Koti Uutisia Kultaiselta aamunkoitolta kolme ehdokasta eurovaaleihin

Kultaiselta aamunkoitolta kolme ehdokasta eurovaaleihin

6

Kultainen aamunkoitto on julkaissut listan eurovaaliehdokkaistaan. Puolueen kotisivuilla kerrotaan, että sen sijaan, että puolue nimeäisi ehdokkaikseen urheilijoita tai tosi-tv-tähtiä, aikoo se nimetä ehdokkaikseen todellisuudessa merkittäviä kreikkalaisia.

Ensimmäisenä puolueen ehdokaslistalla on tri Basil Chalvatzoulis. Hän on niittänyt mainetta sydänkirurgina myös kansainvälisesti. Lisäksi Chalvatzoulis puhuu sujuvasti sekä englantia että ruotsia.

Toisena ehdokaslistalla on armeijan erikoisjoukkojen entinen kenraaliluutnantti Synadinos Eleftherios. Eleftheriosilla on takanaan 40 vuoden tausta Kreikan puolustusvoimissa. Hänellä on myös kokemusta kansainvälisistä kriisinhallintatehtävistä muun muassa Kosovosta.

Kolmas ehdokas on entinen armeijan luutnantti Georgios Epitideios. Hän on saanut koulutuksensa Kreikan puolustusvoimien sotakorkeakoulussa. Lisäksi hän on opiskellut yhdysvaltalaisissa sotilasakatemioissa. Upseerikoulutuksen lisäksi Epitideios on suorittanut tutkinnot laista ja valtiotieteistä.

Lähde: http://xaameriki.wordpress.com/

6 KOMMENTIT

 1. Mielenkiintoista, että Kultainen Aamunkoitto eurovaaleihin lähtee, ja mielenkiintoista olisi kuulla, millaisilla tavotteilla. Eikö puolue voisi jättäytyä kokonaan EU-politiikasta ja keskittyä omaan asiaansa? Tuskin Kultainen Aamunkoitto tahtoo päästä vaikuttamaan mihinkään “kurkkudirektiiveihin” tms. vaan kyseessä varmasti jonkinlainen protesti EU:ta vastaan ja pyrkimys saada Kreikka irti EU:sta.

  • Jos kuvitellaan että Kultainen Aamunkoitto saa kaikki kolme läpi EU:hun. Siihen kylkeen lisätään Ranskan Nationalistit. Mukaan tulee muutama Italiasta, Isosta Britaniasta, ehkä Norjasta ja Ruotsista ja vielä Saksastakin. Itävaltaa unohtamatta. Espanjastakin voi tulla yksi tai kaksi kuten Belgiasta. Sen jälkeen meillä onkin sielä joukko Nationalisteja jotka eivät hyväksy maille asetettuja keinotelkoisia velkoja. Ja jotka vaativat että EU tekee budjetin ja pysyy siinä. Kuten myös pistää pistee sille, että EU:n tilinpäätös pitää hyväksyä. Nythän sitä ei ole hyväksyty vuosiin koska siellä on räikeitä väärinkäytöksiä ja puuttuvia kuitteja.

   Vaikka kyse onkin niin vastemielisestä asiasta kuin politikka, voidaan EU:hun päässeitä Nationalisteja pitää “desantteina”. Jotka, jos nyt eivät suoranaisesti pysty kumoamaan esityksiä ja jo tehtyjäpäätöksiä, pystyvät julkituomaan niitä asioita etukäteen mitä kansojen selkänahasta ollaan kulloikin ottamassa. Ja sen, paljonko vastuita ja velvoitteita meille ollaan kasaamassa.

   Olen joskus aiemminkin maininnut että meillä Suomessakin on paljon asiakirjoja jotka on julistettu salaisiksi. Niitä eivät pääse lukemaan kuin sellaiset tahot joilla on edustajia eduskunnassa tai EU:ssa. Me tarvitsemme vain yhden, SIIS YHDEN edustajan jompaan kumpaan edustajistoon jonka jälkeen hänellä ja hänen avustajillaan on oikeudet kaikkiin näihin salaisiin asiakirjoihin. Ja jos ne tuotaisiin julkisuuteen, huomattaisiin että sielä on monta sellaista sopimusta, jotka ovat Suomen osalta laittomia. Niitä ei tarvitse noudattaa ja niistä voidaan vaatia vahingonkorvauksia.

