Koti Uutisia Kultaisen aamunkoiton toimisto yritettiin taas räjäyttää

Kultaisen aamunkoiton toimisto yritettiin taas räjäyttää

1

Kreikassa kansallismielistä Kultainen aamunkoitto -puoluetta vastaan on tehty kaksi erillistä pommi-iskua peräkkäisinä päivinä. Kukaan ei vahingoittunut räjähdyksissä ja myös aineellinen vahinko jäi vähäiseksi.

Ensimmäinen pommi räjähti tiistaina Larissan kaupungissa puoluetoimiston edustalla. Myöhemmin anarkistiryhmä otti vastuun iskusta. Seuraavana päivänä vastaavanlainen pommi räjäytettiin Ateenan laitamilla sijaitsevan toimiston edustalla. Toistaiseksi kukaan ei ole ottanut vastuuta jälkimmäisestä hyökkäyksestä.

Edellinen pommi-isku puoluetta vastaan tapahtui joulukuussa. Helmikuun alussa Kultainen aamunkoitto järjesti suuren marssin, johon osallistui kymmeniätuhansia kansallismielisiä kreikkalaisia.

 

Aiheesta muualla:

http://www.washingtonpost.com/world/europe/small-bomb-explodes-outside-office-of-greek-far-right-party-no-injuries/2013/02/13/fc9387b8-7625-11e2-b102-948929030e64_story.html

Aiheeseen liittyen:

Kultaisen aamunkoiton toimiston edessä räjähti

Nationalisteilla suurmarssi Kreikassa

 

1 KOMMENTTI

  1. Uskoisin, että Mossad on houkutellut ja avustanut anarkisteja tekemään nämä ja ottamaan syyt niskoilleen. Seuraavaksi Mossadilla on vapaat kädet itse tehdä todellisia iskuja, jotka on kohdistettu johtohahmoihin ja syyt iskuista menee automaattisesti anarkistien niskoille vaikka he kiistäisivätkin ne.

Comments are closed.