Koti Uutisia Ulkomaat Kurkunleikkaus johti hotellin tyhjentämiseen Manchesterissa

Kurkunleikkaus johti hotellin tyhjentämiseen Manchesterissa

4

Raskaasti aseistautuneet poliisit tyhjensivät hotellin Manchesterissa sen jälkeen kun kurkustaan verta vuotanut 20-vuotias nainen pysäytti poliisiauton Hilton-hotellin ulkopuolella. Naisen mukaan hänet oli yritetty tappaa hotellissa.

Poliisi suoritti välittömästi hotellin evakuoinnin ja pidätti paikan päällä neljä 20–26-vuotiasta miestä, yhden 17-vuotiaan pojan ja 20-vuotiaan naisen. Heitä epäillään tapon yrityksestä. Uhriksi päätynyt nainen vapautui sairaalasta jonkin aikaa myöhemmin. Poliisin mukaan hänen vammansa eivät olleet niin pahat kuin aluksi oli uskottu.

Tutkinnanjohtaja Patrick Goodrichin mukaan poliisi yrittää parasta aikaa selvittää, mikä oli johtanut välikohtaukseen. Poliisi ei kuitenkaan epäile, että kyseessä olisi ollut terrorismi.

Lähde: RT

4 KOMMENTIT

  1. Naisen olisi pitänyt olla ikionnellinen ja kiitollinen kurkunleikkaajilleen. Jos hän on lesbo niin miehethän tekivät työtä vain jumalan nimissä ja rakkaudesta naista kohtaan. Näin uhritoimituksen kautta nainen pääsisi paratiisiin eikä joutuisi kadotukseen. Silkkaa lähimmäisenrakkautta.

  2. Kyllä Suomi-neidoltakin leikataan pian kurkku lopullisesti auki, jos hyysäriakseli saa haalittua lisää veitsiniekkoja tänne.

Comments are closed.