Koti Uutisia Kultaisen aamunkoiton tukija taistelee hengestään

Kultaisen aamunkoiton tukija taistelee hengestään

4

Viime viikolla kaksi Kultaisen aamunkoiton jäsentä tapettiin kylmäverisesti. Kolmas mies, jota ammuttiin, kuljetettiin sairaalaan, ja nyt tämän tila on huonontunut.

Paitsi kahta Kultaisen aamunkoiton kuollutta jäsentä, Giorgos Fountoulisia ja Manolis Kapelonisia, myös kolmatta miestä, Alexandros Gerontasia ammuttiin hyökkäyksessä Kultaisen aamunkoiton Ateenan-puoluetoimistoon viime viikon perjantaina.

Gerontas kuljetettiin hyökkäyksen jälkeen nopeasti sairaalaan, ja pitkän operaation jälkeen tämän luultiin olevan paranemassa. Kultainen aamunkoitto kirjoittaa kotisivuillaan, että Gerontasilla ei ollut esiintynyt neljään ensimmäiseen hoitopäivään komplikaatioita. Gerontas on kuitenkin koko ajan ollut sijoitettuna tarkkailuosastolle.

Nyt tilanne on uudelleen muuttunut kriittiseksi ja Gerontas taistelee elämästään. Lääkäri paljasti vastikään Gerontasilla olevan vakava tulehdus keuhkossaan.

Alexandros Gerontasin äiti kertoo tämän olevan Kultaisen aamunkoiton tukija eikä puolueen jäsen. Mies on 29-vuotias ja yhden lapsen isä.

 

Lähteet: Nordfront.se, Kultainen aamunkoitto

Aiheeseen liittyen: Kultainen aamunkoitto: valtio vastuussa murhista

4 KOMMENTIT

  1. Toivottavasti Kultaisen Aamunkoiton väki saa pian murhien takana olevat henkilöt kiinni ja tekevät sen, mikä on oikein. Mutta toivotaan parasta Alexandros Gerontasille ja voimia hänen läheisille!

Comments are closed.