduilla. Tähän on vaikuttanut se, etteivät kansallismieliset ole perääntyneet kommunistien uhoamisen vuoksi. Toisaalta monikulttuurin tuomien ongelmien realisoituminen on vienyt kannatusta liikkeeltä, joka pyrkii väkivalloin suojelemaan hallituksen leväperäistä maahanmuuttopolitiikkaa.

Suomalaisuuden päivänä MV-media järjesti Helsingin keskustassa onnistuneen kansallismielisen mielenosoituksen, johon osallistui satoja ihmisiä. Anarkistit ja Varisverkosto ilmoittivat järjestävänsä vastineeksi “suuren natsibongauksen”, jossa he yllyttivät kannattajiaan saapumaan häiriköimään kansallismielisten tapahtumaa valokuvaamisen varjolla.

Ryhmät lanseerasivat suuren kampanjan sosiaalisessa mediassa. Facebookissa tapahtumaan oli “varmuudella” ilmoittanut osallistuvansa vajaat 200 henkeä ja lisäksi 1 300 rasisminvastustajaa ilmoitti, että he “ehkä” osallistuvat.

Kauniista kesäsäästä ja laajasta somekampanjasta huolimatta vain parikymmentä äärivasemmiston kannattajaa lopulta vaivautui paikalle. Heistäkin osa on ollut vastaavassa toiminnassa mukana jo 10–20 vuotta, joten värväyskampanjaa ei voi pitää kovinkaan menestyksekkäänä.

Alla on esillä kuvia äärivasemmiston “tapahtumaan” osallistuneista. On ironista, että kansallismielisiä kuvaamaan saapuneet äärivasemmistolaiset ovat tapahtuman jälkeen valittaneet Internetissä siitä, että kansallismieliset alkoivatkin kuvata heitä.

Väkivaltainen kurdi otettiin kiinni sen jälkeen kun tämä yritti potkaista tilaisuutta kuvannutta suomalaista.
Anarkisti-intellektuellia esittävä Antti Rautiainen valittamassa poliisille “natseista”.
Kaksikosta tukevampi oli myös innokkaampi huutelija.
Kansallisen Vastarinnan paljastusartikkelin kohteeksi päätynyt Juan Meneses oli innokas huutelija.
Osa rasisminvastustajista oli erityisen kiinnostuneita hevosen jätöksistä.

33 KOMMENTIT

  • Pata kattilaa soimaa 😉 Jääkärit, Panu, Geurt, Olly, Tillanen… oli siellä mieltään osottamassakin hyvä kummeliedustus!

 1. Mielestäni alimmassa kuvassa on Tubettaja Olli Heikkilä, joka on kuvannut paljon Marko De witin maidaneita yms.
  Ei kuulu vasemmistolaisten joukkoon, päin vastoin kuvaa näiden tötöilyjä sekä agressiivisuutta.

   • Ero on huomattava. Ollin ei tarvitse pönkittää itsetuntoaan metallinpalasilla kasvoissa tai pitäen pipoa kesällä. =D

 2. Onko tuo toiseksi viimeisessä kuvassa oleva vihreätakkinen mies vai nainen?

 3. Nimimerkki “juutalainen” ja sen frendit ei koskaan kommentoi näihin missä näytetään realismi suomen antifasisteista tms kommaritoukista. Varmaan ärsyttää niitä kun PVL:ää vastustavat ovat sellaisia betacuck-juntteja ja ylipainoisia lehmiä.

  Kolmanneksi alimmassa kuvassa näkyy koko suomen afa tiiviisti: ruipelot vässykät vastustaa ahkerasti rasismia,fasismia ja milloin mitäkin istumalla ryhdikkäästi asfaltilla samalla kun pyörittävät sätkää. Selkäranka varmaan tehty keitetystä spagetista.

