Koti Uutisia Kotimaa Kuvaaja: Helsingin PolPo ei uskaltanut ottaa väkivaltaista kurdia kiinni

Kuvaaja: Helsingin PolPo ei uskaltanut ottaa väkivaltaista kurdia kiinni

48

Helsingin poliittinen poliisi (PolPo) antoi lauantaina maahantunkeutujille erivapauden käyttää väkivaltaa mielenosoituksessaan. Kurditaustaiset tunkeutujat pahoinpitelivät suomalaismiehen huomattuaan tämän kuvanneen heidän pienikokoista mielenilmaustaan pääkaupungin keskustassa.

Kurditunkeutujat osoittavat mieltään sionistien tukeman kommunistisen terroristijärjestö PKK:n puolesta. Kurdit ovat juutalaissukuinen ja Israelin kanssa sotilaallisesti liittoutunut heimo, jota juutalaisvaltio käyttää käsikassaranaan heikentääkseen muun muassa Iranin ja Syyrian valtioita.

Kurdit ovat toistuvasti käyttäneet väkivaltaa sekä pitäneet esillä terroristijärjestöjen symboleita mielenilmauksissaan Suomessa. Tästä huolimatta PolPo on kohdellut heitä perinteisesti kuin kunniakansalaisia ja katsonut rikoksia sormiensa läpi.

Viikonloppuna maahanmuuttokriittisten tilaisuuksien järjestäjänä tunnettu Panu Huuhtanen kävi kuvaamassa tuoreinta kurditapahtumaa Helsingin keskustassa. Raivostuneet tunkeutujat kävivät hänen kimppuunsa hakaten tätä muun muassa kepillä. Vaikka kuvaaminen julkisella paikalla on jokaisen suomalaisen laillinen oikeus, rankaisi PolPo Huuhtasta viemällä tämän putkaan.

Kun PolPo yritti kiinniottaa väkivaltaisen kurdin, hyökkäsivät tämän ystävät Huuhtasen mukaan viranomaisten kimppuun pelastaen pahoinpitelijän. Huuhtanen kertoi kuulleensa maijan poliisiradiosta, etteivät viranomaiset uskaltaneet yrittää kiinniottoa uudestaan.

Kuvakaappaus: VK.

Toisin kuin kansallismielisissä tilaisuuksissa, PolPo ei ollut tällä kertaa pukeutunut mellakkavarusteisiin, joten viranomaiset eivät uskaltaneet altistua väkivallalle. Ilmeisesti mellakkavarusteita ei oltu puettu siksi, että poliisit tahtoivat antaa maahantunkeutujille itsestään mahdollisimman ystävällisen kuvan. Lopulta terroristijärjestön puolesta mieltä osoittaneet pahoinpitelijät saivatkin Huuhtasen mukaan jatkaa vapaalla jalalla, kun taas kurdien hakkaama kuvaaja otettiin kiinni.

Tapaus muistuttaa muun muassa Pasilassa 3.4.2017 tapahtunutta maahantunkeutujamellakkaa. PolPo päätti jättää mellakan esitutkinnan kesken vedoten siihen, että virkavallalla on “muutakin tekemistä” – esimerkiksi maahanmuuttokriittisten nettikirjoittelijoiden vakoilua.

Lähde: Panu Huuhtanen

48 KOMMENTIT

 1. Panun tulisi välittömästi tehdä asiasta ilmoitus oikeuskanslerille. Poliisi ei saa kieltää kuvaamasta julkisella paikalla tai paikalla jota ei olla eristetty nauhoin tai sanallisesti. Poliisi ei videossa maininnut eristystä millään tavalla.

  Kansan on pakko ilmoittaa näistä asioista. Jos ette puolusta oikeuksianne menetätte nämä.

 2. Taisi olla jo polpolla lähtiessä kielletty kajoamasta kepappiporukkaan. Ylikomissaariukset juoneet mokkaa, minttuteetä ja rakia sekä tunnettu yhdessä sympatia.

  • Uli uli uli

   [Vastavallankumoukselinen kommentti poistettu]

   • Jos olisi niin kuin sanot – hallitseva mafia ei ryhtyisi kieltämään.

   • Kyllähän tää huutelu on juuri Jaanan edustaman porukan hommaa ja teot jää tekemättä. Netissä uhotaan ja öyhötetään minkä kerkiää, mutta mitään ei uskalleta tehdä. Joten nappaa vaan ne omat nappisi ja laita pää tyynyyn, tai hakeudu hoitoon. Sinähän täällä olet ulisemassa harva se päivä, joten ehkä kannattaisi keksiä jotain sisältöä omaan elämään.

   • Kukapa täällä huuteleekaan nimettömyyden suojista, “Jaana”? Sinä, saastainen punikki.

 3. Annan vaan tosi miesten nuuhkia ja kokeilla, en uhriutuvien pikkupoikien.

 4. Mitä vittua noilla rotilla on keltaiset liivit?? Kunnon kurinpalautus tolle paskasakille pitäisi antaa. Kurdit ovat saastaa, mutta noi maanpetturikytät ovat vielä pahempaa roskasakkia!

