Koti Uutisia Kultainen aamunkoitto virittelee yhteistyötä Venäjän kanssa

Kultainen aamunkoitto virittelee yhteistyötä Venäjän kanssa

10

Kultainen aamunkoitto julistaa nyt rakentaneensa pohjan tulevaisuuden yhteistyölle Venäjän kanssa. Puolueen edustajia vieraili vastikään Moskovassa tapaamassa venäläisiä valtion virkamiehiä.

golden_dawn_russia

Kultainen aamunkoitto sai reilu kuukausi sitten 29 prosenttia kansalaisten äänistä luotettavan mielipidetutkimuksen mukaan. Vaikka “Samaras-juntta” yrittää kansainvälisen juutalaisen verkoston avulla kieltää puolueen, ovat Kreikan oikeusoppineet tehneet selväksi, ettei käy päinsä estää Kultaista aamunkoittoa asettumasta ehdolle tulevissa EU- ja pormestarivaaleissa.

 


Venäläinen sotilasmarssi. Paraati vuodelta 2012.


Kreikkalainen sotilasmarssi.

Ilias Kasidiaris on yksi niistä Kultaisen aamunkoiton edustajista, jotka ovat saaneet kestää poliittista vainoa. Nyt mies on suosituin ehdokas Ateenan pormestariksi, ja vaalit järjestetään 25. päivä tätä kuuta. Venäjän valtiomiehet kertoivat Kultaisen aamunkoiton edustajille olevansa hyvin paljon samaa mieltä puolueen poliittisen vainon syistä; yksi syy vainolle on Kultaisen aamunkoiton tavoite vahvistaa geopoliittista sidettään Venäjään.

Käännös Kultaisen aamunkoiton lehdistötilaisuudesta:

 

Tapaaminen Venäjän valtiomiesten ja presidentti Putinin pääneuvonantajan, Moskovan yliopiston professorin Alexandr Duginin kanssa

Puolueemme vieraili jäsentemme Artemis Matheopoulosin ja Eleni Zaroulian johdolla Moskovassa keskustelemassa Venäjän politiikasta ja taloudesta.

Vierailu merkitsee hellenismin muodollista lähentymistä ortodoksisen Venäjän kanssa. Toisin ilmaistuna Kreikan kansa toivoo välitöntä maidemme keskinäisten suhteiden vahvistumista.

Moskovan yliopiston professorin ja Vladimir Putinin pääneuvonantajan Alexandr Duginin tapaamisen aikana keskusteltiin geopoliittisista kysymyksistä kuten energiasta, kansainvälisestä turvallisuudesta ja kulttuurista. Lisäksi keskusteltiin Ukrainan kehityksestä, Kultaisen aamunkoiton poliittisesta vainosta, Venäjän geopoliittisesta asemasta ja Venäjän ja Kreikan välisistä suhteista.

Kun puheenaiheeksi nousi näiden kahden valtion välinen yhteistyö, Dugin oli hyvin selväsanainen painottaessaan maiden välisten hyvien suhteiden olevan tärkeä asia yhteisten arvojemme kuten ortodoksisen uskon ja kulttuureidemme vuoksi. Kreikan tarvitsee johtaa kulttuurillista (ja geograafista) imperiumia Välimerellä. Dugin uskoo maamme kohtalon olevan luoda uusi imperiumi perustuen antiikin Kreikan perintöön.

Kultainen aamunkoitto on Venäjän luonnollinen liittolainen, joka taistelee amerikkalaista laajentumispolitiikkaa vastaan. Venäjä on täysin tietoinen meihin kohdistuvasta poliittisesta vainosta ja uskoo vainon syyn olevan se, että puhumme avoimesti geopoliittisten suhteiden muutoksesta Venäjän hyväksi.

Kreikan vaaleja silmällä pitäen professori Alexandr Dugin kommentoi sen ajan lähestyvän, jolloin rakennetaan kansojen ja kulttuurien Eurooppaa koronkiskureita ja rappiota vastaan.

Artemis Matheopoulos ja Alexandr Dugin.
Artemis Matheopoulos ja Alexandr Dugin.

 

Nordfront.se / Kultainen aamunkoitto

10 KOMMENTIT

 1. Tiedä nyt sitten, että onko tämä hyvä asia tehdä yhteistyötä Venäjän kanssa. Epäileväinen olen ainakin tällä hetkellä.