  • Sionistien ja afan retoriikan huomioon ottaen se ns nauraminen on ainoa mihin vastapuoli kykenee vaikka toiveet ovat jotain ihan muuta. Naurua molemmin puolin mutta PVL etenee joka vuosi ja kasvaa tasaisesti kun taas vastapelaaja, noh, kuvat puhuvat puolestaan.

   Oliko se lippu ainoa menestys Suuressa natsibongauksessa? Näköjään oli. Olihan homman nimi kuitekin SUURI natsibongaus niin odottaisi jotain suurta eikä hevosenpaskan kuvaamista.

  • Juutalaislarppi ja sen kaverit ovat yksi ja sama. Tuolla viimeisissä postauksissaan puhui (tai siis kirjoitti) itsensä pussiin. Löytyy sieltä kun lukee ajatuksella. Säälittävä reppana mutta annetaan hänen kuvitella olevansa voittaja ja uljas natsinkaataja.

   • Vaihtuva ID on ikivanha keksintö. Omia virheitä voi olla vaikea huomata, kun pelaa kahteen pussiin.

    • Nyt kun mainitsit Zio, “yhteiskunnan pohjasakkaa”, kehen vertailisit, CP -vammaiseen? Vai ehkä Elefanttimieheen, David Lynchin ohjaaman elokuvan pohjalta. Mutta mainitsit tuon etukäteen ennen kuin liitit ketään kansallissosialistia omaan maailmankuvaasi.

     Turha yritys, kukaan kansalaissosialisti ei lähde tuohon Benin tallin Talmud perusteiseen pohjasakka jaotelmaan. Kansallissosialistit uskovat tasa-arvoon.

    • Jaahas, taas junttifa trollit vauhdissa. Kyllä pitää olla kuollut sosiaalinen elämä ja päässä vikaa jos tulee tänne trollaan ja jutteleen itsensä kanssa eri nimimerkeillä. No sehän teidän pellehermannien ja elämämkoululaisten elämäntehtävä on “vastustaa nazeja” Eikö vaan juutalainen ja zionisti? xD

    • Että miten olisi jos painuisitte sinne takku foorumille “vastustaa pahoja nazeja”!! 🙂

 4. Kahdeksannessa kuvassa on keskellä Juho-Aisuri Laitalainen kuu-teeveestä.

 5. Joo, Junttifa porukka koostuu: nistejä, hinttejä, transuja, oletettuja,mutiaisia, persreikiä, punkkareja ym alhaisen älykkyysosamäärän omaavia nilviäisiä. 🙂

 6. Kuvat puhuu puolestaan. 🙂 Junttifalaisten lempipuuhaa on nazien vastustaminen, narkkaaminen ja paskan tonkiminen ja kuvaaminen on mielenkiintoista.😂

 7. Vassarit ovat lauma idiootteja, joiden toimintaa mätä Suomen yhteiskunta tukee miljoonilla euroilla ja varmasti Veikkaukseltakin liikenee fyrkkaa.
  Helsinkiläisiä pullasorsia, jotka eivät tee tuottavaa työtä, vaan korkeintaan yhteiskunnan / kaupungin tukemissa paska -hankkeissa tai sitten ikiopiskelijoita, jotka ovat “kirjoilla” puoluessa – ei kun – yliopistossa.
  Kun nämä paskiaiset provosoivat, ei pidä provosoitua, sillä riidan haastaminen ja sen aikaansaaminen on heidän ainoa matalamielinen toivonsa, jota kutsutaan yhteiskunnalliseksi toiminnaksi tai sitten osuvammin “maailman parantamiseksi”.
  Anarkisteilta puuttu kaksi asiaa eli kaikki. Aivot ja fyysisyys! Mitä tästä jää jäljelle? EI tasan yhtään MITÄÄN!!!

 8. Hilpee ketju. Oisko ny aika vähän siivoilla, kun Ziolainen Juutanisti on tahmannu kalsonkinsa moneen kertaan?

 9. Hinttejä, apinoita, hiekkaneekereitä, venytyskoruja, läskejä. Hyi helvetti.

Comments are closed.