Koti Uutisia Kuvassa: Ruotsin pääministeri tapasi “yksin saapuvia pakolaislapsia”

Kuvassa: Ruotsin pääministeri tapasi “yksin saapuvia pakolaislapsia”

8

Ruotsin pääministeri vieraili keskiviikkona asuntolassa, johon on sijoitettu niin kutsuttuja yksin saapuvia pakolaislapsia. Monet kysyivät kuitenkin tapaamisessa otetun kuvan nähtyään, onko kyse todella lapsista.

UK_Stefan_Lofven_pakolaislapset

Ruotsin pääministeri Stefan Löfven kuvaili Facebookissa vierailuaan “yksin saapuvien pakolaislasten” luona viime keskiviikkona seuraavasti:

“Vierailin tänään yksin saapuvien pakolaislasten asuntolassa. Nuoret kertoivat arjestaan ja tulevaisuuden haaveistaan esimerkiksi ohjelmoijina ja toimitusjohtajina. Puhuimme paljon siitä, kuinka tärkeitä koulutus, harjoittelu ja ensimmäinen työpaikka ovat. Kyseessä on erittäin innokas porukka, jolla on paljon tarjottavaa!”

Kaikki kommentoijat eivät kuitenkaan olleet vakuuttuneita siitä, että kyse on todella lapsista. “Missä lapset ovat?”, eräs henkilö kysyi. “Jos nuo ovat lapsia, niin minä olen vauvaikäinen”, kirjoitti toinen kommentoija. Useat ihmettelivät myös, miksi “pakolaislasten” joukossa näkyy niin vähän tyttöjä.

Lähteet: Nordfront.se, Facebook

 

Aiheeseen liittyen: Enemmistö Tanskan “yksin saapuvista pakolaislapsista” osoittautuu aikuisiksi

8 KOMMENTIT

 1. Eipä köyhiltä ainaskaan näytä nämä partalapset. Olis kiva tietää mitä pääministeri Löfven ajatteli kuin tuli näitä tapamaan ja näkee että taas kerran lapset ovat aikuisia rikollisia. Yhdellä negroidillakin on käsi sidottuna, varmaan pakomatka oli myrskyinen ja käden telos laivan reelingiltä tiputtua.

  • Kyllähän he työllistävät vielä paljon sosiaalitoimistoja, suojeluviranomaisia ja oikeuslaitosta. Voiko heiltä jotain muuta odottaa?

   Tuo nainen on kyllä potentiaalinen sionistimedian toimittaja. Tosin niitähän on 13 tusinassa maahanmuuttajia.

 2. Voin vain kuvitella tuon todennäköisesti aika yksipuolisen keskustelun “ensimmäisestä työpaikasta” aikuisten miesten kanssa

 3. “Nuoret kertoivat arjestaan ja tulevaisuuden haaveistaan esimerkiksi ohjelmoijina ja toimitusjohtajina.”

  Hahaha! Valtaosa näistä “lapsista” siirtyy suoraan johonkin ghettojengiin myymään huumeita ja varmasti muutamat valitut isojen poikien Black Kobras -kerhoon.

 4. Kohta pojat pääsee keppostelemaan löyhissä kaveriporukoissa. Kaikki joukkoraiskaukset ovat vain yksittäistapauksia.

 5. “Pakolaislapsilla” ilmeisesti viitataan kyseisten henkilöiden henkiseen tilaan, joka on, kuten tiedetään, erittäin matala. Joten näitä voi hyvin nimittää “lapsiksi”, koska he ovat jossain 3-vuotiaan tasolla.

Comments are closed.