 5. Huuhtanen on Tillasen laulukaveri jotka edustaa Reformia eli Hirvisaaren Shalom arvoja. Vanha SE:n ja De Witin rakkikoira. Mahtaako olla mukana SKE puolueen oma kylä pornoiluissa tuolla Vihdissä?

   • Ette vaan kestä totuutta siellä Vihdissä Panun kanssa vai miten meni omasta mielestä? Jos olet oikea ET 😀 😁 Naurettavaa keltaliivi toimintaa. Pidätte puheita ja vaalipaskaa yllä!

 6. Sananvapaus ei tarkoita että meidän tarvitsee sietää teidän trollausta, sananvapaus on asiallista keskustelua varten.

  [Vastavallankumoukselinen kommentti poistettu]

  • Jaana, moniko isänmaallineni saa kirjoitella esimerkiksi takku.netissä tai piffillä siten, ettei kommentteja poisteta? Ei ensimmäinenkään, joten mitäs jos valehteleva punatautinen ryömisit takaisin sinne kiven alle itkemään. Te punikit ette ole suomalaisia, vaan samanlaista saastaa ja sionistien hyödyllisiä idiootteja kuin nuo islamistimatutkin.

   • Uli uli uli

    [Vastavallankumoukselinen kommentti poistettu]

   • Uli uli uli

    [Vastavallankumoukselinen kommentti poistettu]

   • Kuules, Tillanen… Ovatko sionistit juutalaisia enimmäkseen? Uskotko “holokaustiin”?

 7. Uli uli uli

  [Vastavallankumoukselinen kommentti poistettu]

  • Naiset saa heppiä. Ei Pirkkakaljan kyllästämät anarkofemakot pesemättömine rastoineen ja kilometrin vastatuuleen sillille haisevine tuheroineen kera kuusinkertaisen rasvaprosentin normaaliin verrattuna. On teissä tosin niitä anorektikkojakin, mutta aromi on sama.

   • Jos joskus saisit itse, voisit ehkä parantua tuosta lesbofemisistisestä mielikuvitusmaailmastasi, jonka olet tällä kertaa valinnut. No, homo tai lesbo, et kai itsekään tiedä mikä oletettu olet minäkin päivänä, sitä se skitsofrenia teettää.

    Muista xD, sillä olet sen tyystin jättänyt unhoon sitten pseudonymisi “juutalainen”.

 8. Ihmetyttää miten tämä epäisänmaallisten kommarimielisten anarkonarkkien femakkoporukka aina vaan jaksaa uhriutua ja kiukutella kuin pikkulapset, kun joku ei kannata heidän “tappakaa valkoiset heteromiehet”-agendaansa. Joka ikinen kerta! Menkää suihkuun, lopettakaa narkkaus, ryhtykää heteroiksi ja olkaa naisia, kakarat!

  • Ei niille kannata mitään ohjeita normaalin elämään antaa, se on ajantuhlausta. He ovat menetettyjä tapauksia ja hengellisesti turmeltuneita psykopaatteja.

   Documentary – Psychopath Reprobates (full movie)
   https://www.youtube.com/watch?v=Q03QMMu_y0U

   Heidän omatuntonsa on vaurioitunut. He eivät tule (eivätkä pysty) muuttamaan enää “kurssiaan.” Heidän “seilauksensa” määränpäässä heitä odottaa ikuinen kärsimys.

 9. Uli uli uli

  [Asiaton vastavallankumoukselinen kommentti poistettu]

 10. Tulen paikalle sissikuvaamaan kun joudutte kaikki putkaan ja pilaatte kansallismielisten uskottavuuden. Sitten poljen äidin polkupyörällä pois kotiin

 11. Uli Uli Uli

  [Vastavallankumoukselinen kommentti poistettu]

 12. Jaa, nuo kuvan kaksi sankaria Suomen poliisille liian paha vastus? Mitäs tähän nyt sanoisi… Mutta toki poliisi on puolensa valinnut jo kauan, kauan sitten.

  Muistakaa boikotoida “kurdien” eli irakilaisten pizza-kebap-mestoja. Josko se auttaisi edes vähän…

  Ja muistakaa äänestää SKE-porukkaa.

 13. Pamppua päähän kytille ja maiharia & nyrkkirautaa päähän irakilaisille loisille. Poliisiautosta saa, muuten, hyvän savustuspöntön.

 14. Tämä porukka joka ei saa edes 50 ihmistä miekkariin, luulee siis ihan oikeasti luulee olevansa pelastamassa suomea ja tekemässä vallankumouksen? 99,9% ihmisistä ei edes tiedä tai niitä ei kiinnosta koko tämä porukka. Ne ketkä tietää, ihan yleisesti nauraa tälle komediaporukalle. Idiootit seisoo lippujen kanss aja huutaa mikkiin ja muuten ollaan netissä öyhöttämässä kunnes bannataan ja siivotaan tämä paska pois. Surullista, että sankarit ei vaan ite huoma sitä ja kuin paljon tälle nauretaan. Sama koskee odinin porukkaa.