 2. Olenkin jo vähän odotellut milloin Venäjä lähtee peliin mukaan ja alkaa tukemaan länsimaiden oppositioita vastavetona lännen riehumisiin anti-NWO maissa, sekä sodanlietsontaan Venäjää vastaan. Uutisestahan käy ilmi, että siellä ainoastaan keskustellaan asioista, mutta rivien välistä voi lukea että muustakin on kyse, eli sopimuksia jo kirjoitellaan.

  Kansallinen vapaustaistelu ei kuitenkaan nojaa vieraan apuun, mutta jos ne väkisin sitä apupakettia alkavat tänne pohjolaankin työntämään niin voihan olla, että sillä on tapahtumiin nopeuttava vaikutus.

 3. Länsi rypee rappion pohjamudissa. Homous ja muut vastaavat rappiokäytöksen ilmenemismuodot ovat kunniakäytöstä nykyisessä Euroopassa. Valkoista rotua ajetaan voimalla alas. Islamia nostetaan ylös ja kristinuskoa ajetaan voimallisesti alas. Patriootit Euroopassa tarvitsevat voimakkaan tukijan, muuten tuhoudumme. Venäjä on ainoa maa Euroopassa, joka voi tukea tarjota. Nyt on kansallismielisten tahojen mietittävä haluavatko jatkaa puuhasteluaan pienissä ympyröissä vailla tukevaa selkänojaa ja hiljalleen kuihtua pois, vai haetaanko voimakasta liittolaista, joka konkreettista apua taisteluun pystyy ja haluaa tarjota. Nyt on kysymys valkoisen rodun selviytymistaistelusta ja se taistelu tulee olemaan suurin haaste, mikä valkoista rotua on kohdannut jääkauden jälkeen.

 4. Suhtaudun yhteistyöhön Venäjän kanssa samalla tavalla kuin “yhteistyöhön” Iranin ja vastaavien kanssa. Vaikka Venäjällä on tapahtunut terveitä muutoksia, kuten homopropagandan kieltäminen, Putin on hyvää pataa juutalaisten kanssa eikä juutalaistaustaisilla oligarkeilla tai sionistien valtaklikillä ole hätäpäivää. Puhumattakaan kaukaasian ei-valkoisten massamaahanmuutosta valkoisten venäläisten alueille. Valkoinen rotu käy väestötilastollista taistelua aikaa vastaan myös siellä.

  Toivonkin etteivät Euroopan kansalliset tee virheliikettä ja pidä Putinin Venäjää “valkoisen maailman pelastajana”. Taktisena liittolaisenakin Venäjän kanssa tulisi olla varuillaan.

  • Tsekkasin linkin, ei vakuuttanut. Artikkelissa höpistiin Venäjän imperialismista väitteellä, koska venäjä on aina ollut imperialistinen, sen täytyy olla sitä nyt putinin aikanakin. Siinä ei otettu kantaa Putinin tavoitteeseen saada maailmasta multipolaarinen ja siitä että Venäjä vastustaa sionistien yhden maailmanhallituksen luomista käyttäen siihen Usa:a ja Eu:ta ja eri järjestöjä. Länsimaiden kansalaisten ja venäjän hallinnon, siis kummankin osatekijän etujen mukaista on, että sionistit ei saavuta maailman hallintaa, koska siitä alkaa globaali väestön orjuutus ja rankka väestön vähennys. Länsimaiden väestö ei eroa tässä orjuutuksessa millään lailla muusta maailmasta, joten kannattaa ottaa asia vakavasti.

 5. Suurin piirtein samaa mieltä Jukan kanssa, tosin sillä erotuksella, että terveessä Venäjän epäilyssä ei minun mielestäni pitäisi seurata Naton halaaminen. Suomalaisten tulee luottaa vain itseensä. Skandinaavinen sotilasyhteistyö voisi tulla toki kyseeseen.

 6. Nyt alkaa näyttämään siltä että golden dawn ja jobbik ovaty huijauksia kuten persut,Kukaan oikea nationalisti ei lähde putinin kanssa yhteistyöhön,putin on kietänyt natsiliikkeet ja holokaustin epäilyn,joten on nyt täysin päivän selvää että golden dawn ja jobbik ovat huijareita.

 7. Miksi Putin ensin pidätti ja lopuksi heitti juutalaisen ologarkin maasta? Joka sitten pakeni Israeliin. Jos Venäjä on juutalaisten peukalon alla, niin toiminta on outoa. Elleivät sitten halua yrittää vakuuttaa päinvastaista. Vaikea luottaa mihinkään muuta kuin itseensä.

Comments are closed.