Koti Uutisia Kotimaa Kuva: ilmeesi, kun myyt periaatteesi

Kuva: ilmeesi, kun myyt periaatteesi

18

Perussuomalaiset potkivat vastikään koko nuorisojärjestönsä pihalle ja perusti tilalle uuden. Potkujen syynä oli liiallinen kansallismielisyys nuorisojärjestön jäsenten keskuudessa.

Puolue piti tiedotustilaisuuden, jossa he julkistivat uuden järjestön perustamisen olevan työn alla. Hallituksen jäseniksi valitut henkilöt olivat mukana tiedotustilaisuudessa. Annammekin tapahtumasta otetun kuvan ja siinä olevien ilmeiden kertoa seteliselkärankaisten oman mielipiteen puolue-eliitin päätöksestä.

Perussuomalaiset käytännössä viskasivat pihalle kaikki aktiivisimmat nuorisojärjestönsä jäsenet. Mallia on haettu Ruotsista, jossa Ruotsidemokraatit tekivät saman tempun takavuosina. Nykyään puolueen uusi nuorisojärjestö on aktiivinen lähinnä vaalien alla sosiaalisen median tileillään.

18 KOMMENTIT

 1. Perussuomalaisissa taitaa olla enemmän monikulttuurisen suhteen/avioliiton solmineita, mm. Teuvo Hakkarainen, Sebastian Tynkkynen, Veikko Wallin, Mika Raatikainen. Kuka pahimman luokan monikulttuurisuutta sokeasti ihannoivan puolueen jäsen on solminut suhteen kehitysmaalaisen kanssa? Se luku taitaa olla pieni. Miksei jokin eurooppalaista alkuperää oleva kelpaisi, jos on “pakko” löytää rajojen ulkopuolelta kumppani. Venäläinenkin on rodullisesti lähempänä meitä kuin libanonilainen tai brasilialainen.

    • Ennemmin slaavit kuin arabit tai mustat, jos pitäisi valita. Meistähän tulee älyllisesti heikkoja mustien ja arabien ansiosta.

     • Anonyymista on jo tullut. Olen 100 % varma että Anonyymi ei ole vaalea ja sinisilmäinen.

     • Olen vaalea, mutta vihreäsilmäinen ja punahiuksinen. Tuttu kysymys: “Onko aidot?”. No ei ole. Aitoa suomalaisuutta taatusti löytyy. Se lienee tärkeintä kuin hiusten tai silmien väri. Ainoastaan mongoloidin näköiseksi minua on kutsuttu silmien takia. Kieltämättä meissä itäsuomalaisissa on mongoloidimaisuutta.

     • Oikea termihän on mongolidi. En minä (tai jotkut itäsuomalaiset) downilta näytä, mitä kutsuttiin ennen mongoloidiksi.

     • Naisautisti — Kumpi ei ole aito: hiukset vaiko silmät?

      Vihreät silmäthän ovat ihan O.K. näin harmaa-sinisilmäisen (maailman harvinaisin väri) mielestä. Eipä ne omatkaan silmät mitkään lautaset ole, mutta ei minua mikään kromosomirunsaudenpula vaivaa myöskään.

      Venäläisten kanssa päivittäin työtä tekevänä voin sanoa että kyllä siellä on paljon vaalea, sinisilmäistäkin porukkaa. Jotkut jopa haastelevat suomeakin ihan hienosti. Varmaankin Karjalasta aika monella sukujuuria (voisin kuvitella), kuten itsellänikin.

      Eestiläiset ovat vielä lähempänä meikäläisiä eli yleisotannalla katsottuna ovat aika lailla suomalaisten näköisiä.

     • “Tihrusilmäisiä” kaunottaria löytyy niin blondeina, tummina kuin punapäinäkin niin itä-Suomesta, Venäjältä kuin Lapistakin.

  • kaikki venäläiset eivät ole slaaveja, venäjä on niin saatanan iso maa, että siellä asuu kyllä monia eri kansoja. toki suurin osa taitaa olla slaavilaista alkuperää. mielummin slaaveja suomeen, kun jtn mustia taikka arabeja. mut paras ois tientenkin, että jokainen pysyis omissa maissaan

 2. https://mvlehti.net/2020/03/11/odotimme-tata-marinin-hallitus-katkaissut-kaikki-avustukset-suomalaisuuden-liitolta/

  Oli asiallinen äijä se joka oli aikoinaan Suomalaisuuden liiton puheenjohtaja. Oli FST:llä kahden suomenruotsalaisen muijan haastateltavana ja puhui TÄYDELLISTÄ ruotsia, mutta kutsui Suomalaisuuden liittoa “Suomalaisuuden liitoksi”, sillä hänen mukaansa sillä ei ole edes ruotsinkielistä nimeä.

  Itselläni ei myöskään ole mitään ruotsia vastaan ja puhun sitä.

 3. Jussi viestittää ruumiinkielellä että business as usual, ja niinhän se onkin, aina juonimassa ja pettämässä. Oikein poliitikon perikuva.
  Samasta puusta veistetty kuin Soini, jossain vähän parempi, monessa vielä pahempi.

 4. Jussi juutalaisena hallitsee valeoppositiota mielensä mukaan. Ja jälki Suomen kansalle on sen näköistä, Pelkkiä puheita eikä mitään näkyvää. Ja kaikki alistetaan sinistisen agendan alle.

  Ei kai kukaan enää luule Jussin olevan suomalainen?

Comments are closed.