  • Nimenomaan naurua itse en huomannut. Kun jakelimme lentolehtisiä postilaatikoihin, yksi sellainen miesoletettu Lissu tuli luo lentolehtisen kanssa huutaen (pysähtyi kuitenkin parin metrin etäisyydelle):
   Lissu: Tämä on paska! Tämä on paska!
   Minä: Missä on paska?
   Lissu: Tämä on paska! (heiluttaa lentolehtisen)
   Minä: Tämä on lentolehtinen.
   Lissu: Tämä on paska! (heiluttaa lentolehtisen)
   Minä: Miksi te puhutte niin rumasti?
   Lissu: (paussin jälkeen) Tämä on paska! (rutisti lentolehtisen palloksi ja heitti minuun).
   Minä: Onko teillä muita argumentteja?
   Lissu kääntyy ja kävelee pois pitäen käsi ojossa jossa on keskisormi nostettuna.
   Minä: Tuo on vahva argumentti!
   Lissu ei enää vastaa, kävelee pois.

   Naurut kyllä jäivät meidän puolelle. Tämä on neljäs sen tapainen väittely soroksen kasvatin kanssa minun kohdallani. Näistä keskusteluista mitään muuta argumentointia Lissuilta ei kuultu kuin P…, V… ja keskisormien heiluttelu. Että sellainen intellektuaalinen taso teillä Lissuilla.

  • Uskon että PVL on tuttu varmaa jokaiselle suomalaiselle jotenkin. Viimestään silloin kuin nisti-karttusen keissi tapahtui koska media piti monta viikkoa PVL etusivulla ja suolsi paskaa.

   PVL:n miekkareissa on ollut satoja ihmisiä, jos et muista niin katso vaikka viime itsenäisyyspäivän video.

   https://www.youtube.com/watch?v=cyjbml2uvRQ&bpctr=1550512612 Jyväskylässä PVL on kyllä tunnettu. Voitko esittää videolta ne “yleisesti nauravat”? Vai nauraako ne niin kaukaa ettei kuule?

   Määrittele öyhöttäminen ja anna konkreettinen esimerkki. Vastarintaliike on kaikista aktiivisin ja pitkäaikaisin nationalistinen järjestö joka on aloittanut katuaktivismin suomessa jo monta vuotta sitten.

   Jos PVL on mielestäsi mitätön niin miksi poliisi ja valtio haluaa kieltää sen? Vai olisiko sittenkin oikea syy kieltämiseen pelko siitä mitä PVL voi oikeasti saada aikaan.

 15. Tuohan on valintakysymys laittaako mellakkavarusteet ylle vaiko ei… Olen vittuuntuneena ja pettyneenä ihmetellyt aina näiden vitun ruskeanaamaisten apinoiden tuolla riehuessa, etteikö sieltä 1,25 miljoonan ihmisen (+neekerin) välittömästä läheisyydestä löydy edes sellaista ryhmää miehiä, jotka menisivät aina hiljentämään noiden perkeleen loispaviaanien mellakat. Itse en täältä 850 km:n päästä ymmärrettävästi pääse ihan heti. Pidämme kyllä täällä oman pesän puhtaana pienellä porukallamme.

 16. Poliisi on pelkuri, jos ei kykene lakia turvaamaan.

 17. Ainoat ulisijat tällä foorumilla ovat anarkomaanit liimanhaistelijat jotka tulevat itkemään .painukaa kurdienne ja muiden matuloisien mukana arabimaihin halailemaan ,vittuako te täällä Suomessa teette.

 18. Juttelin kerran yhden sosiaalipuolen tyypin kanssa, joka on ollut 30 vuotta työssään tekemisissä kaikkien eri Suomeen tuotujen Matu-porukoiden kanssa ja sanoi että kurdit ovat näistä kaikista suurinta sekä ylimielisintä roskasakkia ja esim. somalit kurdeihin verrattuna “enkeleitä”. Kurdeja myös inhoavat yleisesti kaikki muut tuon lähi-idän alueen muut kansat, esim. Turkkilaiset, Irakilaiset, Irakilaiset, Syyrialaiset, yms. Monesti Suomessa olevat ja sikailevat Kurdit sanovat olevansa esim. “Irakilaisia” tai “Syyrialaisia”.

  Mutta ei hätää Usan johto on julistanut kurdien olevan heidän “Suurimpia” ystäviään ja meidän idioottipoliitikot puolustusministeri Niinistön johdolla nuolemassa Usan (siionistien persettä) ja antamassa aseellista koulutusapua kurdeille lähi-idässä.

 19. Poliisi antoi vaarallisen viestin, TEHKÄÄ KURDIT JA ARABIT IHAN MITÄ VAAN ME SUOJELEMME!

Comments are closed.