Koti Uutisia Kulttuurimarxistit valittavat liikkeestä Twitterissä – PolPo lepyttelee

Kulttuurimarxistit valittavat liikkeestä Twitterissä – PolPo lepyttelee

10

Vastarintaliikkeen julkinen aktivismi on aiheuttanut jälleen runsaasti närää kulttuurimarxistien keskuudessa. Lauantaina Vastarintaliikkeellä oli katuaktivismia samanaikaisesti Helsingissä, Porissa ja Tampereella.

Useat kulttuurimarxistit ja äärivasemmistolaiset ovat kauhistelleet ja valittaneet Twitterissä järjestön poliittisesta toiminnasta, käytännössä siis lentolehtisten jakamisesta.

Alla on kuvankaappauksia yhdestä tällaisesta keskustelusta, johon osallistui myös Helsingin poliittinen poliisi. Viestiketjussa PolPo lepyttelee Helsingin aktivismista mielensä pahoittaneita kulttuurimarxisteja.

10 KOMMENTIT

 1. Kulttuurimarxistit ei todistetusti ole niitä “penaalin terävimpiä kyniä”. 🙂 Olisi mielenkiintoista jos tutkisivat jonkun kiihkosuvakin ja äärivasemmistolaisen aivot, tosin en tiedä olisko niissä juuri tutkittavaa, jos ne on pähkinän kokoiset, mutta olisi kiva saada tietää, että mikä hitto on mennyt pieleen.🙂

  • Äärivasemmistolaiset ja kulttuurimarxistit ovat vajakkeja.
   #olentodistanut

  • Kulttuurimarxistin aivot eivät eroa olennaisesti ikääntyneen dementiapotilaan aivoista.

 2. #olentodistanut… tämä Kamppila on Twitterinsä mukaan transtaustainen feministipuolueen varapuheenjohtaja. Yllättääkö tuollainen huomionhakuinen sekoilu pelkästä lentolehtisten jakamisesta, ei. Kun kerran näillä feministeilläkin on oikeus levittää saastaista rappiosanomaansa ympäriinsä, ei heillä ole mitään oikeutta sanella muille ehtoja poliittisen sanoman levittämisessä.

 3. Jos katsoo haastatelua “Asikkalan “tyttöjä”” niin ei voi kuin hämmästellä. Politikkaan pysrkivä “missi”?? Ja mitä tulee niistä ponnisteluista joita jokainen joutuu tekemään oman elämänsä eteen:”Hiihtäjähaave tyssäsi, kun tajusin, miten paljon olisi pitänyt harjoitella.”. Eli ei viitsi nähdä vaivaa sen eteen mitä haluaisi tehdä.

  No, koska transu pyrkii politiikkaan niin sen pitää saada kaikki julkisuus mikä voi siivittää sen etenemistä. Jaa että miksi politiikkaan? Sielä ei tarvitse tehdä töitä. Sisäpiiri kertoo miten pitää äänestää. Itse voi nauttia kokouspalkkioista ja muiden palvonnan kohteena olemisesta.

  Kuinkahan moni poltiikoista on narsisti tai despotti?

 4. “Nuorissa on tulevaisuus”. Kuudella vuosikymmenellä eläneenä,ei voi kuin ihmetellä, että mikä meni”Tuulin”kohdalla vikaan. Hyvin on (((niiden))) aivojensekoitusohjelmat toimineet.

 5. Eipä tuokaan keskenkasvuinen Tuuli näytä ymmärtävän mistään mitään – kaiken maailman hollywoodien ja stevenspielbergien aivopesemä neo-kulttuurimarxisti. Steve boy kun vähän vilauttaa valkokankaalla sepitettyä jutkutarinaa, niin johan sitä vihervassaripiireissä vollotetaan kuorossa ja säikytään omaa varjoaankin.

  • Todellisuudesta ei tämä twittersukupolven tyypillinen smartphonezombie ole selvillä muuten kuin mitä on virtuaalitodellisuudesta lukenut että jossain tuolla kaukana on reaalimaailma. Sellainen kamala ja pelottava mallia “It’s a Jungle out There” missä verenhimoiset natsit torahampaillaan repivät suolet ulos kaikilta vastaantulevilta….

 6. Helsinki on siis “rauhoitettu” vasemmisto anarkisteille ja punikki poliisin käyttöön unohtamattakaan tietenkää “pääomistajia” eli laittomasti maassa olevia matuja.

Comments are closed.