Koti Uutisia Kuvasarja palestiinalaisten arkielämästä ajalta ennen Israelin perustamista

Kuvasarja palestiinalaisten arkielämästä ajalta ennen Israelin perustamista

4

Internetissä The Top Info Post -sivustolla on julkaistu kuvasarja, joka on nimetty “31 uskomatonta kuvaa, joita Israel ei halua sinun näkevän”. Nimensä mukaisesti sivulla on 31 kuvaa, jotka kuvaavat palestiinalaisten arkea muun muassa Jerusalemissa, Gazassa ja Bethlehemissä 1800-luvun lopulta 1930-luvulle.

Kuvien lisäksi sivulla on myös noin kaksi minuuttia pitkä video, joka on kuvattu Jerusalemissa vuona 1896. Nämä kuvat ja video ovat mielenkiintoisia dokumentteja ajasta, historiasta, kansasta ja valtiosta, joita “ei ole koskaan ollut olemassa”, kuten sionistinen historiankuvaus väittää.

Kuvat ja video ovat nähtävissä täällä.

4 KOMMENTIT

  1. Tämä palestiinalaisten kuvaaminen “kulttuurittomina” eläiminä jotenkin kuohuttaa. Sionistit palaa helvetissä.

  2. Kun noita kuvia katsoo niin voi heti havaita että kulttuuri oli erittäin korkealla kuvien ottoaikoihin. Toki ihmiset pukeutuivat parhaimpiinsa mutta kun katsoo kuinka huoliteltuja olivat vaatteet ja korut niin se kertoo kehittyneestä yhteisöstä. Saman voi havaita kun katsoo kuvia joissa on viljelyksiä, rakennuksia tai ihmisiä askareissaan. Ja jo yleensä se että noihin aikoihin paikalla oli kamera, osoittaa että alue on ollut vilkas kauppapaikka. Ja koska sielä on käyty kauppaa, ei sielä ole sorrettu muita. Muutoin läpikulkijat ja kauppamatkustajat eivät sinne olisi saapuneet.

    Kun katsoo näitä kuvia rauhaisasta yhteiselosta ja vertaa sitä nykypäivään jossa sionistit väittävät rakentaneensa kaiken, niin ymmärtää minkälaisessa itsepetoksessa ja valheessa he elävät. Arkkitehtuuri sopi paljon paremmin luontoon noina aikoina. Ja ihmiset näyttivä vaurailta noissa kuvissa. Kukin säätynsä mukaan.

    Katsokaapa nykypäivän vaatteita. Uhrataanko niihin noin paljon aikaa kuin noihin vaatteisiin on uhrattu. Ei varmasti. Jo se kertoo mikä aikoinaan oli tärkeää. Prioriteetit olivat aivan jotain muuta kuin nykypäivän Palestiinan miehittäjillä.

    • Mitä väliä? Maansa alkuperäisasukkaita ovat ja Suomalaiset eivät ole arjalaisia.

Comments are closed.