Koti Uutisia Kuva: Helsingin poliisi julkaisi noloa propagandaa

Kuva: Helsingin poliisi julkaisi noloa propagandaa

3

Helsingin poliisi julkaisi Twitterissä nolon kuvan, jossa saatetekstin mukaan “ministeri Risikko antaa ohjeita vihapuheen taklaamiseksi”. Kuva ja sen taustalla oleva sananvapauden kaventamiseen tähtäävä valtiollinen kampanja on herättänyt paheksuntaa ja hilpeyttä sosiaalisessa mediassa. Twitterissä päivitys keräsi pelkästään kielteistä kommentointia kansalaisilta. Katso poliisin päivitys tästä linkistä: https://twitter.com/HelsinkiPoliisi/status/781179656439377920/photo/1?ref_src=twsrc^tfw

Maahanmuuttokriittisellä Hommaforum-keskustelusivulla puolestaan huomattiin valtion propagandan yhteneväisyys Pohjois-Korean vastaaviin julkisuustempauksiin. “Tulee tuosta kuvasta kieltämättä mieleen Pohjois-Korean propaganda, jossa Suuri Johtaja poseeraa milloin missäkin paikassa antamassa erehtymättömiä ohjeitaan”, yksi kirjoittaja kommentoi.

uk_risikko

Sisäministeri Paula Risikko valistamassa ajatuspoliisia “vihapuheen torjunnasta”.

uk_pk_suuri_johtaja

3 KOMMENTIT

  1. Kim vetää vielä voiton. Mutta hän onkin jo wanha tekijä. Tappanutkin jo monta sukulaista. Siis miehellä on “prioriteetit” kohdillaa. Ai, että! Ilmapallot ja kaikki.

    Sen sijaan “pohjois-hölmölässsä”, joku torvelo, joka on tyhmempi kuin puhelimensa, ei ole osannut ottaa kuvaa (kaula poikki) – vai onko tämä metafoora – tästä erittäin MERKITYKSELLISESTÄ ja UNIIKISTA kuvasta, jossa “rupsahtanut” sisäministeri on SELVINPÄIN ja SEISOVILLA jaloillaan ilmeisen TOlKUN IHMISENÄ.

    Suomen sisäministeri ja poliisilaitos käyvät suomalaisten kimppuun kun eivät uskalla tehdä sitä “rauhanuskonnon” etustajille. Siinä lähtee hiljankin pää, kuvasi sitten miten hyvin hyvänsä.

  2. SANANVAPAUTTA EI,EI,EI, JA EI. SAA POISTAA SUOMESTAKAAN EIHÄN ME SENTÄÄN OLLA POHJOISKOREASSA VAIKKA NOI PELLET SITÄ KOVASTI YRITÄÄ JA SE MYÖS YRITYKSEKS JÄÄ.

Comments are closed.