Koti Uutisia Kotimaa Kuuntele Antti Niemen tuore nettiradiohaastattelu

Kuuntele Antti Niemen tuore nettiradiohaastattelu

14

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen-osaston johtajaa Antti Niemeä haastateltiin hiljattain Mikko Hamusen kanavalla. Haastattelussa käsiteltiin muun muassa itsenäisyyspäivän mediamyräkkää sekä Vastarintaliikkeen tuoreimpia kuulumisia.

Voit kuunnella haastattelun alla olevalta videolta. Katso kuvat itsenäisyyspäivän tapahtumista TÄÄLLÄ.

14 KOMMENTIT

 1. Ihailtavaa itsehillintää ja loppuun saakka silkkaa tyyliä Niemeltä! Sitä viimeisintä “vituiks menoa” myöten.

  Itsellä ei olisi pokka ihan noin hyvin kestänyt tuon haastattelijan kanssa.

  • En tiedä, oliko haastattelija tarkoituksella osittain hieman sellainen kuin oli, mutta Antti, ten points!

   • Mielestäni ihan aidolta ja rehelliseltä tapaukselta vaikutti haastattelija. Laskisin nämä Niemelle “haistattelut” tietämättömyyden, mutta myös huonon kotikasvatuksen piikkiin.

    Ignorance is strenght – vai miten se nyt menikään?

    • Sokrates, kasvatuksessani on kyllä puutteita, eivätkä tapani varmaan muutenkaan yllä tasollesi, ja siksi otankin tässä suhteessa mielläni neuvoja sinulta. Koska paatunut luonteeni estää minua huomaamasta mainitsemaasi “haistattelua” niin voisitko osoittaa kohdan oheiselta videolta niin pyrin korjaamaan tapani ainakin siltä osin:
     https://www.youtube.com/watch?v=LIM4DMid2b8

     Kohteliain terveisin, Mikko Hamunen

     • “Haistattelut” oli sitaateissa, koska en suoraan tietoista haistattelua tuossa nähnyt.

      Se oli ymmärtämättömän käytöstä, jonka katsojana koin kiusalliseksi. En usko haastateltavasikaan täysin siemauksin kaikista nyansseista “nauttineen”. Tätä viimeistä en tietenkään voi väittää totuudeksi.

     • Huonolla kotikasvatuksella pyrin viittaamaan siihen, kuinka haastattelija lukee haastateltavaansa.

      Tässä tulin käyttäneeksi laveaa pensseliä, eikä tällä ole sinällään tekoa kotikasvatuksen kanssa. Pahoittelen.

     • Semmoinen neuvo Mikolle että kun haastattelee kansallissosialistia niin pyri olla käyttämättä sanaa natsi koska se on aikanaan otettu käyttöön haukkumasanaksi kansallissosialisteille. Eli esim. ei natsi-Saksa vaan kansallissosialistinen Saksa jne. Tällöin kun kansallissosialisti katselee haastattelua niin hänestä ei tunnu siltä että hastateltavaa solvataan ja vähätellään vaan kun käyttää oikeaa termiä niin se osoittaa kunnioitusta.

      Kohteliain terveisin.

     • Kuuntelin eilen tuon haastattelun ja ainakin henkilökohtaisesti muutama asia osui heti omaan mieleen:

      Alussa kohdassa 2:10 on puhe lipuista niin alat selittämään jotain Neuvostoliitosta ja kommunismista. En tiedä sitten yrititkö olla hauska tai jotain mutta kuulostaa tyhmälle. Sitten vähän myöhemmin kohdassa 5:25 -> sana “natsi” ei ole sattumalta otettu negatiiviseen käyttöön vaan se on ollut sitä alusta alkaen. Juutalaisen keksimä nimi, artikkeli löytyy täältä kun haet.

      Taas vähän matkaa ja kohdassa 6:25 niin väität että Aatun tavoite oli valloittaa maailma. Kai ymmärrät että tuo on valhe? Kannattaisi tutustua Aatun ajan saksaan vähän paremmin koska sinusta saa semmoisen kuvan että osaat ajatella vain juutalaisten/valtamedian tekemien propagandadokkarien perusteelta sitä.

      Kaikenkaikkiaan niin koko videon ajan käytät juutalaisen keksimää termiä “natsi” tai “natsi-saksa” yms selvästi saa semmoisen kuvan että sinä pidät sitä pahana vaikka sehän ei sitä ollut. Ainoa ikävä muisto Aatun ajan saksasta on saksan häviö, ei muuta. Jossai kohdassa vielä heitit aivan naurettavan väitteen että -30 luvulla “natsit riehuivat saksassa” ja vedit Lapuan liikkeenkin siihen ja jotain pukeutumisesta että olisi muka säädöstelty. Ymmärsinkö oikein? Ainakin itse sain semmoisen kuvan että jotenkin vertasit nykysuomen hallitusta Aatun ajan kansallissosialisteihin. Joka on tottakai tietenkin täyttä potaskaa.

      Hyvä haastattelu muuten ja aika objektiivinen lukuunottamatta huonoa tietoa Aatun ajan saksasta eikä varmaan käsite kansallissosialismi ole myöskään omaksuttu. Tuo “haistattelu” siis oli minun mielestä sitä että haastattelit kansallissosialistia mutta samaan aikaan dissasit/ levitit disinformaatiota siitä. Antti ei vain reagoinut niihin vaan jätti omaan arvoon.

