Koti Uutisia Elämäntavat Kulttuurimarxistit raivoissaan Kiinan sosiaalisen median homosensuurista

Kulttuurimarxistit raivoissaan Kiinan sosiaalisen median homosensuurista

3

Kulttuurimarxistit ovat ryhtyneet painostamaan kiinalaista Weibo-nimistä sosiaalisen median alustaa epäillyn “homofobian” vuoksi. Kulttuurimarxistien mukaan Weibo ja maan hallitus toimivat “syrjivästi” siivotessaan homopropagandaa pois julkisesta levityksestä.

Weibo on yksi Kiinan suosituimmista sosiaalisen median yhtiöistä. Viikonloppuna homolobbaajat huomasivat, että yhtiö oli estänyt kansalaisilta pääsyn lesbojen keskusteluryhmään. Weibo joutui vastaavan kritiikin kohteeksi myös vuosi sitten, kun yhtiö pyrki poistamaan homomateriaalin luokittelemalla sen samaan kategoriaan väkivallan ja pornon kanssa.

Viimeisen vuoden aikana hallituksen kanssa yhteistyötä tekevät mediayhtiöt ovat alkaneet sulkea homojen ohella esimerkiksi feministien keskusteluryhmiä. Lisäksi Kiina on sensuroinut homomateriaalia esimerkiksi artisti Freddie Mercuryn elämänkertaelokuvasta sekä euroviisuvideoista. Pekingiläisen homolobbausjärjestön mukaan hallituksen otteet kiristyvät koko ajan.

Kuten uutisoimme vuosi sitten, ulkomaalaiset sionistipankkiirit ovat alkaneet tukea paikallisten kulttuurimarxistien taistelua hallitusta vastaan. Tällä hetkellä homoliitot eivät ole maassa lainkaan laillisia.

Finanssieliitti tukee kaikilla mantereilla kulttuurimarxistista politiikkaa, sillä perinteisten arvojen tuhoaminen johtaa aina kansallisvaltioiden heikentymiseen ja siten yksityisen rahanvallan vahvistumiseen.

Homolobbausrintamaa tukevat Kiinassa erityisesti Goldman Sachs, BlackRock ja Deutsche Bank, jotka ovat kaikki juutalaisten perustamia rahoituslaitoksia. Lobbaus kohdistuu erityisesti Hong Kongiin, joka on manner-Kiinaa liberaalimpi ja kansainvälisempi finanssikeskus.

Lähde: Financial Times

3 KOMMENTIT

 1. Ai, eikö kukaan enää muista kun Amerikan yhdysvaltojen presidentti Ronald Regan (B-luokan näyttelijä) lopetti käskyllään SOAP TV-sarjan, koska siinä yksi hahmoista oli homo. Ja koska Amerikassa ei ole homoja.

  Missäs olivat PNLGBT-ihmiset silloin? Tai ihmisoikeusjärjestöt?

  • Silloin oltiin vielä suunnitelman vaiheessa jossa LGBT- ihmiset piti saada barrikadeille heidän olemassaolon kieltämisen kautta. Nyt mennään jo vaiheessa jossa lapsiin kajoajat pitäisi normalisoida. Siihen on voimallisin ase islamin normalisointi, sillä lapsiin kajoaminen jihad-toimenpiteenä, eli kohdemaan valloittamiseksi lisääntymisen maksimoinnilla, on erottamaton osa islamin toimintamallia “sota-alueella”. Tämä on siis alue joka “ei vielä” ole alistunut kokonaan sharia-laille. Toinen ase tähän on järjestäytynyt uhrien aseman vähättely, ja pahantekijöiden oikeksien nostaminen muun edelle.

   Vuodelta 2008 löytyi tyypillinen keskusteluketju jossa ilmeisesti vihervassarit kommentoivat juttua, väittäen kivenkovaa että pedofilia tai edes lapsivaimot eivät kuulu islamiin.

   Saammeko Suomeenkin sharian jossa 8-vuotias lapsi joutuu jäämään partaniekan “vaimoksi”, koska on sharia-tuomioistuimen lausunnon mukaan liian nuori päättääkseen itse asiasta, ja koska tytön äiti “ulkopuolinen tässä asiassa”??:

   http://vesahack.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2008/12/21/laillista-pedofiliaa

Comments are closed.