Koti Uutisia Ulkomaat Kuuba ei lisää homoliitto-oikeutta perustuslakimuutokseen

Kuuba ei lisää homoliitto-oikeutta perustuslakimuutokseen

5

Kuuba ei lisää samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeutta perustuslakiin. Tällä hetkellä perustuslaissa lukee, että avioliitto on miehen ja naisen välinen asia. Kuubassa suunniteltiin perustuslakiin muutettavaksi, että avioliitto on kahden henkilön välinen asia. Näin ei kuitenkaan tapahtunut.

Valtamedia ihmettelee, miten on mahdollista, ettei lakimuutos mennyt lävitse. Osa äänekkäistä kuubalaisista kannattaisi homoliittojen sallimista. Myös paikallishallituksissa homoliittoja kannatettiin. Lopullisesta luonnoksesta ehdotus kuitenkin poistettiin.

Lähde: France 24

5 KOMMENTIT

 1. Kuuba näyttää jatkuvasti paremmalta ja paremmalta maalta viettää eläkepäivät.

 2. Vaikeat olot jalostavat ihmistä, realismi säilyy ja ymmärrys yhteiskunnan rajojen asettamisesta, verratkaapa vaikka Suomeen ja Ruotsiin, jossa velkavetoinen hyvinvointi on muokannut ihmisiä.

 3. Kuuba on kommunistinen valtio. Ei sosiaademokraattinen, eikä vihreä. Siinä se ero. Ei Neuvostoliitossakaan homoutta eikä muita kieiroutuneisuuksia sallittu. Sen sijaan juutalaiset kommunistit Neuvostoliiton hallinnossa ajoivat homoutta länsimaisiin demokratiohin länsimaisten yhteiskuntien mädättämiseksi aivan kuten aseitariisuntaa, joka koskee ainoastaan länsimaita, ei sitä itseään.
  Ja jos puheet kaikenkarvaisista “vapauksista”, joita Neuvostoliiton “perustuslaki” piti sisällään niin paljon, ettei toista päätä näkynyt. Oli se kuitenkin samanlaista “sananvastuuta” ja “totuutta” kuin YLE & kumpp. ovat kajahtavassa julistuksessaan kajauttaneet.
  Pieneksi loppukaneetiksi voin kertoa, että Rooman valtakunnan 7 viimeistä keisaria olivat homoja ja kaikkinaiset orgiat sekä viikkokausia kestävät irstailut veivätkin tuon romahduksensa edellä olevan valtakunnan kaiken ajan. Sotataito ja muukin liikunta korvattiin syömingeillä, joiden vertaisia ei ole taidettu nähdä sen jälkeen maailman historiassa. Luonnollisena osana asiaan kuuluivat vielä erilaisten myrkyllisten höyryjen hengittäminen ja tietenkin naiminen kaiken kanssa mikä vain liikkui, eikä aina tarvinnut liikkuakkaan.
  Kuulostaako tutulta?

  • Kuuloastaa Vihreiltä ja niiden agendalta. On myös häivähdys Sinistä.

 4. Jälleen pelkkää väärää tietoa ja valeuutisia. En ymmärrä mitä vastustettavaa seksuaalivähemmistöissä on eikä taida ymmärtää myöskään Vastarintaliike, kun pitää keksiä uutisia.

  Kuuba yritti määritellä avioliiton miehen ja naisen väliseksi, mutta epäonnistui. Eli Kuuba on siis askeleen lähempänä tasa-arvoista avioliittolakia.

Comments are closed.