     • @Toni T. 12.12.2018 at 23.29
      Semmoinen neuvo Mikolle että kun haastattelee kansallissosialistia niin pyri olla käyttämättä sanaa natsi koska se on aikanaan otettu käyttöön haukkumasanaksi kansallissosialisteille. Eli esim. ei natsi-Saksa vaan kansallissosialistinen Saksa jne. Tällöin kun kansallissosialisti katselee haastattelua niin hänestä ei tunnu siltä että hastateltavaa solvataan ja vähätellään vaan kun käyttää oikeaa termiä niin se osoittaa kunnioitusta.

      Natsittelu ja rassittelu on omaltakin kohdalta tuttua, ja siksi sitä ei osaa pitää edes loukkauksena. Mutta oikeassa olet. Antti oli liian vieraskorea, vaikka olemme aiemminkin tavanneet. Session lopuksi kysyin olisiko jotain muuta tärkeää puhuttavaa, mutta eipä ollut. Osio eri termeistä olisi ollut paikallaan, mutta kyllähän jutusa tuli hyvin esille es. erot PVK.n ja suvakkien rotutohtohtoroinnissa. Silti pieni osio termeistä olisi saattanut olla piakallaan – ehkä ensi kerralla. Pääasiaksi koimme juur lippujupakan ja siihen liittyvät kaksoistandardit. Video oli suunnattu suurella yleisölle.

      Natsi-termille on löytynyt uusiokäyttöä eduskuntaa myöten Eurostoliionsta puhuttaessa. On jopa sanottu, että Eurostoliitolla ja Natsi-Saksalla on enemmän yhtymäkohtia kuin es. PVL:llä ja Saksan Kansallissosialistisella Työväenpuolueella.

      @Anje 12.12.2018 at 23.37
      Kuuntelin eilen tuon haastattelun ja ainakin henkilökohtaisesti muutama asia osui heti omaan mieleen:

      …Taas vähän matkaa ja kohdassa 6:25 niin väität että Aatun tavoite oli valloittaa maailma. Kai ymmärrät että tuo on valhe? Kannattaisi tutustua Aatun ajan saksaan vähän paremmin koska sinusta saa semmoisen kuvan että osaat ajatella vain juutalaisten/valtamedian tekemien propagandadokkarien perusteelta sitä.

      V: ‘tärkein kait tuli selväksi: PVL on kansallismielinen liike, joka ajaa suomalaisten asiaa.

      Kaikenkaikkiaan niin koko videon ajan käytät juutalaisen keksimää termiä ”natsi” tai ”natsi-saksa” yms selvästi saa semmoisen kuvan että sinä pidät sitä pahana vaikka sehän ei sitä ollut. Ainoa ikävä muisto Aatun ajan saksasta on saksan häviö, ei muuta. Jossai kohdassa vielä heitit aivan naurettavan väitteen että -30 luvulla ”natsit riehuivat saksassa” ja vedit Lapuan liikkeenkin siihen ja jotain pukeutumisesta että olisi muka säädöstelty. Ymmärsinkö oikein?

      V: Olihan tuo onnettomasti ilmaistu ja olisi pitänyt poistaa. Saattaa onnistua vieläkin. Äänen muokkaus vei 25 tuntia ja kiire alkoi painaa päälle.

      Ainakin itse sain semmoisen kuvan että jotenkin vertasit nykysuomen hallitusta Aatun ajan kansallissosialisteihin. Joka on tottakai tietenkin täyttä potaskaa.

      Hyvä haastattelu muuten ja aika objektiivinen lukuunottamatta huonoa tietoa Aatun ajan saksasta eikä varmaan käsite kansallissosialismi ole myöskään omaksuttu. Tuo ”haistattelu” siis oli minun mielestä sitä että haastattelit kansallissosialistia mutta samaan aikaan dissasit/ levitit disinformaatiota siitä. Antti ei vain reagoinut niihin vaan jätti omaan arvoon.

      V: Kyllähän tuon ajan tapahtumat ovat paremmin selville kuin mitä haastattelusta kävi ilmi. Olen jopa käynyt useilla “pelipaikoilla”, joistakin on videotakin muistona, es. Nürnbergin kenttä. Jutun fokus oli kuitenkin isommassa kuvassa, PVL:n sortamisessa ja siitä onkin tullut kiitosta PVL:n ulkopuolelta. Ensi kerralla tarkemmin. Siitäkin samaa mieltä, että Antti on hieno mies.
      Ps, YT-kanavaltani löytyy edelleen muutama PVL.n lopettamisoikeudenkäyntiin liittyvä juttu.

     • Niin minustakin tuntuu että tiedät Aatun ajasta paremmin entä annoit videolla ymmärtää. Itsehän siis olen katsonut tuon mainitsemasi videon PVL lakkauttamisesta ja se oli hyvä samoiten kuin tämäkin haastattelu niin se on oikeasti hyvä,mutta nuo pikkuseikat niin osuvat heti hermoon. Ei sillä että olisi merkitystä itse asiaan mutta jatkossa niin näihin voi kiinnittää huomiota. Se nyt on selvää että 10 kertaa parempi haastattelu entä yhdenkään valtamedian toimittajan tekemä.

 2. Saas nähdä kauanko tämä on Youtubessa. Saattaa olla että tänä aamuna on mennyt puurot väärään kurkkuun. Eihän nyt globalistien vastustajille kukaan antaisi puheoikeutta.

 3. Niemi on kyllä asiallinen niin puheiltaan kuin käytökseltään, näin oikeasti älykkäät ihmiset toimivat.
  Erinomainen haastattelu.

 4. Kiitos kunnon nauruista, tää on paras komediamesta netissä nykyää FeelsGoodMan

Comments are closed.