Koti Uutisia Kurdit ryöstivät pyörätuolissa istuvan Kaarinassa

Kurdit ryöstivät pyörätuolissa istuvan Kaarinassa

5

Pyörätuolilla liikkunut parikymppinen mies joutui raukkamaisen ryöstön kohteeksi Kaarinassa viikonloppuna.

UK_knife-attack

Pyörätuolissa istuva mies ryöstettiin Kaarinassa Saaristo Open -festivaalialueen ulkopuolella lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello yhden aikaan. Hän oli ollut yksin odottamassa taksia, kun paikalle tuli neljä maahanmuuttajaa, jotka kaatoivat pyörätuolissa olleen miehen maahan ja nappasivat pois uhrin kädessä olleen matkapuhelimen.

Ryöstäjät olivat myös hakanneet uhriaan yrittäen samalla ottaa lompakkoa uhrin housujen taskusta siinä kuitenkaan onnistumatta. Lopulta tekijät pakenivat paikalta ja jättivät uhrin kaatuneena maahan. Ryöstön jälkeen paikalle tullut sivullinen auttoi uhrin takaisin pyörätuoliin.

Uhrin sisko kuvailee tekijöitä kurdeiksi ja pyytää havaintoja tekijöistä.

Lähteet: Iltalehti, MV-lehti

5 KOMMENTIT

 1. Ihanaa monikulttuurisuutta. Ottaako mokuttajat vastuun tästä? Eivät tietenkään. Syynä tähän YKSITTÄISTAPAUKSEEN on suomalaisten rakenteellinen rasismi blaa blaa blaa

 2. Jokainen Kaarinassa asuva, asunut tai käynyt tietää kyllä mistä kaupunginosasta nämä veijarit olivat kotoisin. On se vaan hassua että Hovirinnan pieni mamukeskittymä pääsee lehtien sivuille niin usein, lienee rakenteellisen rasimin syytä. Jos lehdessä lukee että aseistautunut nuorisojoukko ryösti liikkeen tai mies puukotettiin teho-osastokuntoon, jokainen Kaarinan asukas tietää sillä sekunnilla mistäpäin tekijät ovat.

 3. Mahtoko olla kurdeja. Onhan siellä näitä tosisurkimuksiakin.

 4. Tänään kaupassa käydessäni näin iltapäivälehden paperiversion lööpin. Kannessa oli uhrin kuva ja teksti “kukaan ei auttanut” tjsp.

  Eli vaikka kurdit (ja kyllä, näin uhrin sisko itse facebookissa heitä kutsui) raukkamaisesti hakkasivat liikuntarajoitteisen puolustuskyvyttömän henkilön, saatiin kuitenkin syyllistettyä suomalaiset – RASISTISET SUOMALAISET EIVÄT AUTTANEET.

  Myös hauskaa miten iltapäivälehden sivuilla sanotaan “ulkomaalaisen näköisiä”, vaikka esim siskonsa tosiaan sanonut että olivat kurdeja. Eli jätetään kuitenkin sinne se epäilyksen varjoa että “jos he kuitenkin olivatkin kantaväestöä”..

  “Ei voi kuin ymmärtää”
  -Katja Bloigu

Comments are closed.