Koti Uutisia Kuvatodisteet: Sebastian Tynkkynen ei varmasti ole rasisti!

Kuvatodisteet: Sebastian Tynkkynen ei varmasti ole rasisti!

18

Perussuomalaisten Nuorten entinen puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen nähtiin viime lauantaina järjestetyssä Helsinki Pride -kulkueessa. Tynkkynen tunnetaan lähinnä siitä, että hän on rakentanut koko poliittisen uransa sen kieltämiselle, ettei hän ainakaan varmasti ole rasisti.

Kansallisen Vastarinnan toimitus paljastaakin nyt kuvat, jotka todistavat, ettei Tynkkynen varmasti ole rasisti! Hänet on kuvattu sekä itsenäisyyspäivänä järjestettävänä isänmaallisessa 612-kulkueessa mustan seuralaisensa kanssa että nyt heinäkuussa Helsinki Pride -kulkueessa toisen mustan miehen kanssa käsi kädessä. Näiden kuvien jälkeen myös me täällä toimituksessa uskomme varmasti, ettei Big Brother -tähti Tynkkynen varmasti ole rasisti!


Toivotamme Tynkkyselle onnea ja menestystä rasismista vapaassa elämässä, mutta suosittelemme vaihtamaan vaatteita, sillä sama paita näyttäisi olleen päällä perussuomalaisten kohua herättäneestä puoluekokouksesta lähtien.

18 KOMMENTIT

 1. Onko homomies rotupetturi silloin jos hän seurustelee toisen rodun edustajan kanssa? Tässäpä pähkinä purtavaksi. #natsiongelmat

  • Eiköhän tuo ole vaikkei voikaan rotua sekottaa. Toki nykymaailman sukupuolet ovat vain termejä ja eikä sitä tiedä miten esimerkiksi Tynkkynen itsensä identifioi. Transnationalisti mahdollisesti.

   Mutta onnea Tynkkynen kun olet päässyt rasismin leimasta vihdoin eroon.

 2. Johtuukohan tuo Tynkkysen jatkuva todistelu siitä, että hän onkin piilorasisti? En väitä mitään, mutta voisko Tynkkynen todistaa jotenkin, ettei hän ole piilorasisti?

 3. Hommafoorumilla oli talvella keskustelua siitä että jos olisi aivan pakko valita, harjoittaako seksiä mustan naisen vai valkoisen miehen kanssa. Siis hypotettisessa pakkotilanteessa. Aika moni valitsi naipotella mieluummin valkoisen miehen kuin mustan naisen kanssa. Tosi rasismia olla tuo!

  • Hä? Kyllä kai perusheterohommalainen paukuttaisi jotain Lola Odusogaa (spärdärin kera toki) mieluimmin kun valkoista miestä?

 4. Pitää varmaan tuota jonkinsortin afrikkalaista perinnepaitaa 24/7 yllään, ettei kukaan voi syyttää rasistiksi. Nolouden multihuipentuma.

 5. BB-tähti Sebastian Tynkkynen oli noteerannut Vastarintaan kirjoittamani kommentin, ottanut siitä kuvakaappauksen ja kommentoinut sitä näin:
  “Natsismi on yksi maailman vaarallisimmista syövistä, joka tappaa, jos se saa tilaa. Onneksi #poliisi vartioi Torniaista #HelsinkiPride:ssa.”
  https://twitter.com/SebastianTyne/status/881836008630870017

  Hahahaha, on se nolo 😀

  Täytyy siitä antaa kunnioitusta BB-Tynkkyselle, että ei ole vielä estänyt minua twitterissä, vaikka olen useasti piikitellyt.

  • Homo-tynkkynenkin lukee salaa Kansallista Vastarintaa siis! Mutta ihan muista kuin rasistisista syistä.

 6. Tää oli hyvä, paljon kertovat kuvat. 612-kulkueessa hämmästytti kun Tynkkynen kulki mustan miehen kanssa. Luulin sen olevan jokin puolileikillä tehty veto Tynkkyseltä. Tuore kuva Pridesta iskeekin kuin märkä rätti päin naamaa, se ei jätä mitään arvailujen varaan. Ei tämä tyyppi ainakaan aja etnisen ryhmän etuja, vaikka kansallismielisenä esiintyykin.

 7. Hyi, isänmaallisessa marssissa taapertaa mustan homoystävän kanssa.. Jo saamme kaikkea nähdä, maailma on SAIRAS paikka! Pitääkö itsenäisyyspäivänäkin tuoda esiin tuota homoagendaa!

 8. Tuskin tietää tämä negrideihin sekaantuva parasiitti, mitä agendaa hän ajaa… kansallismielisyyttä se ei ainakaan ole. Pohjola kuuluu pohjoismaalaisille, valkoisten esi-isien jälkeläisille nyt ja aina, sen eteen tulee taistella. Tällaiset tosi-TV homot luovat vääristyneen kuvan kansallisen perinnön suojelusta ja kansallismielisyydestä sekä nämä tulevat kiihdyttämään meidän lopullista tuhoamme.

 9. Tynkkynen ei ole nirso. Jos ei käy flaksi naisten kanssa niin sitten koittaa miehiä. Ja jos ei saa valkoista niin sitten turvautuu mustaan. Niin tai näin, seksielämä sujuu tavalla tai toisella. Liekkö sitten nautinnollista, on kokonaan toinen juttu. Tai tunteeko läheisyyttä tai rakkautta ja sielujen sympatiaa? Veikkaan että näin lyhyissä suhteissa ei ehdi kiintyä. Pelkkää mekaanista suoritusta.

  Ja kohta saattaa olla vaatimassa yhteiskunnalta hoitoa sairauksiin jotka on itse joko suoraan tai välillisesti aiheuttanut.

 10. Hello admin, i’ve been reading your content for some time and I really like coming back here.

  I can see that you probably don’t make money on your website.
  I know one interesting method of earning money, I think you will like it.
  Search google for: dracko’s tricks

Comments are closed.