Koti Uutisia Ulkomaat Kurdit vihjaavat vapauttavansa Isis-vangit

Kurdit vihjaavat vapauttavansa Isis-vangit

3

”Isis vankiloiden suojeleminen ei enää tule olemaan etusijalla. Maaperämme suojeleminen tulee menemään edelle jos Turkin armeija jatkaa hyökkäyksiään.” Syyrian demokraattisten voimien (SDF) upseeri sanoi lauantaina ja että vankiloita vartioivat kurdisotilaat tullaan uudelleensijoittamaan taisteluihin turkkilaisia vastaan.

SDF:n puhemies Mustafa Bali sanoo vankiloissa olevan noin 12 000 Isis-vankia ja leireillä noin 90 000 heidän perheenjäsentään. He kuulemma ovat ”kuin pommeja”.

”Emme tiedä koska he räjähtävät. Joka tapauksessa he eivät ole enää meidän vastuullamme.”

Lähde: Breitbart.com

3 KOMMENTIT

 1. /// SDF:n puhemies Mustafa Bali sanoo vankiloissa olevan noin 12 000 Isis-vankia ja leireillä noin 90 000 heidän perheenjäsentään. He kuulemma ovat ”kuin pommeja”.///

  Ja eivät muka keksi, miten nuo 12.000 tehdään harmittomiksi.

  • Asiahan on jo ratkaistu. Viimeaikaiset tapahtumat sysää isis-vangit Assadin hallinnon vastuulle, joten isis-Sannaa tuskin tullaan enää Suomessa näkemään, tuskin kuulemaankaan. Siltä osin asia on selvä.

   Suurin virhe, jonka Syyrian konfliktien kaikki osapuolet teki, oli luottaminen kurdiroskaan.

 2. YLE uutisoi eilen että Helsingissä oli “mielenosoitusrähinää”.

  Poliiseja heitelty kivillä. Liittyy Syyriaan, Turkkiin ja — yllätys — kurdeihin jotenkin. Turkin lähetystö saanut myös osansa.

  Pientä “mielenosoitusrähinää” vain. Miksiköhän suomalaiset eivät järjestä rähinöitä Turkissa tai Syyriassa koskaan? Luulisi tuon poliisien kivittämisen lähietäisyydeltä olevan vakava ri— Ai niin, tekijä ei ollut valkoinen suomalainen. Unohtakaa äskeinen!

Comments are closed.