   Siksi, hyvät ystävät, kehoitan että äänestätte EU vaaleissa sellaista tahoa jolla on mahdollisuus mennä läpi. Ja että se taho on sellainen joka oikeasti ajaa Suomen itsenäisyyden asiaa. Omaa ehdokasta meillä ei vielä ole, mutta jos saan esimerkkinä mainita niin IPU:n Pesonen on yksi sellainen henkilö. Sanansa mittainen mies. Muistakaa, älkää antako manipuloida itseänne.

   • Hyviä pointteja. Mutta tässä tapauksessa pyöritään taas juurikin PS:n mainitseman politiikan ympärillä, joka taas vaikuttaa suoraan vain toiseen vastenmieliseen asiaan, rahaan. Epäsuorat vaikutukset taas toki huomattavasti rajummat (massamaahanmuutto, kulttuurien ja kansojen tuhoutuminen, yms).

    Mutta raha ja politiikka voivat toivottavasti olla hyviä lyömäaseita järjestelmää vastaan. Kävi niin tai näin, toivotaan toki parasta Kultaiselle Aamunkoitolle, päätös lähteä Jewrovaaleihin tuskin on ollut hätiköity.

  • Tottakait EU-parlametissa pitäisi olla yli 50 % kansallissosialisteja eikä kapitalisteja tai vasemmistososialisteja. Ainostaan puolueilla voi vaikuttaa, ellei tee vallankumousta kuten Ukrainassa. Mutta sitten on vallankumouksen jälkeen edessä vaalit ja tarvitaan puolueita. Valitettavasti Suomessa ei ole tarpeeksi kansallissosialisteja puolueen perustamiseen eikä siihen edes anneta lupaa. Puolitoista vuotta sitten viimeksi Suomeen yritettiin perustaa puoluetta, mutta elämme ilmeisesti valtiossa missä tähän ei edes anneta mahdollisuutta. Hitler nousi valtaan laillisesti vaaleissa puolueessa ja puolueissa opitaan toimiminen yhteiskunnan hyväksi. Ongelma on tietysti siinä että Nato ja Putin tulisivat aseellisesti estämään kansallissosialimin nousun EU:ssa kuten USA ja Venäjä tekivät toisessa maailmansodassa.

   • On hyvä muistaa mitä tapahtui Jörg Haiderille kun hän oli pääsemässä valtaan. On hassua että vastaavia tapauksia on Saksassa useampia ja aina ne ovat EU- tai Euro-liitynnäisiä:

    http://www.youtube.com/watch?v=rF7RVp1jjdU

    ja haastattelu:

    http://www.youtube.com/watch?v=hVu9jGcOWew

    Vaikkei osaisikaan Saksaa, ymmärtää ensimmäisen videon kuvista mitkä ovat ne epäkohdat “kolarissa”. Selvästikään auto ei ole törmännyt mihinkään vaan etuosan päälle on laskettu raskas kuorma jota on vedetty poikittain. Eli, kadulla ollut auto ei ole ollut kolarissa. Se on sinne tuotu. Yhtä hassua on, että se paikka mihin auton väitetään tormänneen, siinä on kadun reunalla vieläkin reusukivet paikoillaan sekä pystytolpat pystyssä. Ilman naarmuja tai autosta lähteneitä maalijäämiä.

    Niin että sellainen tapaus.

 2. Toivottavasti nämä kolme ovat olleet jo jonkin aikaa puolueen jäseninä. On nimittäin aina vaara että ehdokkaiksi ilmoittautuu sellaisia henkilöitä jotka halauavat vain ratsastaa kansan tuella parempipalkkaisiin toimiin. Ja saada siinä sivussa diplomaattisen koskemattomuuden sekä verovapauden.

  On kuitenkin selvää että nämä kolme tullaan näkemään EU:ssa. Jos ei ihan suurta ihmettä tapahdu.

Comments are closed.