Koti Uutisia Kultaisen aamunkoiton suosio kasvaa

Kultaisen aamunkoiton suosio kasvaa

2

Kreikkalaisen Kathimerini-lehden mukaan kreikkalainen kansallissosialistinen Kultainen aamunkoitto -puolue on saavuttamassa 10,5 % kannatuksen mielipidekyselyjen perusteella.

Valtapuolueet Uusi demokratia ja Syriza ovat menettäneet kannatustaan. Myös kommunistinen KKE-puolue on nostanut kannatustaan.

Tilanne on seurausta yhä pahenevasta pankkikriisistä, johon konservatiiviset valtapuolueet eivät ole löytäneet ratkaisua useista neuvotteluista huolimatta. Myös holtiton maahanmuutto saa kreikkalaiset äänestämään aidosti kansallista vaihtoehtoa.

 

Aiheesta lisää:

Video: Kultaisen aamunkoiton nousu
Uudet vaalit Kreikassa

Aiheesta muualla:

http://www.ekathimerini.com/4dcgi/_w_articles_wsite1_14551_05/09/2012_459910

2 KOMMENTIT

  1. Kreikan tilanne on paha, ja se saa ihmiset tukeutumaan siihen mitä hyvissä oloissa elävät ihmiset eivät aivopesun vuoksi voi ajatellakaan neutraalisti, kansallissosialismiin. En haluaisi siteerata kommunistia, mutta Maolla oli oikea ajatelma asiasta: Kylläinen ei tee vallankumousta. Eli jos asiat ovat hyvin, harva haluaa muutosta.

  2. Ja yhtä väistämätöntä on Ollin, Jyrkin ja Alexin ankara saarna suomalaisille maksajille: “Jos emme taas osallistu, niin hirveä heinäsirkkalauma valloittaa Suomen, tulee talvi kesän keskellä ja rutto”. Vieressä Jutta luonnostelee jo uutta vakuuspaperia ja takahuoneessa pankkiirit laskevat tietokoneet kuumina kuinka paljon he nettoavat tästäkin operaatiosta…

    Koskahan Kreikka ryhtynyt kitkemään omaa harmaata talouttaan ja veronkiertoaan? Muutenhan rahan kantaminen Espanjaan ja muualle on kuin heittäisi hanhen selkään vettä: kostuttaa hetken, valuu pois, eikä näy missään.

    Suomalaisten suurimman osan maha on vielä täynnä, mutta alati kiristyvä verotus ja alkaneet leikkaukset alkavat näkyä lisääntyvänä tyytymättömyytenä. Tyhmät sopulit uskoivat ennen eduskuntavaaleja jokaisen valheen ja korulauseen, mitä ehdokkaat ulos suoltivat, ja kun takit on käännetty, niin alkaa tavalliselle tasamaan tallaajalle (hölmölle vaalikarjalle) totuus valjeta.

    Taitaa Suomi olla ainoa Pohjoismaa, johon tulee EU:sta ruoka-apua… Ainakin leipäjonoissa riittää asiakkaita ja kauppojen -30 % -tavaratiskillä.

Comments are closed.