Koti Uutisia Kultainen aamunkoitto tarjosi ruoka-apua tuhansille Ateenassa

Kultainen aamunkoitto tarjosi ruoka-apua tuhansille Ateenassa

2

Kultainen aamunkoitto jakoi keskiviikkona ruokaa tuhansille avun tarpeessa oleville kreikkalaisille.

UK_Ruoka-apua_Ateenassa_1

Tilanne Kreikassa on äärimmäisen vaikea monille maan kansalaisille, jotka kärsivät köyhyydestä ja nälästä pankkiirien ja korruptoituneiden poliitikkojen aiheuttaman taloudellisen kriisin vuoksi. Kansallismielinen Kultainen aamunkoitto -puolue on järjestänyt tästä syystä ruoka-apua vähempiosaisille kreikkalaisille jo vuosien ajan.

Kultainen aamunkoitto järjesti keskiviikkona jälleen ruoanjakelutapahtuman. Viranomaiset olivat kuitenkin yrittäneet estää puolueen aikeet kieltämällä julkiset kokoontumiset useissa osissa Ateenaa samana ajankohtana. Kultainen aamunkoitto päätti kuitenkin uhata kieltoa.

Puolueen mukaan noin kymmenentuhatta kreikkalaista kokoontui vastaanottamaan sen ruoka-apua Ateenassa siitäkin huolimatta, että poliisi oli kieltänyt kokoontumiset myös kyseisellä alueella. Kultaisen aamunkoiton mukaan lihaa, kalaa, pastaa, vihanneksia ja hedelmiä jaettiin useiden tonnien edestä etenkin työttömille ja suurperheille.

UK_Ruoka-apua_Ateenassa_2

 
Lähde: Nordfront

 
Aiheeseen liittyen:

Kultaisen aamunkoiton ruoka-apu yritetään kieltää

2 KOMMENTIT

  1. Omaa maamiestä ei jätetä ilman apua sodassa tai rauhan aikana. Kaveria ei jätetä käy hyvin kansallissosialistin poliittiseksi kulmakiveksi.

Comments are closed.